Piffad prinskorv, plockmat-tips till de små!


Nyåret står för dörren och självklart älskar även barn att fira med glitter och glamour! Raketer och skåla i fina glas med bubbel! Vårat nyår här hemma kommer bli väldigt barnvänligt då det endast är jag, Nicke & Joline och de ska faktiskt bli skönt att inte ha nåt stort ”stå-hej” med massa folk, bjudningar och sena timmar! Vår meny är bestämd och inhandlad idag, jag ska berätta mer om det lite senare!

Här kommer ett tips till barnen som garanterat är både uppskattat, roligt och enkelt att äta som plockmat! Små prinskorvar som jag lindat in i smördeg, penslat med ägg och strött över lite sesamfröm. Skjuts in i ugnen en kvart!

Rör sen ihop en god dipp av ketchup & senap, ställ i en skål i mitten på ett fat. Gärna en vit dipp med gräddfil smaksatt med salt/peppar/citron/vitlök. Gurkstavar och andra ”dippiga” grönsaker till de! Jag lovar, det kommer göra succé hos barnen!

Barnens FÄRGGLADA bubbel ska ni få tips om imorgon! Alkoholfritt bubbel även för vuxna förstås! 😉


Grädda prinskorvarna i 200 grader ca 15 min tills smördegen blivit frasig och gyllene.


Servera med en dipp av ketchup & senap! Lätt som en plätt & supergott!


Barnens godaste plock!! 😉