Plommonlila förberedelser…

Imorgon, 19 september så vankas det födelsedag! Vår lilla prinsessa fyller tvåsiffrigt. 10år… 😛 Jag går här hemma med feber och fryser, snorar och snyter mig om vartannat men har det ganska mysigt ändå i mina raggsockar. Födelsedagar till barnen är ju bland det roligaste jag vet och det piggar alltid upp. Jag har slagit in presenter nu idag när barnen är i skolan och håller på piffa lite här och lite där.

Hittade lite fint när jag var o rantade häromdan, bland annat på Rusta och självaste ICA. Som ni ser så går allt i lila. Jag har en liiiten tendens att snöa in på vissa färger såhär på hösten. I fjol var det turkos, vilket det brukar vara, varvat med rött men nu fick det bli härliga lila/rosa plommontoner… Mmm… Kanske kan få användning av detta till morgondagens frukostbricka. 😉

Om man tillhör familjen Nilsson och fyller år får man alltid välja middag till sin födelsedag. Vad Joline har valt och vad som döljer sig i presenterna och vad hennes knasiga mamma hittat på för tårta i år det får ni se imorgon…

Såhär såg det ut förra året och alla tårtor innan dess!

(Fr. vä; Bordstablett, plastglas, porslinsskålar ICA.
Plastkorg, servetter, smörkniv, äggkoppar, presentsnöre, blombukett m. dioder RUSTA.

 

  1. Olivia skriver:

    Hälsa fina tjejen stort grattis 😀

  2. Ska bli jättespännade att se tårtan!! Har ju fått en försmak på fb… 🙂

    Kram! /Åsa.

  3. Jag tycker också att det var nyss hon fyllde! Haha… jag har varit med i matbloggssvängen för länge!
    Lila är fint! Har också snöat in mig på det i år men inte så mycket i köket som i övrig inredning och på jobbet. Hittade sådana fina lila lyktor på Indiska som jag köpte till jobbet.

  4. Men fyller hon år igen?! Jag tycker hon fyller år jämt. 😉 Minns det som igår när du gjorde spindel-tårtan. Och tio år! Oj oj. Härligt! Hoppas ni får en mysig födelsedag imorgon, kalasande är väl bland det roligaste som finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..