Packat och klart! Mot djurparken…

Gomorron! Nu är vi färdigpackade o klara och ska åka och möta upp resten av gänget innan vi styr kosan mot djurparken för en heldag med kompisar, djur, karuseller och vattenland! 😛

I matsäcken finns nu;

Lunch;
Makaronisallad med kassler, ost, gurka och gröna ärtor. En enkel rhode islandsås vispade jag ihop till den och fyllde i en senapsflaska, praktiskt att ha med sig!

Mellanmål;
Hemmagjort risifrutti på grötris och hel dinkel, turkisk yoghurt, sötad med honung och lite blåbär ovanpå.

Fika;
Kaffe/Juice & blåbärskaka. Tog med lite extra, tror det kan gå åt till oss kaffepimplande mammor och pappor! 😛 Vatten o frukt också förstås.

Ja, det ska vi nog stå oss på hela dan! 😉 Hörs lite senare…

 1. Vad härligt! Vi brukar också göra pastasallad till matsäck under bilresorna – barnen föredrar det framför McDo:) Det är också gott att ha pesto i pastasalladen. Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

 2. Dig vill ja ha med på picnic. Vilken smarrig matsäck 🙂

 3. Lola skriver:

  Sån sallad med kassler är bara såååå god. Det är nåt matsalsminne från skoltiden som etsat sig fast. Brukar göra den med ris också.

 4. Marion skriver:

  Och hur kan jag rösta på Din blogg. Är här minst 1 gång varje dag! Den enda bloggen jag återkommer till varje dag! Skulle gärna vilja lägga min röst på Din blogg också – som är bara så BÄST!

 5. Ronja skriver:

  Linda, det vore så roligt om du vann matbloggspriset i år! Din blogg är genuin, härlig och man blir alltid hungrig av att gå in här och kika 😀 Har röstat på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..