Champinjon-vinnarna är :


Hej på er, jag har haft väldigt lite datortid senaste dagarna men nu e jag tillbaka med vinnarna av champinjonburkar och snart även ett inlägg från vår glöggprovar-kväll igår! 😉

Men först som sagt, vinnarna :

 1. Veine
  ”Thaigryta, med nudlar på min nya Muurikka 100”
 2. Eleonor
  ”Jag skulle göra en gryta med fläskfile, champinjonerna, lök. Såsen skulle jag göra av grädde,oxfond,rödvin och någon typ av färdig kall pepparsås som blir jättegod i grytor. Och massor med svartpeppar!
  Servera med kulpotatis i ugnFantastiskt gott!”
 3. Stella
  ”Jag skulle göra en klassisk renskavsgryta med dessa fantastiska fina små champinjoner, perfekt nu i höstmörkret. Mycket grädde, kalvfond, enbär och givetvis rårörda lingon till. Mums!”
 4. Soffi
  ”Jag älskar champinjoner dock ingen i resten av familjen så det enda jag faktiskt ”får” laga med champinjoner i är en riktigt härlig köttgryta 🙂 Så det är vad jag skulle laga!”
 5. Sussi
  ”Jag skulle äta dom direkt från burken för jag älskar också hela små burkisar 😉
  hahahaha”
 6. Hanna – mamma till Alexander 
  ”Äggstanning/låda med champinjontäcke skulle det få bli :)”
 7. Anneli 
  ”Jag skulle damma av wokpannan, det var ett bra tag sen den var framme. Woka biff och grönsaker med champinjonerna. I med lite soya och kalvfond och servera med mango chutney samt ris :)”
 8. Miss Cutiepie
  ”Jag skulle laga min favorit champinjon pasta! Stekt lök, svamp och köttbuljong, sambal oelek, persilja, matlagningsgrädde och mjölk, sedan på med spagetti. Mmmm!”

Som vanligt vill jag ha er adress skickat till min mail, (kryddburken@telia.com) därefter kommer burkarna på posten! 😛

Tack till alla er som kom med bidrag o tips på vad man kan göra med champinjoner!

Tack också till

Bonduelle

för gott samarbete och sponsring.