Mat från frysdisken och en evig väntan på dagen D…


Nä, vi har inte kommit oss iväg ännu…

Jag hade ju tänkt hålla er uppdaterade idag om vår spännande miniresa till de sydliga breddgraderna men det blir uppskjutet ytterliggare en dag nu. Jag går inte in på några närmare motoriska, detaljer för då blir ni säkert lika förbryllade och frågande som jag…

Men jag skyller på en växellåda. Det är sant, så de får räcka så.

Sen hör det också till historien att när man väl hittat nånting som man verkligen vill ha, och som man planerat för, förberett och lagt ut mycket pengar på, då nöjer man sig inte med ”De, blir bra så!” utan ”Perfekt, klockrent!” ska de va! Där håller jag med och har all förståelse för min kära make när det väl kommer till krita. Och den som väntar på nåt gott väntar tydligen aldrig för länge.

Vi hade tur som kunde boka om hotellet och skjuta fram allt en dag, så nu säger jag det igen och hoppas det funkar; IMORGON åker vi mot skåneland! *peppar peppar*

Dagen idag skulle vi ju inte varit hemma så det fick bli en snabbhandling i affären och med oss hem köpte vi fryst, panerad schnitzel. Jodå, det duger gott och är väldigt gott dessutom, för att inte tala om hur god såsen blir om man dessutom använder sig av spadet som GLASBURK-morötter/ärterna ligger i… Ja, jag vet. Ingen kulinarisk höjdare men även här hemma så går det till på detta vis ibland. Så istället för egen panerad skinkschnitzel och sås på hemmagjord fond så får ni enbart en bild utan recept idag…

De enda vi egentligen gör nu är att vänta på dagen D, som förmodligen, förhoppningsvis skall vara imorgon torsdag! Håll tummar och tår nu är ni snälla… 😛 Jag håller er uppdaterade via Kryddburkens facebook och även nåt inlägg här via telefonen.

Var rädda om varann och tack till er alla solstrålar som röstat på Kryddburkens nominering, och stort tack till DIG också som bara läser, inte kommenterar men som ändå gillar min blogg. Allt är inte en fråga om vinst och förlust. Jag är glad för alla som ”trivs härinne”, glöm inte de…

Kram på er så hörs vi imorgon! 

Om ni vill bortse från dessa färdigköpta schnitzlarna tycker jag ni ska ta en titt på;
Wienerschnitzel på kalvinnanlår eller Piccata milanese

 1. Hör väl kanske till dem som inte skriver så ofta, men är ett stort fan av din blogg, fast det vet du förhoppningsvis redan. Full av härlig energi, fantastisk mat och vackra bilder! Har självklart röstat på dig och nu gjorde jag en facerape” och puffade lite för dig i Magnus bekantskapskrets 🙂
  Vilken skönhet ni har hämtat hem förresten 🙂
  Kram på dig!

 2. Anna skriver:

  hoppas att du eller Monica Ahlberg vinner! ni är verkligen matpassionerad uti fingertopparna och det märks i bloggarna också. Flera av de andra är mer vardagsbloggar med taco mat liksom, det blir man inte inspirerad av.

 3. FruVesa skriver:

  Är himla glad att jag och jag antar många mer nominerade din blogg. Självklart har du även fått min röst sedan! Vet inte hur många av dina recept jag har lagat här hemma med superresultat! Tack!

 4. bloggen läser jag alltid, min bästa vän i köket och när insperationen sillar bort. jag kommenterar inte lika ofta som innan men kanske ska ändra det nu!
  hoppas att ni nu kommer ner till oss, och hoppas vi ses ifall ni hamnar vid malmö 😀 Lycka till 😀

 5. Mary skriver:

  Ja, ibland måste man faktiskt få ”fuska” med lite färdigmat från frysdisken. Man är ju inte mer än människa 😛 Själv gillar jag faktiskt vego-nuggetsarna. Jo, de är faktiskt bättre än de med kyckling i enligt mig. Yum Yum när jag får total orkeslöshet eller bara inte hinner. Hoppas du får en härlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..