God morgon fredag!


Gomorron!! 😛 Det Ă€r fredag, Ă„ det bubblar sĂ„ hĂ€rligt i hela kroppen, vet inte varför men det Ă€r vĂ€l helgen som stundar och att ha familjen ledig och hemma som bara kĂ€nns sĂ„ bra. Solen skiner, fĂ„glarna kvittrar och det jag ser fram emot allra mest just nu Ă€r kvĂ€llen ute pĂ„ gĂ„rden med Nicke och Joline och bara mysa framför elden
 Jag förberedde en liten överraskning igĂ„r som jag har gömt till stunden i TV-soffan ikvĂ€ll ocksÄ  Ska visa lite senare.

Vill ni ha ett himla gott smörgĂ„stips sĂ„ ska ni ta favoritbrödet i tvĂ„ delar, gĂ€rna en grov fralla eller baguette. Bred pĂ„ philadelphiaost, isbergssallad, prĂ€stost, skinka eller rökt korv, tomatskivor, salt och philadelphiaost pĂ„ översta brödet. Packa in i lite smörpapper och kör i micron 10 sekunder! Osten ska inte smĂ€lta, det ska bara bli sĂ„ dĂ€r ljummet gott och med en kopp kaffe till sĂ„ kĂ€nns det alldeles nybakat och passar extra bra just en fredagsmorgon. Prova! 😉