Halloween cupcakes, monster & häxor

Nu är det USA som regerar när vi kommer till halloween! Inget svenskt för fem öre med bus eller godis (tigga), utklädda spöken, vampyrer och spindelnät överallt! -Våra barn får klä ut sig och ha skoj här hemma men dom får däremot inte gå iväg och tigga godis i husen runtomkring! Vilket dom heller inte förstår att man gör på andra ”ställen” här i världen! Godis har vi ju hemma! 😉

 

Halloween är väldigt populärt hos barnen. Svarta lösnaglar, draculatänder, dräkter och allt möjligt galet, otäckt och läskigt! Hade vi inte haft barnen så tror jag inte vi suttit och pyntat muffins till monster och häxorna och karvat i pumpor till vampyr-lyktor. Helt klart en överskattad helg, men barnen tycker det är kul å det är ju huvudsaken! Å vad gör man inte för barnen?? 😛

 

Dessutom är det ju faktiskt himla roligt att sminka sig/och andra och inte sååå tråkigt egentligen att göra färgglada cupcakes som monster och häxor!

 

USA´s egen alla-helgona-dag infaller imorgon måndag 31 oktober. Vi här i Sverige har vår alla-helgona-helg NÄSTA helg, så man vet ju inte riktigt när o var man ska fira eller busa?! Nåja, huvudsaken man har kul, sen får de va vilken helg de vill!

 

Har ni ni gjort nåt speciellt denna helg?

 

Här kommer våra små alster i muffins-format;
Kakmonster och häxor med höga hattar! 😉

 

Vanliga muffins med smak ac vanilj + choklad

Frosting av philadelfiaost + florsocker + citron (och vissa med kakao) + hushållsfärg!

Godissnören, mentos, florsockerkristyr till pupiller, färgat strössel, glasstrutar, oreokakor, bragokex

 


Muppet-show!!

 

Inget kakmonster utan söt monster-flicka! 😉

 

KAAAAAKAAAA!!!!! 😛

 

 

 

Strut-häxor ac chokladmuffins med chokladfrosting, röda godissnören, mentos & kristyr!

 

 

 

Max & jag hjälptes åt med en del och Joline gjorde sina helt själv. Och såklart har hon fotograferat dom själv också!

 

Fina kakmonster!

 

…Och häxor… 😉

 

 

LOADING..