Le Creuset, min lilla familj i köket…

Jag lovade ju att visa nytillskotten från jultomten i min lilla Le Creuset familj!

Två röda redskapskrus, en avlång ugnsform till köttfärslimpa t ex. Och söta plommonlila glöggmuggar, eller varför inte till sommarens bärpannacotta! Är såååå glad för dom!! Jag som en gång i tiden *viskar* sa att jag aldrig skulle börja samla på Le Creuset för de är aaaaalldeles för dyrt… Men att få presenter och julklappar är ju inte så dyrt! Så jag kan ju fortsätta handla på IKEA då och sen _önska_ mig Le Creuset med gott samvete ju… 😉

Fru Nilssons lilla Le Creuset familia : 

 • Stor hjärtformad pajform (röd)
 • Stor oval skål (röd)
 • 2st redskapskrus (röd)
 • Avlång ugnsform (röd)
 • Minigryta med lock (röd)
 • Minigryta med lock (turkos)
 • 2st Glöggmuggar (plommonlila)
 • Tillbringare (röd)
 • 8st Hjärtanformar med lock (röd)
Jag har alltså bestämt mig för TRE färger; Röd (som synes), just bara för att jag älskar den ”rock a billy-röda” nyansen av röd, plommonlila och turkos! Ska försöka hålla mig till dom tre, tycker de matchar bra ihop! Ja så nu vet ni det alla tills jag fyller år… Om en sisådär 10 månader, men man ska ju va ute i god tid! Eller hur?! 😛

 1. Anna skriver:

  Har den stora avlånga grytan, i rött:) Älskar den!

 2. Jag har tre gratängformar och 8 ramekiner från Le Creuset. Tycker dem är jättebra och såklart fina. Jag har färgerna svart och rött. Jag har också fått till födelsedagar och jul, uppskattad present. 🙂

 3. Love it! Har bara en gratängform så jag får nog göra som dig helt enkelt och önska mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..