Frallor med lax, påskens sista rester…


Nu ryker sista laxen sen är påskmaten slut! Grova frallor av surdeg, några kokta ägg, sallad, majonäs lite piff med citron o dill och du har härliga smörgåsar till lunch eller som som matigare kvällsfika.

Använd sista kantbiten av den rökt laxen, varm eller kall, eller gravad? Räkor kanske? Köttbullar, eller bara ägg?! Det är inte så knusligt, ta de rester du har kvar i kylskåpet och lyxa till det med ett gott bröd.

  1. Uf, din blog er altså ikke god når man er sulten! Det ser så godt ud! 😀

  2. Det känns lite som att det är Påskens tid förbi med alla äggelser. Men dina mackor är tjusiga trots att det saknas lite majo och annat småpyssel. Såja Linda lugn och fin nu, jag tror att även du tycker att påsken ska vädras ut för nu kommer VÅÅÅÅÅÅÅ…………..

  3. Anna skriver:

    Det ser smaskens ut 🙂 Tack för jag får ta del av en helt underbar mat/bak inspirationssida 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..