Tävling!! – vinn en muffin & cupcakemaker!

Ni kommer väl ihåg muffinsmaskinen? 😛 Idag tävlar vi ut 4 st till er. Baka dina egna härliga muffins och cupcakes!

Det du ska göra är att koppla på geniknölarna, använda all fantasi du bara har och bidra med ditt bästa tips på vad mer man kan göra med denna maskin förutom muffins! Jag hade ju själv några idéer i mitt inlägg när jag provbakade så kanske kan du spinna vidare lite med något ännu bättre? Vinnarna presenteras med sina recept alt. receptskisser.

 Tävlingsregler :

 • Lämna ditt bidrag i kommentarsfältet nedan. Din kommentar syns så snart den blivit godkänd.
 • Tävlingen pågår fram till och med söndag 10 juni så innan dess vill jag ha ditt bidrag.
 • De 4 vinnarna presenteras under dagen på måndag 11 juni.
 • Länka gärna tävlingen vidare på din blogg eller facebooksida.

Lycka till!

Tävling i samarbete med Empire

Empire finns även på facebook här >> Och twitter här >>
Företaget bakom muffinsmakern heter Empire och varumärket för Muffin & Cupcakemakern är C3

 

 1. Då jag är en sådann som inte tycker att sött är det bästa i livet, så skulle jag vilja testa i göra individuella mini-pajer i en sådan maskin. Undrar om det fungerar?

 2. JAg vill nog mer vara inne på den slanka linjen för min diabetes bästa.

  Skulle prova göra små omeletter med den!

  Kram Anna

  JAg länkar från min blogg 🙂

 3. Matiga scones skulle jag vilja prova. Fyllda med skinka, ost och purjolök. Eller varför inte lite medelhavssmaker? Soltorkade tomater, feta och oliver. Perfekt till sommarens alla picnicar.

 4. Göra små brödbullar, och med lite malda valnötter i, älskar nötter, och särskilt i matbröd. eller så tar man vad man tycker om;))

 5. När jag var yngre brukade min mamma göra pizzabullar, vanlig pizzadeg och pizzafyllning som rullades ihop och skars som kanelbullar. Med en sådan maskin kanske det går att göra inbakta pizzabullar (typ Calzone fast mini) 🙂

 6. Jag skulle pröva på att göra små omelettbakelser, typ fylla med lättvispat ägg + en skvätt mjölk och sen smaksätta med lite feta, tomatbitar och lite bacon!

 7. Det jag tänker, är att lägga en tomatskiva i botten, sen linda en baconskiva runt kanten och sen knäcka i ett ägg och så krydda med den krydda man själv känner för. Ex. peppar eller pizzakrydda 🙂

 8. Jag skulle testa att göra potatisbakelser i muffinmakern, de skulle va perfekt. Testade ett recept häromdagen som var jättegott och skulle passa utmärkt att göra i denna maskin, skulle ge fin form på bakelsen! Serveras med grillad ryggbiff, pepparsås och tomatsallad. Vart en hit här hemma!

 9. Förutom att använda maskinen till att göra muffins så skulle man kunna göra (muffins formade)Frittatas i den. Så först bjuder man på frittatas till Lunch och sen en muffins som efterrätt.

 10. Hej
  Wow…
  Den skulle jag vilja vinna…Utvecklande av olika redan befintliga recept är min grej!….Hur kul som helst…Och med denna lilla maskin skulle det bakas så det ryker mjöl i hela köket!
  Jag delar såklart på fb
  Trevlig nationaldag på dig!
  Helena

 11. Jag älskar fruktpajer. Så små söta pajer med färska frukter t ex jordbubbar och rabarber med en god vit choklad riven på toppen skulle jag vilja testa.
  Länkar från både bloggen och facebook.

 12. Eftersom du är nöjd med din maskin så var förmodligen min billigare variant bara budgetdålig för sådär som dina muffins såg ut gjorde då inte mina… 🙂
  Jag brukar ju ha o-gräddade pizzabullar i frysen att ta fram vid behov och in med i ugnen; undrar om det går snabbare/smidigare/godare att fixa klart i en sådan här? Känns ju iaf säkrare för mindre barnet att re med själv än dra igång ugn med mera.

 13. Åh en sån där vill man ju ha!
  Skulle göra Parmesanmuffins -kanongott till både den grillade köttbiten samt på buffén! Och enkelt att byta ut parmesan till valfri ostsort efter tycke , smak o tillfälle !

 14. Jag skulle testa att göra enkla Och Goda scones i den 🙂 skönt på morgonen att göra en deg och lägga i muffin makern, mornarna är tyvärr ofta stressiga och man hinner sällan göra ex. Scones 🙂 förutom Scones så skulle jag baka fina cupcakes med en god frosting. Kram 🙂

 15. Å jag skulle göra rotfruktsmuffins. Man river blandade rotfrukter, blandar med kryddor och ett ägg. Lite ost på toppen man vill och sen bara grädda. Tror jag skulle funka alldeles utmärkt! Supergott och härligt:)

 16. Jag skulle lätt testa att göra kryddade köttfärsmuffinsar fyllda med oliver och fetaost till exempel. Kul med köttfärs i portionsformat! 🙂

 17. Absolut skulle jag testa något så banalt som kanelbullar, det måste ju funka. Kanske också en och annan chokladfondant tror jag,

 18. Verkar spännande. Hmm, vad hitta på? Kanske en liten buffé 🙂

  Först smördegsnurror med parmesan till fördrinken. Sedan pizzabullar, minipajer, miniomelett och potatisplättar samt frallor.
  Till efterrätt små fruktpajer, muffins så klart och bakad cheesecake.

  Senare på kvällen tar man en kopp te och scones *mmmmmmm*

  Om allt går att göra vill säga, jag har inte läst ditt förra inlägg utan bara önsketänker lite 😉

 19. Oj denna skulle man kunna använda till mycket om man bara tänker utanför boxen;) I den skulle man kunna göra små portionspotatisgratänger, små minipajer,pizzor.kantarelltoaster osv, osv Kanske ett helt tema från förrätt till efterrätt vid en bjudning där man har temat runt:)

 20. Hej!

  Åh, just nu skulle jag vilja göra potatisbakelser i den! Ett potatismos med ett ägg i, kryddat med massvis med västerbottenost och lite färsk rosmarin, att servera med älgtjälknöl och Delikatessfabrikens bearnaisesås (världens godaste bea! Go Norrbotten!). Eller, ELLER (!) så kör man muffinstema genom hela måltiden, förrättsmuffins med parmaskinka och parmesan, varmrätt som ovan, och efterrätt av rabarber- och vitchokladsmuffins, serverade varma med glass och skivade jordgubbar! DET vill jag göra!

 21. Jag skulle göra pizzabullar som min pappas sambo brukar göra som är så goda. I dom är det bacon, ketchup, pizzakrydda och ost. Det är en stor favorit!

 22. Jag hoppas jag vinner då jag skulle vilja prova tillaga fläskpankaka, då det blir lagom stora portioner.

  Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

 23. Åh den där vore drömmen för mig som älskar att baka och testa nya saker!

  Jag skulle först och främst testa att göra Chokladfondanter i, en efterrätt som jag och pojkvännen har som något speciellt, såå gott!
  Sen skulle jag vilja testa att baka lite bröd i den, kanske något som frallor eller liknande. Annars skulle jag vilja testa att göra lite matigare muffins att ha som mellanmål eller strandmat, kanske med lite bacon, tomater, oliver och goda kryddor i, mums!

 24. Jag har en kompis som har en och det verkar väldigt roligt .. kikar på avstånd och funderar. Hoppas hon bjuder mig snart 🙂
  Jag skulle testa göra matmuffins – muffins med smak av olika kryddor och med svamp i för att få det lite ”matigare” till utflykter till exempel .

 25. oj, de finns ju säkert massa man kan hitta på. jag själv brukar experimentera en hel del i köket. både när de gäller bak och mat. inte alltid jag lyckas. men med en muffin maskin skulle jag nog främst testa att göra matigare muffins och de skulle säkert gå att göra bröd i den. skulle självklart göra muffins i alla dess former och experimentera fram andra bakverk! 🙂

 26. Först och främst så går ju muffins att utveckla i massor så att bara det är ju spännande 🙂 men för att göra nåt nytt så borde den här maskinen vara underbar till kanelbullar dom borde bli sådär höga, fina och saftiga som dom har på en del fik 🙂

 27. Hej kryddburken! 🙂
  Jag skulle nog försöka testa att göra någon typ av potatisbakelse i den. Riva potatis och eventuellt andra rotfrukter som morot och palsternacka för att sedan blanda med kryddor och någonting som binder samman bakelsen! sedan skulle jag servera med rödlök, några handskalade räkor, creme fraich, löjrom och en dillkvist och så pang har du en säkerligen god förrätt eller varför inte en klockren sommarlunch! 😀

  Det skulle vara så roligt om jag vann eftersom jag fyller 22 år på söndag 🙂

 28. Man kan göra smulpajer med frukt och bär, perfekta som efterrätt. Matpajer, storleken passar perfekt till förrätter eller som buffé mat.

 29. Tänk att få göra härliga rabarbermuffins at mumsa på med barn och barnbarn….mums!!!
  Har gillat på Facebook!!
  Håller tummar och tår i kors!!!

 30. Små minipajer skulle vara kul att göra, eller bullar av alla dess slag, typ kanel eller blåbärsbullar. Eller varför inte helt vanliga frallor, perfekt till helgfrukosten! 🙂

 31. Muffinsmaskinen borde passa perfekt till min chèvrelasagne. Rundlar av färska lasagneplattor varvas med smakrik chèvre, kantareller, timjan med mera. En köttbit och en rödvinssås som puttrat hela dagen blir smaskens till!

 32. Jag skulle testa att baka dessa LFHC matmuffins
  ngredienser:
  Du behöver:
  16 muffinsformar av folie (mazarinformar) eller silikon.
  Alternativt en muffinsplåt av teflon.

  Basrecept:
  8 st Ägg
  1 dl Grädde
  1 dl Keso eller Kesella
  1 dl Riven Ost, gärna smakrik
  1 tsk Bakpulver
  Salt och Peppar

  Exempel på Fyllning:
  Fetaost, Oliver, Soltorkade Tomater, Knaperstekt Bacon, Kryddig Korv, Svamp, Purjolök, Skinka, Färska Örter, Kryddor osv osv.

  Matmuffinsen går att kombinera i det oändliga. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser! Så prova er fram med olika smaker =)

  Gör så här
  Förbered din fyllning, stek om det behövs, skiva, hacka osv. Blanda ihop äggen, grädden, keso/kesella, riven ost, bakpulver, salt och peppar. Blanda ner din fyllning och eventuell annan krydda om så önskas.

  Häll upp i muffinsformar/muffinsplåt och grädda i 25 minuter på 175°C.

 33. UngspaNnkaka! Alltså pannkakssmet och lite fläsk/bacon kansle lite äpplen och sen gräddas, funkar ju i ugnen så det borde funka. Sen skulle jag prova baka bröd i den, gör sista jäsningen i makern och sem slå på dem och grädda. Och små mini omeletter med skinka, svamp och kanske ost? Sen kan man ju så klart göra vanliga muffins och göra mini tårtor, typ prinsess. Kladdkaka/muffins. Finms ju massor, kanske till och med går att göra mini lasanger? Eller tänker jag väldigt knasigt nu? Mini pajer skulle man nog säkert kunna göra, men kanske använda formar då så att inte bären/frukten kladdar ut. Banansmulpaj är ju otroligt gott och tänl vad snabbt det skulle gå att göra med en sån! Länkar från bloggen!

 34. Hej, jag skulle ge mig på att göra små ”pannkaksmuffins”. I och med att det är 6 olika hål kan göra olika slags ugnspannkakor samtidigt! En med fläsk, en med blåbär, en med äpple+kanel osv… Det blir ju enkelt och frysa in dem också separat!

 35. Jag skulle använda den nu till sommar. Att göra små pajbakelser med smak av västerbottenost. Perfekt till alla de grillkvällar man har..

 36. Åh de passar perfekt att göra min dumlekladdkaka i, fast i mindre version. Knepet är att smörja formen med kokos istället för ströbröd, vilket man kan göra med denna maskinen.

  Måste testa.

 37. Åh gud vad jag vill vinna!
  Dottern har fått diagnosen celiaki (glutenintollerans) och det är allt annat än lätt att baka med glutenfritt mjöl. Hon är en riktig smörgåstjej och älskar smörgåsar, men avskyr verkligen allt nytt köpebröd (det glutenfria som man köper fryst, förstår henne, det smakar inget vidare) så vi bakar och bakar och bakar numera. Bakar även till skolan, så vi bakar ofta. Nu har vi hittat ett recept som fungerar bra och är hyfsat lättbakat, MEN det fastnar i bakplåtspappret. Muffinsformar fastnar dem med =/ En sådan här maskin tror jag skulle underlätta vår nya vardag något grymt. Så jag skulle baka frukostbullar, muffins, matpajer och bullar ifall jag vann. Förmodligen skulle vi bli beroende av den och baka i den flera gånger i veckan 😉

  Tack för världens bästa blogg! <3 Maria

 38. Rårakor
  I stekpannan blir de oftast för stora och då är det svårt att vända dem. Här behöver man väl inte ens vända?

 39. Jag skulle testa att göra potatismuffins smaksatta med kantareller. Ett gott duchessmos smaksatt med kantaeller

 40. Fick precis en heltokig idé 😉

  Skulle man kunna fylla i lite deg till ljust bröd, sen ett lager (evtl. förstekt) köttfärs, på med en skiva tomat, lite ost, kanske bacon och sen deg igen, som topping kanske några sesamfrön och grädda detta? Alltså en miniburgare som hänger ihop menar jag…

  Borde testas tycker jag 😉

  Och skulle bara deltagare i tävligen med svensk adress accepteras så har jag ju min kära syster i småland…

 41. Jag skulle vilja testa olika tillbehör tex till buffebordet i sommar!
  Eftersom jag precis börjat testa mig fram med lchf så tänker jag olika små ”pajer” byggda på äggstanning. Svårt att göra fina små portionspajer utan denna fina manick..:)

 42. Åååh. Jag skulle vilja vinna!!!!

  Har så många idéer jag skulle vilja pröva.
  Först rabarbermuffins.
  Men även olika omeletter och piroger med olika smaker till sommarens båtutflykter.

  Även potatismuffins med chevre som vi brukar göra här hemma.

 43. Jag skulle göra små mini-Västerbottenpajer. I med smördeg och låt förgrädda. Sedan har man röt ihop ett ägg, lite vispgrädde och en massa god riven Västerbottenost alternativt en god cheddar. Häll i de förgräddade skalen och kör tills det är klart. Verkar väl jättegott? 🙂

  Kan serveras med lite gräddfil, en dillvippa och rom på toppen, perfekt till studentfest och midsommar.

 44. Hej
  Jag skulle göra frukostfrallor//muffins fyllda med ost. Tänk vad gott till frukost, nybakade och rykande varma!

 45. Omelett i muffinform! Enklaste och godaste frukosten/lunchen! Och omeletter kan man ju variera med alla möjliga smaksättningar.

 46. ÅH, vilken härlig maskin!
  Ideer kommer upp i oändligheter. Att en enkel onsdagskväll lätt kunna fixa ihop kladdkakemuffins till sambon som alltid är så söt sugen, eller visa svärmor att jag lärt mig göra hennes goda frallor på ett lätt och smidigt sätt efter måndagsmiddagen vi alltid har hemma hos oss! och att få testa göra marängmuffins! Har fått en lust för maränger men har haft svårt att hinna med utan en lätthanterlig maskin!

 47. Jag skulle gärna testa att göra minidessertpajer! Små pajer som fylls med valfri frukt- eller bärkompott och som man sedan lägger på ett litet lock på. Eller så skulle jag skippa locket och efter gräddning sno ihop en vaniljkräm som bres över pajerna.
  (hm, kanske måste jag köpa en muffinsmaskin om jag inte har turen att vinna en för jösses vad sugen jag blev på att testa…

 48. Jag skulle dels pröva diverse olika muffins recept!
  Allt ifrån nutellafyllda till klassiska citronmuffins.

  Utöver det skulle jag göra detta:

  – duchessemuffins med timjan och chevreost (eller fetaost och soltorkade tomater)

  – Klassiska munkar i järn, utan hål då. Så enkelt och så gott 🙂

  – Scones i muffinsmaskinen funkar nog också!

  Hade så jätte gärna vilja vinna en muffinsmaskin till min första köpeslägenhet som jag också renoverar för tillfället..

  Ha det så bra!
  Kram / sara

 49. Jag skulle vilja prova något gott till frukost. Antingen scones eller också kalljästa frallor. Antar att det skulle gå mycket snabbare än att värma upp ugnen.ser ju dessutom ut som om det blir två överfrallor och det skulle ju inte vara fel, ingen diskussion om vem som måste offra sig på under delen

 50. Jag som älskar Calzone skulle försöka göra mini-varianter i den. Fyllda med mozzarella, rökt skinka, tomat och oregano.

 51. Frukost frallor 🙂 Köttbullar med olika fyllning. Kroppkakor. Vaniljkräms fyllda bullar, Smördegs inbakad västerbottensost. Det var några idéer. Så nu hoppas jag på turen 🙂

 52. Skulle provat göra små portionsbitar med ”lufsa” i den! Borde fungera, bara de får gräddas ett tag…så att de blir sådär härligt goda:)

  Det mesta skulle nog funka att göra i den då den funkar som en liten miniugn, men man har möjlighet att göra i portionsform.

  Riktigt bra uppfinning tycker jag 🙂

  Skulle vara hemskt kul att få prova på i verkligheten och experimentera fram en drös recept 🙂

 53. Eftersom jag älskar kladdkaka så hade jag försökt göra en mini kladdkaka med en liten skvätt päroncognac i och i smeten skulle jag stoppa ner en after-eight choklad 🙂 mums!

 54. Jag skulle vilja testa att göra min absoluta favoritefterrätt, croissantbrödpudding, i en sådan här trevlig mackapär. Frasiga bitar av croissanter som gräddas med en vaniljrik äggstanning tills den blir krämig och nästan gräddats helt torr. Det är så makalöst gott, men lite pilligt i portionsformar, så detta kan vara lösningen.

 55. Jag skulle vilja prova att göra rotsaksbakelser i maskinen. Riva potatis, morot, palsternacka och lite rotselleri, blanda ihop dem med lite salt och peppar och sen fördela i formarna. Toppa med Västerbottenost och lite grädda. Sen grädda dem.

  Serverar dem med en fantastisk rödvinssås som fått koka ihop länge och en nygrillad medium rare hängmörad entrecote.

 56. Hmm… vad klurigt! I den här familjen vill vi alla ha olika fyllning i köttfärslimpan. Med en sån här borde man ju kunna göra var sin, med olika fyllning! 🙂

  Sen så måste en sån här vara perfekt att ha i husvagnen i sommar då man inte har en ugn! Man kan snabbt lyxa till det med nygräddat! 🙂

  Trevlig kväll!

 57. Hejsan, eftersom jag är riktigt förtjust i bakpulverbullar (typ hastbullar) så tror jag att denna maskin skulle vara perfekt till detta. Skulle nog också testa att göra enkla och snabba frukostbullar på bakpulver, för visst är det gott med nybakat bröd med en stor klick smör på…./ Pia

 58. Det känns ju som att man bör kunna göra det mesta i en sån maskin, men jag tänkte mig att man kan spritsa ner smeten som man använder sig av till Eclairs. Man kan göra den naturell, och sen när den är klar dela kakan och ha fyllning i. Men varför inte använda en sylttyll och spritsa ner en ljuvlig chokladganache i mitten av smeten och låta den gräddas med så att det blir en god chokladbakelse som det bara behövs lite glasyr på när den är klar, eller äta som den är? Mums! 🙂

 59. Detta vore en perfekt liten maskin till sambon som gillar att baka både muffins och cupcakes m.m. Själv så gillar jag munkar så det vore kanske något att testa….

  Hälsningar Sören

 60. Åh, det finns massor av saker man skulle kunna prova. Så smidigt att kunna göra portionbitar.
  – Skulle vara kul att testa pannkaksrecept med olika fyllning, både sött och matfyllningar.
  – Potatis: rösti, potisbakelse, kanske en liten gratäng bit till om med.
  – Muffins av alla de sorter förstås, men dumlemuffins skulle vara de första jag testade. Under grillningen skulle jag röra ihop en härlig dumlefrosting gjort på mascarpone och dumlefluff.
  – Scones borde vara perfekt att göra.
  – inbakade minipizzor med hälig mozzarella…
  Mmmm blir hungring bara jag börjar tänka på allt det här.

 61. Stora köttbullar! Det skulle vara något att servera på midsommar.
  Andra saker som jag skulle pröva är sufflé, hallonscones, blomkålsmos som blir i portionsstorlekar och självklart cupcakes!
  Skulle bli så otroligt glad om jag vann!

 62. Jag ville försöka mig med att kringla en bacon remsa rundt i kanten och slå utt ett ägg inuti. Jättegott på brunch bordet

  Mina flickors favorit muffins är med en bit karamelfyld choklad i midten. ”Smil” hetar dom här i Danmark.

 63. Min första tanke var att man skulle kunna göra ostbollar(typ något i stil med dina chili cheese balls) med härlig fyllning!!! Om man gör en god ostsmet och panerar den och sedan gör bollar med fyllning, typ chili, kanske köttfärs och vitlök eller vad man nu tycker om så borde det bli utomordentligt gott!!!

 64. Jag tror man skulle kunna göra goda bullar i den, man skulle kunna göra pizza bullar,
  och varför inte hälla i smält chocklad när den är kall bara så att den formar ett halvt ägg och pudra på med vaniljsocker,strössel eller kokos,apelsin?i den runda delen så man får upp den stelna chokladen lättare
  Man skulle kunna göra chips? olja och lövtunna potatis skivor med någon god krydda? i den runda delen alltså
  Man skulle kunna göra olika omeletter.
  Man skulle oxå kunna göra mini sockerkakor, fin efterrätt om man sen kan hälla lite smält choklad över.
  Kanske ”mini” potatisgratänger
  Tro att minipajer skulle vara jätte perfekt oxå, både frukt och matpajer.

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna.
  Vilken makapär:)

 65. ååå, jag vill vinna!!! :))))

  Jag skulle helt klart lägga olika grönsaker, ostar och röror som tillbehör medans köttet ligger på grillen!
  halomi/bacon
  tomat/fetaost
  lök/svamp
  låta lite västerbottenost smälta ner + mycket mycket mera!! Bara fantasin flödar så finns det mängder med möjligheter!! 🙂

 66. Detta låter kanske lite tokigt, men av någon anledning skulle jag vilja prova att göra köttfärsbiffar i den med olika fyllningar!

 67. När vi var i USA fick vi något som av familjen kallades egg in a bag En äggomelette där alla fick stoppa i sina smaker. Detta kokades sedan i en stor gryta med vatten. Bacon skinka svamp god ost grönsaker mm. Borde funka lika bra i en muffinmaker. En ny brunchklassiker?
  Kram
  marie

 68. Jag bakar sällan söta muffins, men däremot matmuffins, vilka går att variera i det oändliga. Dessa hade dessutom gått betydligt snabbare att baka i denna fiffiga maskin.
  Hade även velat testa hur det blir med scones eller mindre mjuka kakor – perfekt till portionsdesserter!
  Endast fantastin sätter begränsningarna och det hade varit väldigt roligt och spännande att få experimentera loss 🙂

  Kram

 69. Hej!
  Jag vill gärna vara med och vinna Cupcakemaker.
  Det man kan nog skulle kunna göra och som jag garanterat testar om jag vinner en sådan är att göra potatisbullar.
  Kram

 70. Jag skulle baka scones i min- finns ju ett otal varinter men de med råsocker och mandel på tycker jag och familjen är en riktig hit så dessa skulle jag baka på helgmornarna!:)

  Mvh Linda W

 71. Kolbullar kommer funka perfekt, tänk att få många söta bullar utan ansträngning, kan lova att de kommer smaka gudomligt, perfekt att ta med sig på färden!

 72. En muffinmaker vore perfekt för mig när man ska göra snabbt och smidigt fika till alla barn. Eller varför inte ett matigt ”mellisalternativ” i form av parmesanmuffins?
  Ideerna är måååånga!

 73. Jag tror att olika former av smördegsbakelser skulle vara roliga att testa att göra i denna. T.ex. att fylla makern med ett lager smördeg, dutta i lite bär i smördegen och grädda så att degen lyfter sig kring bären.

 74. 1. Jag skulle göra pizzabullar i denna.Pizzadeg, chilisås, bacon,rökt skinka, champinjoner och smakrik ost. Pensla innan gräddning och strö på lite oregano eller basilika. Mums för både stora och små.

  2. Potatisbakelser. Tunnt skivad potatis,grädde,pressad vitlök, salt, peppar och toppa med lite riven västerbottenost.

 75. Hej!
  Jag skulle välja att prova att göra petichoux bollar/bakelser i dem, där man precis i slutögonblicket sticker hål med en sprits och fyller dem med valfritt, tex philadelphia röra, eller vaniljkräm (eller egen fluff) chokladkräm etc

  Sedan skär man av locket och fyller med grädde.

  Eller…krabbelurer som blir som en sockermuffins/munk istället…mums va gott.

 76. Oj, en sådan maskin hade jag gärna velat vinna. 🙂 så mycket skoj man hade kunnat testa, alltifrån frukostfrallor med olika fyllning/naturella, till olika fyllningar i muffins som ungarna mina gillar att baka (mamma slipper då vara så orolig för ugnen!)
  Själv var jag sugen på att testa göra någon typ av köttfärsbiffar, borde väl funka i denna apparat? bara att klicka ner valfri smet och eventuell fyllning (tex fetaost,bacon etc)och sen låta dem ”bakas” färdigt, smidigt och enkelt till middag! Tidssparande också! Tack på förhand för en underbar inspererande blogg! /helena i norr

 77. Å va glad min yngsta kille på snart 13 skulle bli för den här! I den skulle han troligen göra kladdkakemuffins och massa annat gott! Han är som tokig i att baka och hitta på nya muffinsar 🙂
  Håller tummarna att han vinner!!!

 78. Köpte en till jobbet och gjorde några igår, skulle gärna vilja ha en egen själv, har så mycket rabarber och vinbär som man skulle kunna använda, å snart fyller jag jämt så det skulle passa bra o ha en sådan framöver när det ska bjudas till kalas.

 79. Oj, skulle testa göra små pizza bakelser samt fyllda pannkaksbakelser. Dottern som älskar att laga muffins redan nu skulle säkert baka muffins med nya smaker väldigt ofta 🙂 Tänk vad härligt med samma storlek på alla, proffsigt.
  Mia

 80. Hej!
  Jag skulle prova på att göra maränger och även duschesspotatis, detta blir säkert både gott och praktiskt!
  Tack för många goda och bra recept och tips!
  Ha det bra på Öland!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..