En somrig plocktallrik

Jovars det blev mat i magen idag med! 😛

Är inte så förtjust i sjukhusbesök för egen del (väldigt milt uttryckt) men de va väl nödvändigt idag antar jag då jag nu fick diagnosen borrelia och antibiotika på de! Shit happens! 😉 Känner mig ju inte ens sjuk mer än att jag haft lite feber nån timme här å där som kommit och gått och känt mig lite ur gängorna med huvudvärk å så men inget man inte kan utså. Men borrelia??!

Jaja, det är bara att köra vidare, det går väl över som allting annat! Eländes fästingar. Märker det på katterna framförallt då jag både behandlar med frontline OCH plockar med pincett, dom är visst särledes envisa i år.

Jodå, framåt eftermiddan och efter en bra stund i väntrummet på VC i Borgholm så kom vi hem till slut och kära maken började klippa gräset samtidigt som jag fixade i köket. Diskmaskinens vatten steg upp i diskhon och stoppet satt där de satt! De vara bara ut och knacka honom på ryggen och meddela missödet vilket resulterade i en halvtimmes dikesbesök under brunnsstenen med rensslingan. Roligare kan man ju ha…. Myggen hade nog allra roligast! Nä, fy tusan! Gick sen ut till hagen och kollade stora brunnen och den va överfull så de är bara att ringa Kalleguta slamtömning imorgonbitti!

Sen fick de dock va nog och vi drog oss inåt och gjorde kväller. Dusch, tvätt och renbäddade sängar och soffhäng framför TV:n med nybakade baguetter och plocktallrik som tillbehör! En inte alltför tokig torsdag trots allt!

Imorgon är det fredag och helgen står för dörren. Det blir mycket att fira denna helg, inte bara mors dag… 😉

Salami, brieost och rödlök i en baguette… Det måste vara min ”tröstmat” nummer ett… Finns inget godare! 😛

Tack för alla era kommentarer och mail, ni är bara så gulliga och omtänksamma! Jag menar vad jag säger när jag läser alla mail och kommentarer och tänker på er lika mycket!

Ha en fin kväll, imorgon ska ni få nåt kul att bita i! 😉

 1. Härlig blogg med massa inspiration och trevliga recept. Jag följer dig via bloglovin! Hoppas helgen varit fin!
  jag finns på http://www.mangiare.bloggplatsen.se, rel ny, sen januari, men vurmar för äkta vara och alla recept är glutenfria. Ha en toppenvecka! Mvh Camilla

 2. Oj vad mysigt det såg ut!

 3. milla skriver:

  Borrelia stackare. Fina matinspirations bilder har du passar bra till helgens bravader.

 4. Ojojoj, det var verkligen en smaskig tallrik du bjuder på.
  Hoppas nu allt ordnar upp sej och att du snart mår bättre.

  Ha en skön helg,
  kram

 5. Sara skriver:

  Hua! Fästingar e läskiga! Har aldrig haft nån och är skitnojjig över att få en på mig. Löjligt, jag vet.
  Hoppas du mår bättre nu!
  Den där plocktallriken ser himla mumsig ut. Jag håller med om att plockmat är det bästa. Så mysigt!

  Kram kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..