ANNONS

Kryddburken från Grekland rapporterar;

/
20121025-191946.jpg

Vi tackar Linda för det fina gästblogginlägget här på Kryddburken! 😛 va roligt att ni hänger kvar och kommenterar när jag är borta på semester. Som jag skrev på Facebook så är internetuppkopplingen riktigt begränsad här. Det är bara i själva lobbyn jag har tillgång till wifi, går jag utanför entrén försvinner den direkt så det blir några korta, sporadiska stopp efter frukost o middag, många som sitter där med sina laptops och iPhones om dagarna men då försvinner ju lite tjusningen med semester samtidigt. Just nu sitter jag på vår uteplats vid poolen och skriver i ”anteckningar” som jag ska klistra in i inlägg till er senare ikväll! (Nu 🙂 ) Här i Anfandos i Grekland har vi haft strålande sol hela dan, temperaturen har legat runt 23-25 grader – helt perfekt! Det är 3:e dan vi haft hyrbil och sett oss omkring här på ön! Tisdag och onsdag hyrde vi en jeep och idag en Toyota Yaris, det är billigt med hyrbil via hotellet. Kanske inte riktigt så smart med jeep dom två dagar vi haft regn och Nicke propsade på jeep utan tak 😉 men han är verkligen en levande GPS och har varit duktig med körning och hitta vägar och kunnat anpassa sig till trafiken vilket inte är riktigt som hemma i Sverige.

😉 Idag bestämde dock JAG bil och har faktiskt kört själv och vi fick en bil med tak och AC! hehe… 50euro per dygn för en jeep och 25euro för ett dygn med Toyota!

Helt otroligt vilket fantastiskt land, folket, djuren, atmosfären… Vi har vandrat i dom små, trånga gränderna i gamla staden i Rhodos, fikat med papegojor, shoppat fina grekiska smycken, vävda dukar, keramik och kläder. Priserna är ungefär som i Sverige, inte speciellt billigt men otroligt mysigt att gå och strosa bland allt vackert.

Dagen idag har vi tillbringat uppe i bergen och kört på dom små slingriga bergsvägarna bland getfarmar och lokala bönderna och deras marker. Fantastiska olivlundar, citronträd, betande getter, clementiner, vildhundar och en svindlande natur har vi upplevt!

Nähä, nu är det snart dags för middag och vi ska börja göra oss iordning!

Sköt om er nu så hörs vi snart igen, massor med kramar till er alla! Jag saknar er!

20121026-090803.jpg
20121026-090841.jpg
20121026-091338.jpg
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00