ANNONS

Le Creuset, min lilla familj i köket…

/

Jag lovade ju att visa nytillskotten från jultomten i min lilla Le Creuset familj!

Två röda redskapskrus, en avlång ugnsform till köttfärslimpa t ex. Och söta plommonlila glöggmuggar, eller varför inte till sommarens bärpannacotta! Är såååå glad för dom!! Jag som en gång i tiden *viskar* sa att jag aldrig skulle börja samla på Le Creuset för de är aaaaalldeles för dyrt… Men att få presenter och julklappar är ju inte så dyrt! Så jag kan ju fortsätta handla på IKEA då och sen _önska_ mig Le Creuset med gott samvete ju… 😉

Fru Nilssons lilla Le Creuset familia : 

  • Stor hjärtformad pajform (röd)Stor oval skål (röd)2st redskapskrus (röd)Avlång ugnsform (röd)Minigryta med lock (röd)Minigryta med lock (turkos)2st Glöggmuggar (plommonlila)Tillbringare (röd)8st Hjärtanformar med lock (röd)

Jag har alltså bestämt mig för TRE färger; Röd (som synes), just bara för att jag älskar den ”rock a billy-röda” nyansen av röd, plommonlila och turkos! Ska försöka hålla mig till dom tre, tycker de matchar bra ihop! Ja så nu vet ni det alla tills jag fyller år… Om en sisådär 10 månader, men man ska ju va ute i god tid! Eller hur?! 😛

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00