Pytt i panna och dubbla ägg


Och ett stort glas mjölk! 😛

Jamenvisst är det gott??
Vilken pytt föredrar du allra helst, vanlig eller stuvad som då blir Pytt Bellman?

Det här behöver du :
5 medelstora potatis
300 gram nötkött (av hel överbliven stek) 
300 gram kokt skinka
2 stora gula lök
1 msk worscestersås
3 dl gräddmjölk
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skala och tärna potatisen. Skär köttet och skinkan i små tärningar. Hacka löken. Smält en klick smör i stekpannan tillsammans med lite olja. Stek allt på medelvärme tills det fått fin färg, slå på gräddmjölken, tillsätt worscestersåsen, & några varv med pepparkvarnen. Låt puttra ihop till en tjockare konsistens. Smaka av med salt & peppar. Servera med stekta ägg & rödbetor.

 

  1. Sandra skriver:

    Föredrar min utan sås 😛 Med massor av ketchup, rödbetor och svartpeppar och så ett eller två hårdstekta ägg 😀

  2. patrik skriver:

    Den där pytten ser supergod ut,stuvad är godast tycker jag.www.sportochspelkocken.se

  3. Terese skriver:

    Jag föredrar stuvad pytt i panna med ett ägg och MASSVIS med rödbetor! 😀 Hur gott är inte det?

    Om jag skall äta vanlig pytt i panna vill jag att äggulan i det stekta ägget skall vara rinnande, så att pytten ändå blir sådär härligt krämig 😉

  4. Hur många portioner är receptet för? MÅSTE Ju bara prova det 😀

  5. Bland det bästa jag vet är pytt-i-panna! Med sockerstekt potatis, lök, överblivna färsbiffar i bitar, bacon, korv och så stekt ägg till förstås. Och rödbetor. Stuvad gillar jag så där men har nog bara provat med senap i stuvningen… Men det här ser gott ut och jag blir väldigt hungrig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..