Tävla om ett halvårs förbrukning av Tropicana juice!

Vinterhalvåret då ska det laddas med vitaminer och fräscha drycker, smoothies och jucie! Själv är jag galet förtjust i apelsinjuice med fruktkött och Tropicana har länge varit en stor favorit! När jag fick förfrågan om att lotta ut en halvårsförbrukning så var valet enkelt! Självklart ska ni få de, för det är ju så förbaskat gott, speciellt att starta dagen med! *skål*

I eftermiddag ska ni få ett gott tips på Tropicana smoothie där jag bland annat använt denna juice; stormy orange! Missa inte det!! 😛

Så nu kör vi, fram till fredag har ni på er att tävla om ett halvårs förbrukning av Tropicana juice!
Vinnaren meddelas sedan under helgen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

TÄVLINGSREGLER : 

 • Berätta varför just du ska vinna och vilken juice som är din favorit!
 • Glöm inte uppge en giltig epost!
 • Lämna din kommentar här i detta inlägg senast fredag den 20 januari.

Tävling i samarbete med Tropicana

 1. Jag ska vara ärlig och säga att jag har inte provat denna sortens juice förutom när barnen har beställt apelsinen på mcdonald. Så därför vore detta ett bra pris till min familj så vi får prova den och hitta vi favorite.

 2. Graviddeppig och trött skulle behöva en rejäl vitaminpåfyllnad för att orka de sista månaderna! Min favorit är cloudy apple!

 3. Varför ska just jag vinna? Jo för att detta är den enda juice jag dricker. Är det en anledning? Ja kanske det men sedan är det en jucie som jag känner är nyttigare än andra och att kunna dricka denna underbara juice då man sitter och pluggar inför massa jobbiga tentor gör att man höjer blodsocker och får i sig nyttiga vitaminer i stället för att pimlpa cocacola som inte gör mycket nytta utan förstör mer

 4. Denna juicen drack jag första gången första gången jag var på Gotland. Det var en sån cykelvagn som åkte runt och delade ut dom helt gratis.
  Det var den underbaraste juice jag druckit! Så efter den gången så tog jag minst 2 flaskor varje gång jag såg den vagnen och jag bad min pojkvän att ta någon flaska till mig också.
  Jag har inte druckit den sedan dess och jag skulle verkligen vilja få den känslan igen!

 5. Klart jag vill vinna 🙂
  Tycker att många juicer är goda men Tropicana äger faktiskt;)
  Jag vill vinna för att jag behöver lite vitaminkickar och vill drömma mig bort till ett Tropiskt land 😉

 6. Nu när jag detta svar kommer skicka
  hoppas jag att det blir mycket dricka
  Min sambo önskar juicen se,
  så nu får jag be om en gåva att ge.

 7. Läser sista terminen på universitetet och är det nått man inte har gott om under studietiden så är det pengar. Man snålar in på allt och tyvärr även på matprodukter. Tropicana är grymt god och någon gång ibland brukar jag och min sambo unna oss den till en helgfrukost men det blir tyvärr allt för sällan. Det skulle alltså vara trevligt att vinna detta så att min sista termin kan få en liten gulkant i form av Stormy orange som är min favorit 🙂

 8. Favoriten är såklart klassikern apelsinjuice!

  Jag har aldrig varit så förtjust i juice men nu är jag gravid för första gången och den enda ”craving” jag har drabbats av är nog ett stort sug efter apelsinjuice. Sambon klagar på att juicen tar slut hela tiden och att vinna ett halvårs förbrukning skulle vara väldigt välkommet så att sambon kanske också kan få njuta av lite juice innan jag hunnit dricka upp allt! 😀

 9. Min favoritjuice är Tropicanas äppeljuice, precis så och på inget annat sätt ska äppeljuice vara. Jag vill vinna för att kunna unna mig den (ganska dyra) juicen lite oftare.

 10. Är en trött tvåbarnsmor som skulle älska att kunna dricka denna underbara, uppfriskande juice varje morgon, men när man är föräldraledig är ekonomin skral och tyvärr så prioriterar man inte sig själv…
  Älskar alla deras juicer men mandarin morning är favoriten! 🙂
  Håller alla tummar och tår som bara går – även barnens! 😉

 11. Har alltid varit en Bravo-anhängare, men drack Mandarin Morning i lördags och blev snudd på frälst… så vinsten skulle bli det ultimata tillskottet på mitt frukostbord, det vore helt underbart att få en anledning att vara glad på morgnarna!

 12. Klart jag vill vara med och tävla!
  Älskar verkligen Tropicanas Stormy orange med massa fruktkött. Känns verkligen ”hempressad”. Sjuukt gott!!!Så varför ska just jag vinna…ja kanske just därför 😉 Håller tummarna.

 13. Min favorit är hempressad apelsinjuice av riktigt goda söta apelsiner. Självklart skall de vara ekologiska!

  Så om jag blir utsedd till vinnare av sån här fabriksjuice så tar jag det som en förolämpning!

 14. Åh vilken trevlig tävling, så här i mörka tider är ett glas apelsinjuice extra uppiggande på morgonen tycker jag! Vår favorit hemma är Tropicana Mandarin Morning, den är riktigt, riktigt god!

 15. ÅÅh, Tropicana är verkligen min favorit juice. Så nära fräskpressad man kan komma, enligt mig. Dock är favoriten inte apelsin, utan deras Äpplejuice. Helt gudomligt god. Tyvärr hamnar inte tropicana i kundvagnen på ica så ofta som jag hade velat, då det inte direkt är en billig juice (är student). På grund av den anledningen hade en halvårsförbrukning passat perfek. Då kan jag njuta varje idag, istället för nån gång då och då.

 16. har sedan dag 1 av graviditeten (är på dag 219 nu) varit fantastiskt sugen på citrus. Eftersom Tropicana är en av favoriterna här hemma råkar man lätt ut för… att den är SLUT när man bara måste ha den. Så ett halvårs förbrukning täcker ju inte bara resten av min graviditet utan även familjens behov av härlig c-vitaminfylld juice.

 17. Åh, Tropicana – Cloudy Apple är den allra godaste! Den smakar som när man plockar ett färskt äpple direkt från trädet, mums 🙂 Jag vill vinna så att jag kan njuta en gott och nyttigt glas äppeljuice och sola näsan ute på min balkong när våren framöver äntligen kommer 🙂

 18. Att vakna en söndagsmorgon, gnugga sömnen ur ögonen, och tassa upp innan barnen vaknar. Koka lite kaffe, göra i ordning en smörgås, öppna upp persiennerna lite lite grann. Hälla upp ett glas tropicana, sätta sig vid köksbordet. Lyssna på radio, läsa en tidning.
  Det är bara helt fantastiskt!
  Och såklart är det inte bara mamman i våran familj som njuter av denna juice, utan även barn och mannen. Därför vill vi vinna, så att vi kan njuta av måååånga och lååååna helg-frukostar.
  Våran familjs favorit är Sunny Clementine.

 19. Jag ska vinna för att kunna fylla hela kylen med juice istället för MJÖLK som min kära sambo dricker dygnet runt. Jag börjar nästan tro att han snart börjar förvandlas till en kalv! Och har planer på att köpa en kossa och ställa ut på balkongen. Och jag HATAR mjölk. Tänk att varje gång man öppnar kylen välkomnas av härlig juice som med sin värme strålar mot en istället för vita mjölkförpackningar som får mig att tappa matlusten varje gång jag öppnar den där dörren! 😉

 20. Stormy orange! Både jag och barnen älskar apelsinjuicen. Ena tjejen är 3 och andra 7 och äter och dricker som galningar med deras energi så lite gratis god juice från Tropicana skulle underlätta i börsen litegrann 🙂

 21. När vi handlar juice så blir det tyvärr de billigare varianter, dock är det väl tyvärr mer tillsatser i dem än just frukt.
  Vore lyxigt att få dricka dessa utan tillsatser som smakar precis som en äkta juice ska göra.

 22. Jag bara älskar Stormy Orange! Riktigt god juice och rejält med fruktkött som jag efter smaken att döma lika gärna kunnat pressa själv. Student som jag är så blir det dock bara vid särskilda tillfällen eller när den är nersatt (jag är expert på att upptäcka när det händer, tro mig!) som jag lyxar till med Tropicana. En halvårsförbrukning vore bara helt fantastiskt! 🙂

 23. Har laddat kylen med apelsiner och andra citrusfrukter och pressar jucier för hand, vilket tar evigheter. Jag försöker få i mig så mycket vitaminer som möjligt eftersom jag absolut inte har tid med att bli sjuk. Om fem och en halv vecka ska jag åka kort-vasan på 3mil och har åkt längdskidor en gång, bestämdes i november men pga snö brist har det inte blivit fler gånger. Men jag får kämpa mig igenom. Dessutom är jag student så tropicana är rena lyxen för mig 🙂 Jag önskar att jag kunde få vinna, känner att tävlingen passar mig.

 24. Jag äter lchf så jag vill inte ha någon juice till mig själv – men jag skrattade gott när jag läste i de befintliga kommentarerna om alla gravida kvinnor med cravings och tycker att om denna kommentar skulle råka lottas som vinnare så ska någon av dessa få vinna i stället för mig. 🙂

 25. Vilken otroligt lockande tävling! Min stora favorit är deras underbara Cloudy Apple Juice. har aldrig testat någon annan äppeljuice som kan mäta sig med denna. Jag väntar mitt andra barn om 1,5 vecka och kan inte tänka mig något lyxigare än att få en extra god morgonstund varje dag med ett glas Tropicana mitt i allt det småbarnslivet innebär.

  Håller tummarna!

 26. Apelsinjuicen är absolut godast! Jag är fruktansvärt dålig på att äta frukost men om jag hade juice hemma kanske jag skulle känna mig mer lockad att äta frukost 🙂

 27. ooh jag älskar juice , den tar alltid slut alldeles för fort!
  Jag skulle verkligen vilja testa Sunny Clementine , apelsinjuice är jag tyvärr allergisk mot och äpplejuice var det enda jag drack ett tag , så det skulle vara roligt att prova på någonting nytt 🙂

 28. Apelsin är vår stora favorit här hemma, vi älskar juice o tropicana är en stor favorit. Med en familj på 7 personer så försvinner litrarna fort och en sån här vinst vore perfekt.

 29. Åh! Jag älskar juice! Men det blir ofta ett helglyx eftersom jag inte prioriterar/har råd med att köpa juice för 30kr/L hela tiden (eftersom det blir hela tiden när jag ääääälskar det så mycket!).
  Min favorit om jag måste välja blir nog Sanguinello, juicen gjord på blodapelsin. Den är tillräckligt söt för att göra mig nöjd, men tillräckligt syrlig för att stoppa mig efter ett glas.
  Jag vill vinna så jag kan njuta av härligheten när jag vill utan att bränna mina pengar, som ska gå till studieböcker, på juice!

 30. Är helt galen i Tropicanas juicer!!! Just nu dricks det apelsin smooth style här i huset.
  Vi har 4 barn, och det blir tyvärr ganska kostsamt med lyxjuice, så det dricks endast på helgen :S
  Skulle hemskt hemskt gärna vilja ge mina hjärtan ett glas alla dagar i veckan.
  Skulle bli så himla glad om vi vann 😀

 31. Allergisk mot nästintill ALLA frukter som finns fina och färska i Sverige. Till och med apelsiner, men jag kan dricka färskpressad apelsinjuice! Förmodligen så är det nåt i hinnorna som jag inte tål. För att hålla vitaminintaget på någorlunda nivå så är juicen min bästa vän! Försöker äta och dricka så mycket det går men ofta så glömmer jag när jag står och handlar, alternativet är att det inte ser så lockande ut. Så en vinst med massa juice, då har jag ingen ursäkt!

 32. Stormy orange är favoriten!
  Hade vart underbart om man fick ge sambon frukost på sängen med färsk pressad apelsin juicen varje dag då även hon älskar denna juicen!

 33. Älskar verkligen Stormy orange! Men som arbetslös så blir de inte så ofta man har råd att dricka dyr juic 🙁 Så att vinna här skulle va helt underbart!

 34. När jag jobbade på ett café tidigare så sålde vi denna juice och då drack jag den till frukost varje dag på jobbet. Godaste juicen av alla tycker jag med frisk smak och myyyycket fruktkött- mums! Dock är den ju ganska dyr så nu när jag är student känner jag tyvärr inte att jag har råd med Tropicana, så att vinna en halvårsförbrukning vore verkligen inte helt fel, för jag saknar att dricka en riktigt god juice till frukosten. 🙂

 35. Jag hade velat vinna när detta är min och pojkväns favorit juice. tyvärr när vi både är arbetslös för tillfället så sparar vi inte på allt och det blir vatten till frukost som inte är direkt kul 🙁

 36. oj vilken trevlig tävling!!
  jag vill vinna för att just nu ligger jag hemma och är sjuk för 3 gången på 2 månader. JAG behöver värkligen en vitaminkick som heter duga!
  favoriten är stormy orange

 37. Jag precis som du älskar juice med fruktkött och Tropicana är fantastiskt god. När jag hinner smaka förstås.

  Jag har tre barn som också älskar juice som är snabba. Den äldste har pga funktionshinder svårt att känna törst och dricker inte allt. Finns det juice hemma däremot får vi andra vara snabba. 😉

  Det blir en aning kostsamt i längden och det kom väl med modersmjölken att som mamma står man själv över till förmån för barnen. Men om jag skulle vinna, -DÅ! Då ska mamma dricka den första. 😉

 38. Åh, min sambo skulle jubla av lycka om jag vann 🙂 Tropicana är hans absoluta favoritjuice men det är oftast jag som handlar och eftersom jag har mammapenning brukar jag köpa nån billigare variant. Skulle vara jättekul att kunna ge honom detta!

 39. Hej
  Tropicana är gott serveras gärna här med smak av apelsin! Härligt det vore att få denna svalkande dryck i ett halv år smaka! Hela familjen skulle det gilla utom vår 8 månader som endast välling får dricka 😀

 40. Åh vilken chans.
  Min favorit är Original
  Tyvär är den lite för dyr för en nybliven mamma att unna sig dagligen, därför skulle ett sådan pris göra min dag, hur härligt är de inte att få starta varje dag med ett glas tropicana!!? 🙂

 41. Vi har alltid juice hemma och dricker det dagligen. Eftersom jag vill undvika att vi får i oss massa onödiga tillsatser (speciellt viktigt för vår dotter på 3år som ju faktiskt bara kan lita på att vi ser till att hon får i sig allt hon behöver) så brukar Tropicana vara märket vi väljer. Även fast det gräver ett lite större hål i plånboken så är det värt det för att inte behöva köpa billigare juicer som inte alls smakar lika bra och görs på koncentrat och oftast med massa tillsatser.

  För oss skulle vinsten innebära möjlighet att alltid få ha sin egen favorit hemma! Dottern älskar äppeljuice och väljer Cloudy apple, maken föredrar apelsin orginal och jag pendlar mellan syrliga Ruby breakfast och den söta Sunny Clementine.

  Nu håller vi tummar och tår här hemma!

 42. Min son är tokig som en galning i den juicen, lägger ut en halv förmögenhet på juice till honom 🙂 så att vinna detta hade både han och jag blivit överlyckliga av 😉

 43. Jag är mammaledig med en liten mysig pojke och konsumerar kaffe i kopiösa mängder för att orka med de sömnlösa nätterna. Skulle vara fint att komplettera med lite c-vitamin. 🙂
  Jag äääälskar Tropicanas apelsinjuice! Känns mycket lyxigare än de andra juicerna på hyllan.

 44. Har en dotter som är allergisk mot all frukt men konstigt nog fixar hon denna juicen. Skulle vara perfekt om vi vann så att hon kan få i sig vitaminer på ett gott sätt.
  Hon älskar apelsinjuicen precis som jag=)

 45. Min älskade lillebror är galen i Tropicana! Han tycker om alla smaker lika mycket, ”men godast blir det när man blandar alla på en gång”. Om han vann så skulle han gå raka vägen in på ICA och berätta för den blonda kassörskan att han var en vinnare, för då skulle hon kanske kalla honom ”fuskis”. Sedan skulle han bjuda en gammal tant och ge en förpackning till sin fröken i födelsedagspresent. Hans storasyster KANSKE skulle få smaka, om att han fått komma in på hennes rum. Sedan skulle han dricka upp resten själv även om han sprack som en ballong.

  Med vänliga hälsningar Are, genom storasyster Sigrid

 46. Tropicana tar mig tillbaka till mina resor i USA. Varje morgon började jag med ett glass Tropicana Orginal och en banan. Det gav min energi att ge mig ut på nya utmaningar. Nu väl tillbaka i Sverige så tar Tropicana mig tillbaka till mina resor och nu har jag hittat en ny favorit, Tropicana Mandarin Morning.

 47. Jag har alltid varit en juiceälskare. Har börjat varje morgon med ett glas juice sen jag var barn. Tropicana är mitt favoritmärke när det kommer till jucie, något jag fått från hela min familj. Min favoritsmak är äpple från Tropicana. Den fungerar utmärkt som frukostdryck, i drinkar och speciellt när den blandas med päronkonjak och kanelstänger. Mums!

 48. Jag är gravid och en av mina stora cravings är just juice!! Åh mums vattnar sig i munnen bara jag tänker på det!! Juicen använder jag till mycket men förekommer som dagligen dos i min vardag! Så snälla gör nu denna lilla tjockis glad:)

 49. Kort och gott – jag är gravid och Tropicanas juice har varit min stora craving sen dag ett. Om jag kunde få hjälp att tillgodose mitt största behov fram till maj, när den lilla ploppar ut, hade jag varit en väldigt glad tjej :). De sorter som går snabbast åt är Stormy orange och Tropical fruit!

 50. Som studerande är man inte direkt bra på att unna sig den godaste eller nyttigaste maten, utan här är det pengar som ska sparas! 😉 Sanningen är den att jag kan inte minnas sist jag drack en riktigt god juice till frukost!! Det hade varit helt toppen att med GOTT samvete kunna dricka riktigt god Tropicana (Den klassiska apelsinjuicen) till frukost VARJE DAG 😉

 51. Tropicana är den absolut godaste juicen!!! I våran familj med tre barn som älskar juice, så går det åt en hel del 🙂 Min favvo är Tropicanas mandarin!

 52. Hej!

  Å, jag älskar apelsinjucie. Kan dricka hur mkt som helst och Tropicanas orginal & smooth style mmmm yummi säger jag bara.

  Varför ska jag vinna? För att det är så mörkt och grått ute och för att min 9 månders har haft vattkoppor nu en vecka och har varit lite kinkig och sovit dåligt, vilket givetvis har gjort att jag har sovit galet dåligt. Så jag behöver en massa god jucie för att få energi och blir glad igen. 🙂

 53. Jag bor i världens dyraste land, Norge. Här kostar ett paket tropicana juice (1,5 liter) 51,90 nok kroner! Då jag inte dricker mjölk blir det väldigt mycket juice, dyr juice.. Så jag hade blivit otroligt glad om jag vann! Den godaste smaken är Apple, smälter i munnen som äppelmos mums! Kram Hannah

 54. Mums för friska o fräscha tropicana, helst vanliga sorten…det gillas verkligen med en juicetävling….alla behöver vi nyttiga vitaminer o fräsch dryck varje dag!!

 55. Min sambo drabbas titt som tätt av njursten och han behöver dricka mycket. Det finns bara en sorts juice han gillar och det är just Tropicanas juicer, främst då den vanliga apelsinjuicen. Jag dricker väl ett och annat glas själv också 🙂

 56. Vilken tävling!! Underbara Tropicana, det är den godaste juicen. Tyvärr väldigt dyr för min plånbok, så för mig blir det oftast juice från koncentrat vilket inte är i närheten så gott!
  Önskar verkligen att jag kunde få ett års förbrukning av denna juice.
  Apelsin är min favorit, det passar till allt (Utom till kaviar-macka 😉

 57. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla i denna fantastiska tävling!
  Det skulle vara superkul att vinna ett halvårs förbrukning av Tropicana för jag verkligen älskar denna juice! Den är så frisk och god i smaken, och det är väldigt smarrigt med fruktkött i. Min favorit av dessa är sunny clementine, för den har en sås söt och fräsch smak av clementin och den passar helt perfekt på frukostbordet, det är så gott med ett glas vitaminer till frukost! 🙂 Jag går i gymnsiet och bor inte hemma längre, så då har man inte hur mycket pengar som helst att handla för, och Tropicana är ju inte den billigaste jucien tyvärr.. så det är lite tajt om pengar. Därför skulle det vara så otroligt roligt att vinna denna tävling! 🙂

  Kram Nathalie! 🙂

 58. Oj vilken roliga tävling!!! Jag skulle gärna vilja vinna denna fantastika tävling! Jag och mina två barn älskar juice och det brukar gå ca ett paket juice om dagen och då har jag tyvärr inte råd att köpa tropicanas underbara juice =( den är lite för dyr för min plånbok. Men ibland när det är ”mys”helg då brukar jag lyxa till och köpa Tropicana……Den klart bästa och godaste juicen av alla juicer på marknaden =) Kram Kram!

 59. En juice så god från Tropicana,
  kan lätt bli en bra vana.
  Apelsin är bästa smaken,
  den håller mig riktigt vaken.
  Ett glas varje morgon med c-vitamin,
  hoppas nu turen är min.

 60. Vilken underbar tävling. Jag älskar apelsinjuice och nu när jag är gravid så har jag dille på apelsinjucie. Dricker mängder. 🙂 Just stormy orange är min favorit.
  Hoppas på jättetur 🙂

 61. Lyxfrukost i ett halvår, kan det bli bättre:). Med denna juice blir starten något extra. Frågan är om det finns något kvar till mig när mina tonårsdöttrar varit där..Självklart vill vi vinna denna tävling!

 62. Vi är två studenter som fullkomligt älskar Tropicana’s orginal jucie – den traditionella apelsinjuicen med fruktkött. Av alla juicer som finns på dagens marknad så är detta verkligen number one! Men som sagt, vi är studenter och då Tropicana (tyvärr) kostar betydligt mycket mer än alla sämre juice varianter så som Bravo och Rynkeby (som dessutom framställs från koncentrat) så det blir inte mycket juice drickande här längre. Det är så tråkigt att dricka en dålig apelsinjuice och då är vi faktiskt hellre utan för ett tag för att sedan unna oss en Tropicana emellanåt! Men en förpackning lite oftare hade inte skadat för varken hälsan eller njutningen 🙂

 63. Vi är riktiga storkonsumerare av just juice i vår fmilj så det skulle passa perfekt med en juicy-vinst. Dock har vi en familjemedlem som sticker ut och inte gillar fruktkött så det blir oftast att vi köper Tropicana ”Smooth Style”.

  Kram F

 64. Jag är en trött och utsliten tvåbarnsmamma (har en liten son som är ung men tung 😉 och helst vill bli buren överallt- och vad gör man inte för sina små älsklingar?!). Dessutom blev jag sjuk på nyårsafton och blev inte frisk på två veckor, så lite extra vitamintillskott vore inte helt fel! Jag är tokig i härlig, uppfriskande äppeljuice!

 65. Jag bara älskar denna dryck Tropicana juice känner mig alltid pigg och i gott humör av detta så:allstå en bra start på dagen med något riktigt gott är ju ett måste!!!

 66. Jag bara älskar denna dryck Tropicana juice känner mig alltid pigg detta så:allstå en bra start på dagen med något riktigt gott är ju ett måste!!!

 67. Efter en jobbig höst och en grå och trist vinter kan jag behöva lite extra vitaminer i systemet! Min favorit är helt klart original. Jag är tokig i vanlig och iskall apelsinjuice 🙂

 68. Att ha en årsförbrukning på tropicana skulle märkas i plånboken och göra hela familjen lycklig.
  Ditt recept på smoothie måste absolut testat för smoothie är en av barnens favoriter här hemma och va gott med så nyttiga saker i

 69. Jag skulle bli superglad om jag fick vinna jag har nämligen just idag köpt en blender och tänkt att börja göra olika smoothies.

  Min favorit är tropicana äpple.

 70. Jag älskar Tropicana juice, jag dricker den varje morgon sen ett par år tillbaka då jag började på grund av brist på vitaminer. men nu dricker jag den som en god vana och en bra start på dagen. min favorit är apelsin. men variation förnöjer 🙂 jag hoppas att jag vinner 🙂

  Tack för en helt fantastisk blogg,du gör ett kanon jobb 🙂

 71. Min favorit är nog Mandarin Morning, men jag gillar de flesta, då de är naturliga och inte innehåller tillsatser och annat fjantigt. Som student är det dock inte alltid man har råd att prioritera, så det är min motivering till varför jag ska vinna: Jag är student men vill ändå kunna dricka riktig juice!

 72. Tropicana Cloudy apple är min absoluta favoritjuice! Jag hoppas på att vinna då jag snart inte har råd att köpa min älskade juice längre. Har precis slutat jobbet och börjat plugga och min kära juice äter upp min matbudget ;D

 73. Stormy Orange är min favorit, inget slår ett glas riktigt god apelsinjuice!

  Varför jag ska få den? För att jag inte ska få skörbjugg! Som en stackars fattig student (utan lån) så har man inte råd att köpa sådana lyxprodukter som juice! Det händer ibland och då är det ett stort vardagslyx.

 74. Jag skulle vilja vinna eftersom att mina föräldrar alltid glömmer bort juicen, eller snarare prioriterar bort den!
  Min tropicana favorit är Cloudy Apple!
  KRAM!

 75. Min favorit är mandarin-juicen från dem.

  Min man önskar sig nypressad juice varje helgmorgon. Tänk att få ta hem denna juice varje helg istället så slipper jag det himla pressandet. Mer tid tillsammans 🙂

 76. Halvårsförbrukning av Tropicana i födelsedagspresent (jag fyller år den 20 januari) – JA TACK.

  Till frukost dricker jag alltid ett glas juice och därefter tar jag min järntablett. Varför ska jag vinna? För att all C-vitamin i Tropicana-juicen förbättrar upptaget av mina järntabletter –> ett friskare jag.

 77. Ser att många gravida har juicecravings. Jag befinner mig steget efter graviditet så att säga och ammar just nu för fullt. Det innebär att jag äter som en häst och försöker fylla på med nyttigheter och vitaminer. Lägg till dålig nattsömn orsakad av en liten natterrorist och du förstår varför jag förtjänar att vinna en vitaminkick! 🙂
  Min favoritsmak är Ruby Breakfast.

 78. åh, vilken härlig tävling såhär i vintertider!
  Tropicana är den absolut godaste av juicerna, förutom orginal apelsin så är sanguinello min favorit. Finns det något bättre än apelsiner och främst blodapelsiner den här årstiden? 😉 Tropicana är enkelt och gott att ta med när vi åker ut antingen på skidorna eller med skotern på fjället, speciellt nu när det vackra soliga vårvädret börjar komma;)

 79. Varför just jag skulle vinna juicen? Kanske för att jag fullkomligt älskar juice, och dricker minst ett glas varje morgon de dagar jag har råd att köpa juice. Kanske även för att jag har en imunbrist som gör att jag ofta blir sjuk, men jag intalar mig att om jag hade råd att köpa mer juice än jag gör så skulle jag få i mig så mycket vitaminer att jag kanske, kanske inte skulle vara så sjuk. Eller kanske för att mitt lilla syskonbarn också älskar juice, och jag skulle vilja ha möjligheten att erbjuda honom så mycket juice han skulle vilja dricka. Därför tänker jag att jag är värd att vinna.

 80. Tropicana juicer är helt fantastiskt goda, dom har varit med sen jag var liten och jag slutar aldrig att tröttna på dem. Man känner sig alltid pigg och energiful efter varje frukost. Mina favoriter är helt klart Original & Stormy Orange. Anledningen varför just jag ska vinna är för att det hade gjort mig väldigt glad, bättre anledning finns inte, en bra start på dagen som ger mig positiv energi och på bra humör:)

 81. Jag fick ett nytt liv den 22/2-2011. Jag åkte till Motala och gjorde gastric bypas, i dag är jag 33kg lättare och Tropicana är en naturlig del av mitt ny sunda liv. Cloudy Apple är min favorit.

 82. Tropicana Smooth Style! Den första gången jag drack den var i Florida…och då tänker man kanske sol, hav och kall härlig apelsinjuice…men nja, vi råkade hamna där i orkansäsong och orkanen Irene var INTE att leka med. Alla blev uppmanade att bunkra upp med mat och dryck m.m. och en av dessa saker var stooora dunkar med just Tropicana Smooth Style, mums! Orkanen passerade förbi oss med mängder och regn och blåst, men vi klarade oss bra – och fick ett bestående minne, av både orkan och Tropicana juice!

 83. Jag tycker jag ska vinna för jag har precis flyttat ifrån mina kompisar, mitt ragg eller är det kanske min pojkvän(?!) i Lund.
  Jag bor numera i en liten, liten stad alldeles ensam och påbörjade här min utbildning för att bli konditor.Har gått i skolan 4 dagar och än så länge känns allt lite läskigt.
  Tänker att min raggningsreplik för att få nya kompisar skulle vara ”vill du komma hem till mig och dricka juice!” 🙂

 84. All näring jag kan få och all extra vätska är bra. Är inne i en jobbig period med näringsbrist och anemi (blodbrist). Nyss fått veta att mina tarmar är helt trasiga av glutenintolerans och näringen går rakt igenom. Sakta men säkert ska jag bygga upp kropp och själ igen. Juice vore toppen! Älskar Tropicana original.

  vh
  Mamma Monika

 85. Favoriten är faktist just Tropicana. Tyvärr blir det köpt annan juice då Tropicana är dyrare än de flesta andra. Men en gång i månaden till en riktigt god söndags frukost unnar vi oss det. Vill vinna den speciellt för min man är en riktig juice drickare. Öppnar kylskåpet och tar några klunkar direkt från paketet gör han så fort han går in i köket.

 86. Tropicana Cloudy Apple var min stora craving i min förra graviditet och är så även denna gång. Är nu i vecka 20 och har alltså 20 veckor av intensivt juicedrickande kvar så skulle verkligen vara bra med en halvårsförbrukning!=)

 87. Cloudy Apple är definitivt min favorit. Vi köper hem min favvojuice så har sambon varit där och drickit upp den innan jag ens hunnit smaka. Med en Tropicana halvårsförbrukning så behöver vi inte bråka om juice på ett bra tag 🙂

 88. Eftersom jag har riktigt svårt att äta på morgonen skulle det vara perfekt att ta ett stort glas juice istället för inget alls. Dessutom är tropica juicen klart den godaste 🙂

 89. Åh den vill jag vinna 🙂

  Jag älskar apelsinjuice och i en tävling som detta är det kanske lite hädiskt att säga att den godaste är den man pressar själv…

  Men okej: Jag är grymt förtjust i Tropicana Tonic Breakfast. Inte lika söt som en vanlig ”ren” apelsinjuice och så gillar jag fruktkött.

  Varför jag förtjänar att vinna? Jag behöver muntras upp… Jag jobbar 10-12 timmar om dagen + resor till och från. Jag är singel. Jag är pank. Dessutom har det gått dåligt för ”mitt” hockeylag sista tiden…

 90. Både JAG och min 6 åriga dotter har problem med ATT dricka mjölk, vilket betyder ATT det blir mycket saft i vår familj. För min dotters skull vore det underbart ATT kunna erbjuda henne den bästa juice hon vet, tropicanas apelsinjuice. Själv är jag nog förlorad redan 🙂

 91. Glasen vi vill fylla,
  med juice som vi trånar efter i affärens hylla…
  Ett glas juice om dagen skulle göra sensation i magen.
  C-vitamin i magen, så vi kan köra hela dagen!

 92. Stormy orange är storfavoriten hemma hos oss.
  Ett lätt sätt att få i sig det man behöver när inte alla i familjen gillar apelsiner, men att dricka juice funkar utmärkt så därför hoppas jag att jag har turen på min sida 🙂

 93. Min favorit är Sunny Clementine! 🙂 Det finns väldigt få juicer jag kan dricka faktiskt pga mitt magproblem men den juicen har jag aldrig haft problem med och det är jag otroligt glad för! Juice är så otroligt gott att dricka, speciellt på morgonen då jag även har problem med att äta när jag vaknar, även pga mitt magproblem! Så jag skulle blivit otroligt glad om jag vann och otroligt tacksam 🙂 min mail står där uppe, men skriver den även här evelinamattssonlundqvist@live.se 🙂 Kram!

 94. Tropicana är en stor favorit och här hemma gillar vi stormy orange. Jag vill vinna för att alla mår bra av lite extra c-vitaminer. Det behöver en tjej som jag som ofta är förkyld 🙂
  Måste stå emot alla bakterier på förskolan där jag jobbar.

  elin890@hotmail.com
  kram!

 95. jag skulle vilja vinna för att börja detta året med något roligt.. till skillnad från 2011 som härmed e struket ur minnet förhoppningsvis.
  och jag gillar blond grape juice för då får jag behålla den för mig själv 🙂

  annars funkar tropisk smak bra för oss båda här hemma 🙂

  mejl
  ladydi93@hotmail.com

 96. För ett halvår sedan vägde jag 27 kilo, hade totalt tappat greppet om det här med mat och synen på min egen kropp. På grund av katastrofalt låga kaliumvärden och en kropp som skulle klara högst en månad till blev jag inlagd och jag hade två val. Vända eller dö. Valde att vända och på en och en halv månad gick jag upp tio kilo. Min kropp sög upp varje kalori den fick! Eftersom det är svårt att äta efter att man har svultit i många år så fick jag dricka det mesta av energin. Apelsinjuice (som smoothie eller med neutral olja i) blev min stora räddning, och min tandläkares stora fasa!, och nu ÄLSKAR jag apelsinjuice. Plus att kaliumet fullkomligen hoppade upp..! Har en bit kvar, men har börjat leva igen! En solskenshistoria tycker jag förtjänar en solig dryck..!

  Och till alla andra: njut och var snälla mot er själva!

 97. Min favorit är helt klart Ruby Breakfast.
  En helt otroligt god mix – och jättehärlig färg!

  Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen behöver en vitaminboost såhär i mörkret. Vet inte vem det var som mötte mig i spegeln i morse 😉

 98. Med en nyfödd bebis i huset är det lätt att det mesta som man tidigare hann med inte prioriteras i samma nivå, vilket även gäller en rejäl frukost. Då vore det väl underbart att veta att det alltid finns den bästa juicen av dem alla i kylen att snabbt slänga i sig. Favoriten är Tropicana Original.

 99. Hej!

  Egentligen kommer jag inte på någon speciell anleding till varför just jag skulle vinna! Men jag gillar din blogg och du förgyller vardag som fest med fina recept och nu en underbar tävling.
  Jag är en sjubarnsmamma som haft barn som nästan alla haft svårt att äta på morgonen och frukosten är ju dagens viktigaste mål. Därför gjorde jag så för ett tag sedan att jag köpte Tropicana Stormy Orange och testade.
  I ett svep var både juice och smörgås borta och t om en uppmaning om mer frukost!!

  Den smakar underbart gott och trots min diabetes tar även jag ett glas innan jag springer iväg till jobbet på skolan!

  Jag har inte en favorit! Jag gillar dem alla 🙂

  Kram Anna

 100. Jag är en person som bara måste ha ett glas juice till mina frukostmackor. Ofta blir jag lockad att köpa någon spännande ny smakvariant, men faller alltid tillbaka på den klassiska apelsinjuicen. Den är godast helt enkelt! Jag älskar verkligen Tropicanas juicer och köper deras apelsinjuice emellanåt då jag tycker den är bäst. Tyvärr är priset lite högre än jag brukar budgetera för frukostdryck så ibland väljer jag en billigare variant trots att de alltid smakar just ”billigare”. Mycket apelsin ska det smaka. Och mycket fruktkött vill jag ha. Skulle bli överlycklig om jag vann en årsförbrukning juice!

 101. Min käre man är så otroligt kräsen när det gäller mat och dryck, men han är fullkomligt kär i Tropicanas grapefruktjuice. Vore ju underbart att få ge honom detta mittuppi vårt hektiska småbarnsliv… Vi brukar ju säga att man ska unna sig saker, men vi är väldigt dåliga på att göra det!

 102. Då man som jag är en fattig student så är Tropicanas juice en lyx som sällan kan inhandlas. Men tänk så välbehövligt ändå med alla vitaminer som kan pigga upp när man sitter och tentapluggar en kurs som känns helt hopplös! Jag vet att både jag och mina vänner skulle uppskatta den lilla ljusglimten.

  Och favoriten är såklart Stormy Orange.

 103. Favoriten är åffkårs Sunny Clementine. Varför jag vill vinna? Varför inte? Tropicanas juice är fett god och jag är en fattig kulturarbetare som livnär mig på vatten och nudelsoppa. Vore ju korkat att inte ta den här chansen.

 104. Hej!
  Jag är gravid och dricker stora mängder av allt just nu.
  Apelsinen är en stor favorit.
  Även våran son dricker jouice endel då han inte tål vanlig mjölk.

  De hade underlättat att kunna ta en sådan på morgonen i sängen innan dagen sätter igång.

  /Tina Nilsson

 105. Tropicana, kan lätt bli en vana!
  Godast är den i apelsin, så fruktig len och fin.
  Igår drack vi sista slurken… Tävlar därför om mer hos Kryddburken!

  Tack för din underbart inspirerande blogg!!

  Marie

 106. Efter en tung höst då mina fina pappa dog har svårt att ta mig tillbaka till vardagen å jag söker allt som kan få mig att må lite bättre i vardagen. Å en god start på dagen ökar ju chansen att resten av dagen ska bli lite lättare.

  Mvh Stina Apelsin e min favorit

 107. Jag börjar jobbet kl 6 på morgonen, 6 dagar i veckan och sitter på tåget i 45 min på väg till jobbet. Jag läser alltid tidningen på tåget och tror att om jag hade vunnit en årsförbrukning av tropicana juice så skulle jag komma med ett leende till jobbet efter att i lugn och ro läst min tidning och avnjutit en god tropicana juice! Min favorite är lätt cloudy apple!

  MVH Angie 🙂

 108. Åh, detta skulle jag så gärna vilja vinna. Är student och har det knapert typ alltid. Juicen hade lätt piggat upp min vardag! Och när jag säger juice så pratar jag självklart om apelsinjuice fast ja, den de där clementinen lät ju också god 🙂

 109. Jag skulle vilja vinna åt min syster! Hon behöver piggas upp med en massa vitaminer i det svenska vintermörkret, efter en höst lunginflammation som gick runt i hela hennes familj. Själv bor jag i Florida och är bortskämd med sol och citrusfrukter och jag skulle så gärna vilja att min syster med familj också får njuta av äkta juice!

 110. Tropicana red pleasure är våran favorit, men en två åring som absolut älskar allt som har med druvor att göra så har den blivit vårat val att ha i kylskåpet (den är grym att göra isglass på dessutom), så för att vi ska få en bra början på det nya året så skulle vi bli överlyckliga av att vinna något sånt här.

 111. Tropicana Mandarin Morning är det givna storfavoriten hemma. Det vore väldigt gott att bara kunna testa alla sorterna, för det har vi inte hunnit med ännu 🙂

 112. …Tropicana överraskar mig ofta med nya goda smaker! man blir aldrig besviken när man häller upp ett glas Tropicanajuice.
  Vore fantastiskt att kunna bjuda min familj på ett glas av favoriten Cloudy Apple Juice lite oftare.

 113. Hej!
  Vilken bra tävling! Tropicana juicen är ju stor favorit hemma hos oss. Allt ifrån nya Stormy Orange, till Essentials Antioxidants, till smak av grapefrukt.. Det finns så många härliga sorter att botanisera emellan. Men ofta blir det ngn av favoriterna som slinker ner i korgen när vi handlar.
  Om jag vann kunde kanske ännu fler ”favoriter” utkristallisera sig! Hoppas kan man ju, eller hur!
  Ha det så gott/Marie

 114. Ett glas juice till frukosten eller i en smoothie till mellanmål är ren njutning. Tyvärr tillåter en skral studentkassa inte så mycket av den varan men en vinst som denna skulle ju ljusa upp i mörka stunder 🙂

  Favoriten är Tropicana Ruby breakfast men jag är bra nyfiken på sunny clementine!

 115. Eftersom man alltid är på språng är det skönt att sitta en stund på morgonen och njuta av ett glas Stormy Orange, sluta ögonen och låtsas att man sitter i solen i Florida. Ljuvligt ……

 116. Jag köper alltid juice på vägen hem från jobbet på fredagarna. Alltid Tropicana! Det är en av de viktigaste ingredienserna till helgens frukostar. Barnen älskar apelsin med blå kork (utan fruktkött) och äppel.

  Någon brukar alltid tjuvstart lite på fredagskvällen också 😉

  Vid vinst skulle vi förmodligen ändra våra vanor lite, det vill säga, införa lite lyx i vardagen också 😉

 117. Juice är verkligen ett måste på frukostbordet och även som dryck nu när jag sitter och pluggar till en mastig tenta. Gott och extra energi behövs verkligen, speciellt så här års! Favoriten är Stormy Orange

 118. Sanguinello är en riktig favorit, första gången jag blev bjuden var ett par år sedan när jag var bjuden till ett par nybekanta på brunch. Förutom trevligt sällskap så serverades en riktig braklunch med Sanguinello som främsta dryck. Tycker den är så fräsch och lätt, har den ofta hemma på helgen då jag älskar långfrukost på lördagar.

 119. Åh, jag skulle vilja vinna av den anledning att kunna ge vinsten till min käre sambo! Han dricker juice varje dag och älskar ”orginal orange with pulp”. Han fyller år i början av februari så det hade passat väldigt bra 😉

 120. Jag är utbildad hälsocoach och efter studierna är jag fullmatad med information och vad maten vi äter faktiskt innehåller. Under utbildningens gång slutade jag därför helt köpa halvfabrikat (däribland vissa juicer – som innehåller onödigt socker). Istället har jag pressat egen frukt till juice eller blandat smoothies. Men eftersom jag behöver åka hemifrån varje morgon till jobbet kl 06.00 och inte är hemma förrän kl 17.00 så hamnar ”att-göra-egen-juice” ganska långt ner på prio-listan. Saknar juicerna dock och skulle bli väldigt glad om jag kunde dricka min favorit juice – Tropicana Cloudy Apple – varje morgon 🙂

 121. Hej!
  Jag sitter höggravid och mitt stora ”craving” är just apelsinjuice! Vore underbart att ha en anledning att alltid ha apelsinjuice i kylskåpet även efter graviditeten 🙂

 122. Hej!
  Min favoritjuice är Mandarin Morning från Tropicana. Jag vill helst av allt alltid köpa den, men min sambo tycker den är för dyr, och då vi nu håller på att spara ihop till en handpenning till att köpa hus så skulle detta absolut behövas. Jag älskar deras juice!

 123. Har ingen favorit juice,dricker aldrig juice,kan knappt stava till ordet?!Jag ser 141 st ovan (kommentarer)som fullkomligt älskar det.Jag är här nu,gör mej till en vinnare,omvänd mej till en jucieälskare. Släpp in mej i gemenskapen av dessa soliga vitaminer! 😀 Btw gillar din blogg skarpt! 🙂

 124. Jag är den som oftast handlar hem livsmedel i vår familj och av någon anledning glömmer jag oftast att handla apelsinjuice, eftersom jag själv inte är så förtjust i det, med resultatet att min man sitter vid frukostbordet och längtar efter ett glas juice. Så för att glädja min man och för att kanske omvända mig till juicedrickare till frukost så hoppas jag att jag vinner. Min man gillar apelsinjucien med fruktkött, medan jag föredrar grapefruktjuicen

 125. Jag dricker varken te eller kaffe och älskar juice. Saft är för sött, vatten smakar inte mycket på morgonen. Ett glas kall Sunny Clementine är himlen i ett glas när man är törstig till frukost.

 126. HEj hej!
  Min sambo tävlar i triathlon (Ironmandistans) och dricker ungeför 2 liter tropicanajuice per dag för att öka sitt energiintag på ett enkelt och gott sätt. Det kostar en hel del, men hellre lägga pengarna på bra juice annars ingen vits att köpa. Vi har sponsrat tropicanas framgång med en hel del juice under åren och därför vore det riktigt fantastiskt underbart att vinna en sån här tävling. Himmel vad kul det vore att få överraska min sambo. Ett tag försökte jag få honom att dricka mindre men det resulterade i mer juice, för när jag väntade vårt första barn och mådde konstant illa så var det enda jag kunde få i mig på morgonen, tropicanas sura goda grapejuice. Så han fick mig att börja dricka juice. Nu går det mer jucie än nånsin då vi väntar vårt andra barn och mitt sug efter grapejuicen är tillbaka. Illamåendet är lite bättre och juicesuget är tillbaka 🙂 Ha de bra!

 127. Tropicana original är favoriten!

  Jag är 18 år och bor tillsammans med min bror och en psykiskt sjuk mamma. Varje dag är tuff, mer eller mindre. Men i alla dessa svåra år har kärleken för ett glas apelsinjuice; morgon, dag eller kväll, aldrig upphört.

 128. Är tokig i apelsinjuice med fruktkött! 🙂 Speciellt nu när jag är gravid! Storkonsument med andra ord.
  Stod i affären idag och funderade på om jag skulle köpa Tropicana Stormy Orange eller den med clementiner… valet föll på apelsinjuicen! Lite fegt kanske!? Men man vill ju inte ångra sig när man kommer hem. Sedan har jag hört att äppeljuicen Cloudy apple ska vara supergod. Vinner jag kommer jag garanterat att testa alla smakerna! 🙂

 129. Jag vill så gärna vinna denna förbrukning till mina två pojkar, Eric 6 år och William 8 år! De har kraftiga födoämnesallergier mot alla sädesslag, ägg, soja, ärtor, linser, bönor, jordnötter samt alla mjölkprodukter. Just Tropicanajuicen älskar de, och det är så skönt att de får i sig så mycket vitaminer från juicen då de är så begränsade i sin kosthållning. Vi skulle bli SÅÅ glada för ett halvårs förbrukning av pojkarnas favoritjuice!

 130. Hejsan, min favorit är tropical fruit, jag är besatt av ananasjuice, men eftersom det är så dyrt så dricks det inte så ofta hemma hos oss i studentlägenheten 🙂 inte juice överhuvudtaget för den delen heller, så vinna detta vore ju fantastiskt!

  Kram, Stina (& Cesar :))

 131. Hej

  Sunny Clementin….Mogen citrus och soliga clementiner!
  Faviritsmaken….Påminner om sommaren o smakar sommar…Man blir pigg och vitaminerna rusar runt i kroppen!

  Vill vinna så att jag utan vett o sans i ett halvår kan fylla på mitt vitaminbehov!

  Vinterhälsningar från Skåne/ Helena

 132. Hejsan!
  Jag fick en stroke när jag just fyllt 22 snart 2 år sedan i mars. Har kämpat mig tillbaka, men är fortfarande sjukskriven. Men hoppas snart jag har orken att fortsätta mitt liv. En sak som jag börjat ta tag i är att jag ska äta frukost varje dag vilket jag kan tycka är lite svårt. Att vinna hade varit en hjälp med att få i sig något nyttigt direkt på morgonen, hade gärna haft den som du till en smoothie. Men också gott att ha till nyrostade mackor. Jag hoppas verkligen att jag vinner och det blir en bonus för ekonomin att faktiskt inte behöva köpa jucie varje gång man besöker affären. stormy orange är den jag är intresserad av för den kan både jag och min pojkvän dricka.

  Kramar Sofia

 133. Den här tävligen måste jag ju bara vara med i då jag älskar JUICE! Men att jag skulle vinna kan jag ju glömma då jag typ aldrig har tur i tävlingar. Tur i kärlek har jag dock så det glädjer jag mig åt. Skulle ju bli glad för min favorit dryck gratis i ett halv år också…..

 134. Jag älskar apelsinjuice och dricker det dagligen till frukosten. Min favorit är Tropicanas original juice, den har god apelsinsmak och lagom mycket fruktkött enligt min mening. När man dricker den juicen får man i sig de nyttiga näringsämnena från frukt, detta är bra då jag har svårt att hinna äta frukt under dagarna. Tyvärr så klarar inte min mage att jag äter apelsiner på det vanliga hederliga sättet. Detta är jobbigt då apelsiner är min absoluta favoritfrukt 🙁 Alltså är apelsinjucie det perfekta alternativet för mig för få i mig viktiga vitaminer. Dessutom är det ju så gott!

 135. Min favorit är Tropicanas Essentials Antioxidants! Hur god som helst.

  Jag vill vinna för att Tropicanas juicer kort och gott är bäst! Övriga ord är överflödiga. 🙂

 136. Vilken perfekt tävling för oss! Sambon älskar Tropicana och dricker det varje dag, gärna både till frukost, lunch och middag. Själv är jag lite ”försiktig” med juice, har en känslig mage, men om jag väl skall dricka juice skall det ABSOLUT vara just Tropicana. Så självklart vore det väldigt roligt att vinna 🙂 Har bara testat den vanliga apelsinjuicen men har sneglat efter andra varianter; perfekt tillfälle att testa! Favoriten alltså; Tropicana apelsinjuice.

 137. jag är med:D

  jag älskar apelsin juice, men eftersom att det kostar att köpa hela tiden och på 4 personer blir väldigt dyrt får jag det inte ofta. Men när jag vi väll har det e jag super duper glad och dricker allt!:D min favorit är tropicana apelsinjuice den har en sötsur smak och den passar perfekt för mina smaklökar:D

 138. Hela familjen (3 busiga killar och deras föräldrar ;-))älskar Tropicana och Stormy Orange är favoriten!
  Då vår 3-åring är infektionskänslig (vilket förhoppningsvis kommer räta till sig med åren enligt läkarna) och suger i sig baciller från alla håll och kanter förösker vi på alla sätt ge honom bästa förutsättningarna för att bättra på sin motståndskraft på alla tänkbara sätt. Bl.a. genom att se till att han får i sig bra och nyttig kost och där har juicen sin självklara plats trots det naturliga sockerinnehållet. Vi föredrar att föröska få in alla vitaminer och näringsämnen i kosten istället för att stoppa i honom mer tabletter än vad han ändå redan måste stoppa i sig 🙂

 139. Min favoritjuice från Tropicana är Ruby Breakfast, den är underbart god och fräscht syrlig i smaken, så man tröttnar aldrig på den 🙂 Dessutom är den toppengod att göra fruktsmooties på.

  Som sjuksköterskestudent med smal budget vore det underbart att kunna unna sig vardagslyxen att kickstarta morgonen med en vitaminbomb som sin favoritjuice till frukost

 140. Jag älskar grapefruktjuice, dels för att det inte är så sött, och så är det ingen annan i famlijen som gillar grapefrukt så jag får behålla juicen helt för mig själv.
  Jag vill vinna för att jag sällan unnar mig juice i vanliga fall, lite lyx skadar inte. Speciellt om den är vitaminrik 🙂

 141. Jag älskar Tropicana Smooth Style! Jag är en riktig Tropicana addict och dricker det varje morgon, det får bara vara denna, har alltid gjort sedan min uppväxt och ingen annan juice kan göra mig lika glad!

  Min sambo brukar överraska mig och ser till att det ligger alltid en Smooth Style paket inne i kylen då jag alltid blir lika glad! Han inhandlar juicen så att jag har det på frukost bordet men jag har aldrig visat honom min tacksamhet. Hade varit så himla kul att ge tillbaka honom ett halvårs förbrukning!

 142. Sunny clementine är min solklara favorit. Frisk, uppiggande, fräsch och ger en välbehövlig förnimmelse av sommar under de mörka vintermånaderna. Som fattig student lever man ganska knapert och det är inte ofta man har råd att köpa finare juicer. Det har på nåt vis blivit en tradition att jag i slutet på varje månad, när studielånet kommit in på kontot, firar med att lyxa till det i shoppingvagnen, bland annat med godare juice till frukosten!

 143. Jag vill verkligen vinna denna tävling!
  Jag fullkomligt älskar Tropicana juicen, det skulle vara bra att ha en halvårsförbrukning eftersom att jag ska flytta hemifrån och juicen inte är allt för billig, speciellt med en student lön.

  Jag köper inte Tropicana juicen så ofta som jag skulle vilja på grund av priset, vardags lyx hamnar lite i skuggan när det finns annat att köpa till lägenheten.

  Och sen har ju vitaminer aldrig skadat nån.. 🙂

  Hoppas att allt är bra!

 144. Well.. eftersom att min sambo sällan äter frukost (knappt alls) så häller han istället i sig ett glas läsk – om inte en halv flaska, för att sedan packa väskan och åka iväg på jobbet. Nog för att jag försöker se till att det alltid finns juice i kylen, till bådas fördel, som ett bättre (himla mycket bättre, i lagom mängd) alternativ, så vore en halvårs förbrukning av juice från Tropicana inte alls fy-skam!

  Min favorit bland sortimentet är definitivt ”Golden Grapefruit”. Inte bara för att den är sådär perfekt syrlig på morgonen, utan också för att den – precis som några av de andra juicerna, innehåller naturligt C-vitamin.

 145. Går det bra med två favoriter? Isåfall kommer de här:

  1. Tropicana äppeljuice, god som den är såklart men testa att blanda 50/50 med äppelcider och kör den till taccosen på fredagsmyset, klockrent tips till alla barnfamiljer!

  2. Tropicana Smooth style. Även om jag inte har något emot fruktkött så funkar det inget bra i 1-åringens nappflaska. Det gör däremot Smooth style, och det kräver han att få varje morgon till frukosten. Det ska börjas i tid… 🙂

  3. Har dessutom några strålande (väl beprövade) vuxenrecept som inkluderar tropicana men de sparar jag till nästa tävling…

 146. Tropicana var min favoritjuice tills jag läste boken ”den hemliga kocken” och där han beskriver tropicana juicen på ett helt annat sätt än vad som marknadsförs!

 147. Min favorit är Stormy Orange

  Och jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag nu väntar mitt 3:dje barn och det enda som funkar att dricka nu när jag mår illa är apelsinjuice, kan lätt dricka 2 liter om dagen utan problem :-), den skall vara så ren som möjligt, dvs så färskpressad som möjligt, inget tillsatt socker och massa fruktkött. sedan har jag tre killar i huset som mer än gärna dricker upp MIN juice, om jag vann skulle jag verkligen kunna dricka massa juice varje dag 🙂

 148. Tropical juice är favvon. Även dottern på 1,5 har så smått börjat smaka dessa goda juicer. Bättre än godis och billigare än utlandsresor för det är bara där man får samma nypressade smak =)

 149. Jag måste säga att jag har svårt att välja mellan Mandarin morning och Orginal så jag får ha två favisar.
  Jag är en hårt tränande kvinna med tre goa tjejer så Juice går det åt i vår familj. Både till mina smootis och som en uppfriskande frukost dryck:))
  Ha en fin dag Malin

 150. Tropicanas juice är i en klass för sig!! Favoriten är helt klart Sunny clementine…ett glas av denna dryck får mig alltid att tänka tillbaka på semestern i Florida. Tänk att ett glas Tropicanajuice kan bidra till så starka minnen! 😀 Ett halvårs förbrukning av denna skulle inte sitta fel, då jag studerar och inte så ofta har råd att köpa Tropicanas juice. Hoppas på det bästa!!

 151. I vårat glas vill vi ha Tropicana apelsinjuice varje da´
  då blir immunförsvaret och juiceälskaren i oss gla´
  Tropicana apelsinjuice en solklar favorit här hemma
  vill dricka både till frukost, mellis och middag om vi får bestämma,
  för en halvårsförbrukning skulle vara en dröm
  för oss alla i familjen Hellström!!!

 152. Jag älskar Sunny clemmentin,det är som att dricka flytande solsken. jag blir pigg och glad och står emot alla förskolebarns baciller.Tro mej här florerar det mesta.
  //Annie

 153. Svårt att säga vilken som är min favorit då vi inte direkt är ”bortskämda” med så fin och god juice som Tropicana här hemma, pga. av att den är något dyrare och då blir det oftast nån billigare juice istället eftersom vi är så pass många som dricker det. Vi har bara smakat Tropicanas apelsin och äpple och båda är ju verkligen jättegoda, hoppas på vinst och kanske vi kan hitta en ny favorit? 🙂

 154. Min favorit är äpplejuicen! Jag gillar den friska smaken och det naturliga utseendet!

  Varför ska jag vinna?
  Juice är för mig det som gör tex frukosten extra lyxig. Livet som student ger inte utrymme för så mycket vardagslyx vilket jag verkligen skulle behöva för och klara spurten på min utbildning som just nu är tuff…

  / Ida

 155. Hej!
  Jag har ingen speciell favorit av Tropicana juice för alla juicer smakar RIKTIG frukt, inget koncentrat. Jo föresten apelsin är nog ett strå vassare än de andra. Dricker man den och blundar kan man höra vågorna från ett klarblått hav någonstans i Karibien. Det är lyx det! Den enkelhet av naturlig sötma och känslan av vara någon annanstans, allt detta ”bara” för ett glas juice.
  /Lena

 156. Min sambo inte tycker om godis och andra sörsaker. Därför försöker jag överraska honom med sånt som han tycker om och vill ha som fredagsmys. Färska frukter och juice är en hit och därför hade det varit roligt att överraska honom med detta. Tack för en inspirerande blogg! Favoriten är äpple,päron och passionsfrukt.

  Mia

 157. Jag dricker inte kaffe, öl, läsk, whiskey…listan kan göras lång:) Däremot tar jag gärna ett stort glas kallt vatten eller så tar jag min andra stora favorit, juice!!!! Och då ska det vara äpple, päron och passion, denna smak får mig att tänka på ljumma tropiska kvällar, så långt ifrån kyla och slask som man kan komma.
  Att få drömma sig bort den här årstiden är så himla skönt, det är det lilla i vardagen som gör så mycket…

 158. Vintermörker och kyla råder i Norrland…behöver lite tropisk energi för att leva upp!!! Tropicana, snö och minusgrader – vilken härlig kombination!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..