Raggar-lunch på Juventus Nybro

kebabtallrik

Efter en dag i Emmaboda på ”power end of summer meet”, med bilutställning, marknad och massvis med folk och kanonväder var det gott att sätta sig och vila fötterna och äta lite mat! Juventus i Nybro är ett riktigt toppenställe som vi brukar landa på efter just denna dag. Riktigt god ”skräpmat” när den är som bäst! 😛 Rent, fräscht och prydligt ställe med med fin service och gryyyyyymt god kebabtallrik!

  1. Elvy skriver:

    Ledsen att göra dig besviken, men den bästa kebabsåsen finns i Trollhättan!

  2. Anna J skriver:

    Det är så gott med riktig god kebab som man kan hitta ibland på något matställe. I min stad finns det en pizzeria som har jättegod kebab så där slinker jag in för att köpa en kebabrulle då och då. Nu var det evigheter sen, typ förra hösten så det börjar bli dags igen tror jag. Ha en fortsatt fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..