God morgon sunshine´s!


Gomorron! Här skiner solen idag på ön och i huset doftar det nyponbröd och äppelpaj. Ni ska få se sen, ville bara önska er en härlig tisdag och bjuda på några bilder med höstblommor från mammas trädgård, visst är det vackert!?

Som en strålande sommarbukett mitt i höstsolen… 😉

  1. Och här uppe i västerbotten snöar dt, dt började i går kväll redan. Men marken är så varm än att dt försvinner eftersom.

  2. Oj det vart visst fel här:) Tryckte på skicka innan jag var klar:)) Men det jag menade var att jag blir glad i sinnet att få njuta av så vackra foton av din mammas fina blommor. Här är allting visset och trädgården ligger i dvala tills nästa vår.

    Tack för att du delar med dig av goda recept. Det är alltid en njutning för gommen att bara titta på allt det goda du lagar/bakar till!

    Ha en fortsatt fin Tisdag!
    Kram:)

  3. Är det höst eller är det höst? Eller är det sommar?! 🙂 Underbart att se i alla fall…

  4. Vad jag glad jag blir att få njut av dessa vackr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..