En galen tomat!!


(Klicka på bilden så startas videon)
Att Muttis produkter hamnat på vårt svenska matbord har väl inte undgått någon?!

Och att Mutti är stort i Italien förstår ni då säkert…
För att inte tala om denna installation, kolla säger jag bara!! Helt galet!! 😛


Jag får många frågor om just Mutti´s produkter och tänkte nu slå ännu ett slag för deras produkter! Ni som inte har hittat deras tomater på burk, tomatpuré eller ketchup i er butik, be att dom tar hem ett sortiment för efterfrågan är stor! Lika stor som smakskillnanderna!

Igår när jag gjorde den mustiga tomatsoppan med pastasnäckor, DÄR skulle jag aldrig använda en tomatkonserv av billigare märke, inte heller nån annan tomatpuré. Muttis tomater smakar så otroligt mycket mer, mer fyllig och djup smak för att inte tala om konsistens, och färgen som är helt klarröd och sötman som framhäver tomatsmaken. En hel del konserver av andra märken innehåller Fnas, kvistar och dåliga bitar från smaklösa och trista tomater, ofta med en metallisk bismak. Så vill du slippa de, köp Mutti´s! Nu ska jag sluta tjata! Men dom ÄR bra…. 😉

 1. Boman skriver:

  Pomodorinin är helt underbara i grytor, soppor och i allt. För att inte tala om de vackra burkarna. De står framme, dem vill man inte gömma. Förlåter att de inte närodlade eller ekologiska, mina egna har tagit slut. De ÄR garanterat ekologiska, och odlade i min trädgård.

 2. Johanna skriver:

  Ang. det Martin skrev om reklaminlägg, och ditt svar till honom.

  Jag läste ditt inlägg om Muttis produkter och tänkte inte mer på det, eftersom du rekommenderat dem förut. Men sen läste jag fler liknande inlägg hos andra bloggare, och förstod först då att de hade en kampanj. Jag har ingenting emot att du skriver den här sortens inlägg, men jag skulle önska att det framgick tydligare. Så som andra bloggare har valt att göra t.ex, avsluta inlägget med ”i samarbete med Mutti” eller något i den stilen. För även om jag inte ifrågasätter dig eller att du faktiskt tycker om produkterna du skriver om, känns det ändå konstigt när man tror att man ”kikar in i grannens kök” (som du känns som, trygg och vanlig), och så visar det sig att ett storföretag smugit sig in i leken.

  I övrigt älskar jag din blogg, du är så sjukt kunnig och jag som är nybörjare i köket lär mig nya saker hela tiden. Tack för det!!

 3. Jag tycker det är jättebra med lite reklam för produkter som är bra… Det får ju mig att upptäcka bra saker;) jag älskar mutti produkterna och köper gärna burken med små konserverade körsbärstomater…
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 4. erik skriver:

  Jag brukar köpa Mutti på konserv och på Coop Forum är de billigare än Coops egna märke. Kollar alltid på jmf priset! Muttis hela tomater är suveräna att göra pasta puttaneska (stavas så?).

 5. Haha, Lina! Jag tycker filmen är vacker…. 😉 Men de är väl tur alla tycker olika!

  De här med ketchupen är lite knepigt! Den är stark, men passar bra i köttfärssås, och PÅ köttfärssås, o köttbullar o stuvade makaroner, o grillkorv och i BBQ-såser, men inte till varmkorv… Vi gillar ju starkt här hemma så de är väl därför, men till varmkorv ska de va en mildare, lite söt ketchup!
  /Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..