ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vinn fina baktillbehör för 500kr – TÄVLING!

/

Nu är det väl dags för en tävling tycker jag, eller vad säger ni?! 😛

Den här gången har vi fått en himla läcker webbshop på halsen, ”Style & Fun Stuff”. Roliga, annorlunda och pyssliga baktillbehör i en salig blandning. Jag har själv valt ut mina favoriter inför halloween och jul som står för dörren!

Vad sägs om att kunna gjuta sina egna chokladpraliner, eller illgröna geléhjärtan till halloween? Med klubbpinnar i svart och lila gör du snabbt dina egna ”cake-pops” och roliga klubbor till barnen, festen eller kalaset!

Jag har också valt en uppsättning tyllar av metall, 16 st med olika hål för olika mönster. Pepparkakshusen kommer bli såååå fina i år!! 😉 Tyllarna passar i de flesta spritspåsar och kräver inget skruvmunstycke. Funkar precis lika bra med dubbelt bakplåtspapper & tejp också, om inte bättre! Spritsa fina mönster på vilka bakverk som helst, muffins, cupcakes, cake pops, tårtor, bakelser, pepparkakshus, godis och praliner!Sist med inte minst en stor tårtspatel, (30cm) som du snabbt och enkelt får snygga jämna kanter på din tårta och andra bakverk, helt oumbärlig till grädde, smörkräm, kristyr mm. 

(PS. Funkar också helt perfekt som stekspade i muurikkan…. 😉 )

Vad säger ni? Är ni sugna på en exakt likadan uppsättning??
”Style & fun Stuff” vill gärna sponsra er läsare med ett sådant här paket. (värde 500kr)

Låter det kul?
I så fall, gå in på deras sida och leta upp något fin, praktiskt, roligt, läckert, snygg och tipsa om här i kommentarsfältet! That´s it! Så, skynda iväg nu och så hoppas vi på tur!

TÄVLINGSREGLER : 

  • Gå in på webbshopenStyle & Fun Stuff och leta fram en produkt du vill tipsa om, lämna ditt svar här i kommentarsfältet.
  • Tävlingen pågår t om. fredag den 7 oktober.
  • Glöm ej uppge en giltig epostadress. Vinnaren presenteras sedan under helgen.

Lycka till!!


Klicka på bilden så kommer du till ”Style & Fun Stuff” webbsida!


Tävlingssponsor; Style & Fun Stuff

172
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00