Lavendelhjärta och lite annat pyssel…

a, nu är jag i pysseltagen igen och mina senaste alster kommer från bland annat från kryddlandet där lavendeln står så fin. Bara plocka in några kvistar och låt doften sprida sig i huset. Kottar och stenar direkt från backen! 😛 Det behöver inte vara så avancerat… Med lite stråltråd, hönsnät och sprayfärg kommer man långt…

varta stenar som kolbitar, men med lite vit färg kan man använda dom som dekoration i krukor eller rabatter, eller varför inte i en skål på bordet…

tt stort fluffigt hjärta av skogens kottar! 😉

olines vackra stenar som hon målade landskap på…

 

 1. Anne skriver:

  Åh! Vilka fina pyssel ni har gjort! Kul att använda saker från naturen. Nu blir jag ju sugen på att pyssla lite själv. Får spana i skogen imorgon när jag är ute med hunden. 🙂

 2. Så fint alltihop! Jag har format ståltråd som ett hjärta och trätt på nypon. Det blir en bra ”dörrkrans” som håller länge.
  Blir nostalgisk när jag ser Jolines stenar med landskap. Minns att jag gjort såna när jag gick på läger. Ska nog leta fram någon.

 3. Härligt att se dina/era pyssel med flera gratis saker ur naturen! Ofta (här) ser man ”pyssel made in China” eller så, vackert kanske, men opersonligt! Jolines stenar är så fina, och när jag skriver att man ser att ett barn har gjort dom, så är det positivt menat.

  Kottarna är också helt underbara, en mycket fin deko även till jul med något rött i… Såna små kottar som du har i har jag varje år utplacerade i julgranen lite här och var, det ser så fint ut.

  Du är ju lite yngre än jag, men när jag var liten gjorde vi också kor av dom långa kottarna med hjälp av fyra tändstickor 😉

  1. Du får ta å pyssla lite du å Kajomida! 🙂

   Jodå, nog gjorde jag också ”tännsticks-kossor” av kottar när jag va liten. Bor man nära skog o natur så faller de sig naturligt, det har även våra barn fått lära sig leka med när vi suttit runt elden när dom va små! 😉
   /Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..