ANNONS

Makaronipudding

/


Vad lagar ni för lunch när barnen är sjuka och hängiga? Idag är Joline hemma från skolan, täppt i näsan, ont i halsen och febrig… Fil och yoghurt går alltid ner men som mer ”matig” lunch är korv och makaroner populärt när man är sjuk! Iallafall här hemma. Makaronipudding som är sååå gott var evigheter sen jag lagade, en klassiker som tål att upprepas då och då! Inte så tokigt lunch med andra ord! 😉

2 port
Det här behöver du :
5 smala grillkorvar
2 schalottenlök
Salt & peppar
2 port kokta makaroner
2 ägg
2 ½ dl gräddmjölk
½ dl riven ost

GÖR SÅHÄR : 
Skär korven i mindre bitar, finhacka löken och fräs på i stekpanna, krydda med salt & peppar. Blanda med makaronerna i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg och gräddmjölk och slå över formen. Riv över osten, dra några varv med pepparkvarnen. Gratinera i 200 grader ca 20 min.

Färdiggräddad & gyllene med knapriga makaroner på toppen! 😉

Perfekt snabblunch för 2 personer!


Har ni något säkert kort som alltid går hem på vab-dagarna?

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00