ANNONS

Vågar du…?

/

Har suttit o kollat igenom alla bilder jag tagit från skördefesten här på ön…. Som vanligt gjorde jag ett urval och sparade dessa i en särskild mapp för redigering och förminskning som jag tänkt blogga om… Dessvärre blev det hela 63 stycken så jag väljer att visa dom i omgångar istället! 😉

Vi börjar i fel ände… Nämligen slutet av gårdagskvällens runda; Spökgården i Arontorp strax utanför Färjestaden. Ungarna är som tokiga i det här stället och det är deras största önskan att åka hit när skördefesten närmar sig!

Vi hade Helena Ljunggren & Mats med oss, och lite tveksam var jag nog om min kära vän skulle uppskatta att åka dit, men för barnens skull så… Det visade sig visst senare att min förmodade magkänsla var helt riktig, men det får Helena själv berätta om, om och när hon vill! 😛

Det var skymning när vi gick genom ingången till spökgården, det borde ju inte va så skrämmande, men i år slog dom oss på tårna STORT! Där fanns han med stort D!! Den framåtböja, flåsande, hysteriska prästen med sina kvicka, oberäkneliga rörelser som skrämde skiten ur oss allihopa… Det var nånting med hans sätt att röra sig och han flåsade, viskande som en ansträngd hund och hela hans uppsyn gav en rysningar… DÄR har dom lyckats och det blir bara bättre och bättre för varje år! Entrépriset var sänkt till humana 50kr, och det får vi också hurra lite för! Hejja spökgården, vad ni än gör, se till så inte prästen går i graven… 

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00