Det börjar hända grejer nu…


Ja, nu har jag haft bilden med paketen ute på facebook ett tag och ni har gissat och gissat. Den absolut knasigaste gissning får nog Ronnie stå för då han gissade på golfklubbor, och det är alltså inte golfklubbor som ni ser här ovan! 😛

Ni får bara en liten tjyvkik idag, det är tre paket kvar och ni ska få se allt närmare om ett par dagar. Då kommer jag även i samarbete med muurikka att ha en fin utlottning och lite närmare presentation av några produkter.

Hand´s up, nu är jag rysligt nyfiken faktiskt!! 😛 
Hur många muurikka-läsare har jag därute? Äger du en själv, eller tänker du skaffa?

 

Har du inte hittat muurikka på facebook ännu? Surfa då in här >>

Det kliar i fingrarna… 😉

 

 1. Vi har en muurikka, som vi haft i fem år nu. Och nu ska den få jobba i helgen tänkte jag – och jag vet ju var jag hittar receptinspiration! Återigen Tack!

 2. Nina skriver:

  Jag har blivit helt såld efter att ha läst på din blogg under det senaste året. Jag tänker skaffa en muurikka. Nu såg jag att du har en tävling, så där tänkte jag delta först. Såg att de fått in produkterna bland anant på coop så nu så det lättare att få tag på än tidigare vilket är ett plus.

  Hälsningar
  Nina

 3. Anette skriver:

  Nu får jag nog skämmas. Köpte en murrika för 4 år sedan och har aldrig användt den. Hade tänkt man kunde ha den som wook över grillen men det funkade inte. Nu är den ljusunderlägg i uterummet och har tyvärr rostat lite. Borde nog ta tag i det för att se om rosten går att få bort.

 4. Cizzi skriver:

  En muurikka fick sambon av mina föräldrar. Silaava-fett (eller vad det nu hette) införskaffades i förrgår, så nu är det bara att sätta igång. Allt som du lagat ser så rysligt gott ut!
  Ser med spänning fram emot kommande recept och utlottning!

 5. Jag visste inte vad en Muurrikka var innan vildmarksmässan 2011.Har nu funderingar på att köpa en och göra som en grillplats på tomten men mina tonårsbarn tycker att jag är galen som gör detta i bostadsområdet.Jaag vet att jag är galen:)Då vi har sommarstuga i Jämtland har man sett att där används de flitigt.Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..