Fruktfatet i våningar, såhär blev det…


Såhär blev våningsfatet till slut fylld med frukt på alla våningar. På vedspisen intill den vita murstocken får den stå tills vi börjar elda. Kolla in vindruvorna också, dom var jag hemma hos fd. styvfar och knyckte i hans växthus igår,hehe… Stora fina och söta i smaken!

Nu håller jag på med ett inlägg från gårdagens bak, nånting att ställa på dom andra faten kanske… 😉 Kommer strax…

 1. Millan skriver:

  Så snyggt det blev! Bra jobbat!

 2. Mia skriver:

  Jamen herreguud såååå fiint det blev..ja sitter här o bara stirrar. underbart fint fat o fina dekor. kram

 3. Maggan skriver:

  Det blev ju jättefint! Nu blev jag väldigt insirerad att göra egna fat. Tackar för tipset!!

 4. Supersnyggt fat och lyxigt med ett högt sådant! Åhh… druvor redan… mina föräldrars är inte klara än men då växer de ju inte växthus heller utan utomhus. Längtar! Förra året blev det typ 60 kg! Hjälp!
  Har du provat att göra egen juice på vindruvor? Blir gott men lite och tidskrävande. Så här gör man: Koka upp lite vatten i en kastrull och lägg ett durkslag uppepå. Lägg i en mindre mängd druvor (kanske 1/3 sil) och lägg på locket. Låt småsjuda så att druvorna spricker och saften rinner ner i kastrullen i vattnet. Du kan trycka lätt på druvorna men massakera de inte för då kommer det ner beska. Saften är drickfärdig och kan sötas med socker om så önskas.

 5. Där blir nog t.o.m. dom sugna som inte äter frukt (ofta)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..