Tävling; ”Finaste midsommartårtan” för 3:e året i rad…

Nu är det dags igen! Tävlingen ser ut som tidigare. Du bakar en fin midsommartåra, tar en bild, mailar bilden till mig efter midsommarhelgen och du är med i tävlingen om ”Finaste midsommartåran”!

Förutom äran så har jag ett hemligt paket till vinnaren! Så sätt igång och förbered tårtbaket! 

;-)

Temat är såklart midsommar + tårta, sen är tolkningar därefter fria!

TÄVLINGSREGLER :

 • Maila din tårtbild till kryddburken@telia.com märkt ”Midsommartårta”
 • EN tårtbild/bidrag per person
 • Din bild är önskvärd i 500 pixlars bredd
  (har du inget bildprogram och kan redigera själv så fixar jag de)
 • Senast fredag den 29:e juni behöver jag ha ditt bidrag.
 • Länka gärna tävlingen vidare via din blogg eller facebooksida.

Lätt som en plätt! Ni hänger väl på??
Förra årets bidrag (45st) midsommartårtor :
http://kryddburken.se/2011/06/30/rosta-pa-finaste-midsommartartan-45st-tartbilder/
och kanske kan du även hitta lite inspiration till just din tårta! 

:-P

Midsommarbakelser med jordgubbar & körsbär, recept här >>

 1. lisa skriver:

  hej, vilken adress skickar man bilden till?

 2. Hanna skriver:

  Hejsan! 🙂

  Fick ett tips om tävlingen av en bloggvän: http://stinaslillakrypin.blogspot.se/

  Vilken rolig idé! 🙂 Detta vill jag helt klart vara med på 🙂

  Önskar dig en riktigt glad midsommar,
  stor kram,
  Hanna

 3. Linda skriver:

  Finns det några regler kring om man får publicera tårtan någon annastans under tävlingstiden? Givetvis utan att hänvisa till att den är ett bidrag i tävlingen.

  1. Det är fritt fram att göra vad ni vill med era bilder, hänvisa gärna till tävlingen. Den enda rätt jag förbehåller mig är att förminska stl på de bilder som kräver för publicering här på bloggen.
   /Linda

 4. Har ingen tårta att bidra med, jo visst bakar jag å gör tårtor, men nu tog jag mej tid, mitt mellan diskbänk å städning!! Måste bara gå in och tala om att jag nu i kväll gjort den andra!! av dina smörgåstårtor inom loppet av tre veckor. Dina bilder!!(finare, proffsigare, mer färggranna än Mersmaks tidning t.ex) och dina utförliga beskrivningar har gjort att jag äntligen ”vågat” mej på uppgiften. Alltså, hur gott som helst! I morrn nytt främmande som kommer att berömma mej!! Tack vare dej!! Ha nu en mysig, myggfri! (håller på att bli galen så fort jag sticker ut näsan) MIDSOMMAR med din fina familj!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..