ANNONS

Nu ska de väl dröja innan jag fyller tresiffrigt igen…

/

Sådärja, de gick ju smidigt att bli ett år äldre!! Tjohooo, nu är jag 33år, (tresiffrigt minsann) inte illa va?! 😉 Har blivit uppvaktad från så många håll och kanter idag så jag tror nästan jag fyller jämnt. En sak vet jag iallafall! -Mina nära och kära, släkt och vänner är väldigt mån om att jag;

  1. Inte ska frysa!
  2. Ska laga mat! (Nähäää??!) 😉
  3. Ska dricka the, äta choklad och pyssla!
  4. Ska ha det varmt om fötterna…
  5. Ta hand om mitt hår!
  6. Slå på storkovan o vinna pengar…
  7. Köpa mig nåt fint och lukta på blommor!
Tack för allt fint, mysigt, roligt, påhittigt och praktiskt och användbart jag fått idag! Är så otroligt glad för allting… Här får ni lite bilder, dock så finns inte allt med, och bör inte heller vara med! Hihi… 😉
Tack till alla mina underbara läsare för mail, kommentarer och hälsningar på facebook, ni är bara såååå gulliga och fina allihopa! TACK!! Imorgon ska ni få recept på sista bilden…

Raggsockar kan jag inte leva utan! …Det vet min man!!! 😛

Denna fina presentkorg har Joline köpt alldeles själv, nu kan jag dekorera med stenar och äta kexchoklad samtidigt! 😉

Å de där långa håret ja… Tack, nu blir de lyx ut i hårtopparna!

Tea-burk i plåt från Joline!

Från farmor Eva-Maj i Boden med en massa trisslotter i! Vann gjorde jag, 25kr! Å de blir ju en ny lott som i sin tur kommer ge storkovan!! 😉 Visst är det så?!

Matta som jag önskat mig, fick jag av kära maken!

Fingervantar är inte så tokigt på morgnarna när vi ska iväg till jobb och skola! Joline vet hur mycket jag fryser vid ratten… *S*

Och Max tyckte jag behövde en gosig filt att värma mig med i vinter, han har såååå rätt! 🙂

Le Creuset… Jag älskar dom!! En hjärtformad pajform och en stooor skål till tomtegröt, gratäng, soppa, köttgrytor etc. Så fina!!

Och färgen är ju samma som mina små Le Creuset-hjärtan-portions-formar >> 
Kan ju inte bli bättre! 😉 Tack mamma för allt RÖTT! 😉

Höstrosor från svärmor, I looove….

Och vita lyxiga liljor…

Del av presentkorg av mamma…

Dekorstenar i guld och rött… Måste ju betyda att det snart är JUL!!! 😉

Den här prylen från morbror Anders är spännande! Har aldrig ägt en ”matlagnings-apparat” innan men jag har sett liknande på TV-shop bland annat, men är totalt grön i HUR man gör??, VAD man ska göra??!! Ni som har en sån här!! Kom med era bästa tips, vad som blir gott att laga i den?? O annat nödvändigt ni tycker jag bör veta! 😉

Självklart mumsade vi på smörgåstårta! Receptet får ni imorgon! Tack för allt idag, nu ska jag bädda ner mig med mitt stora hjärta, en varm filt och raggsockar på! Jag tror jag kommer sova gott… /KRAMAR!!!

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00