Ullaredsresan och lite nytt till köket

I lördags drog jag och Joline till Ullared, det var där jag avslutade sist!

Nu är vi hemma i Öjkroken igen och det var ett skönt avbrott från Öland med allt ståhej här med viktoriadagen och turister i miljontals. Vi körde hemifrån 04:10, och hur jag lyckades hålla mig vaken tills vi kom hem igen efter bara 3 timmars sömn, (kunde ju förstås inte somna i tid på kvällen) är en gåta… Bra mör i benen, 70 mil och 12 timmar senare var vi hemma igen! 😛

Det var himla skönt att komma iväg så pass tidigt ändå då vi var där strax efter öppning. Det var inte alls mycket folk under förmiddan och trots en riktigt fullträff till shoppingdag då regnet öste ner så behövde vi inte köa en enda gång, varken på parkering, eller i kassorna! Bara sånt gör ju att humöret är på topp!! 😉

Hittade en del kläder till barnen och lite ”bra-ha-grejer” till köket, så här bjuder jag på ett litet urval och galna bilder från mig och Joline! 😛

Översta bilden; 
Ett måste när jag är i Ullared är att bunkra upp frysen med hönökaka, Åkes äkta hönökaka dessutom, den är godast av alla och alltid rykande färsk och nybakad. Det är mitt absoluta måste när vi åker till Ullared!

Tre nya ”foto-tallrikar”….

Krokar…

Trälåda och USA-scarfs…

Ett stopp för frukost på OKQ8 kl 06; smörgås och varm choklad…
Mobilväska, precis så som jag vill ha den, och cupcakesljus…

Lunch på vägen hem… Jag är aningens trött i ögat och vi sitter bara o dummar oss o tar knäppa bilder på varann inne i restaurangen medan vi väntar. Å de tar verkligen en hel evighet… 😛

Joline med ny tröja och usa-scarfs. Skumpa till barnen då vi ska ha lite kalas här på fredag för Max. Och så cara mints… To die for… 😉

 1. josse skriver:

  Åh vilka fina tallrikar 🙂 vad kostade de? Har också tänkt att åka dit under semestern!

 2. Maja skriver:

  Scarfen har jag också köpt på Gekås. Tycker den är ett riktigt fynd. Har sett den i flera butiker och där kostar den 199 kr. Inte riktigt vad jag betalade på Gekås 😉

 3. Anne skriver:

  Min vardagslyx, jag bor en kvart bort från där de bakar Åkes Hönekaka…<3. Dina tallrikar var riktigt snuygga, vill ha..!!
  Är lite sugen på en resa dit, vi får väl se om maken och jag kommer överens…;-)

  Kram

 4. Oj vad avis jag blir 🙂
  Har drömt om en resa till Ullared och GeKås i nästan ett år, men vi har väl runt 130 mil enkel väg så det blir inte besök så ofta som man vill 🙂

  Väldigt fina inköp ni gjort, tallrikarna var verkligen jättetjusiga 🙂

 5. Ja det låter som en härlig men tuff dag. SKönt att det gick bra att kör inga körer. Jag bor ju endast en timme och 10 min bilfärd i från detta gula varuhus. VIst finns det mycket bra och fint och Åkes är ju toppen.
  FIn Fina talrikar.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..