Lillkryddan har fyllt 9år!!


Nu är jag tillbaka i rutan efter födelsedagskalaset! Vår älskade lill-tjolanta fyllde 9år i måndags! I vanlig ordning blev det ett tema på födelsedagen. Om jag inte minns helt fel började vi när hon fyllde 2 år med en grön grodtårta, därefter spöktårta, rosa pannkakstårta, fjärilstårta, godistårta, hästtårta, spindeltårta och i år är temat ”Love”! 😛

Kvällens firades med släkten här hemma och det öppnades presenter så det stod härliga till! Massa fina grejer som smycken, kläder, öronhängen, nya luftgevärsskott, plattång till håret, hårprodukter o nagellack, rosa sjal, parfym, handväska, top-model-pyssel, en cool blå jumpsuit med vita stjärnor. Och pengar… (hon sparar till en iPhone som edit; ikväll blev en beställd kontantkortsmobil Samsung Galaxy – nu e hon lycklig!), o jag har säkert glömt nåt också… 😉

Födelsedagsbrickan klar med ljus och paket! I köket väntar nygräddade våfflor! 😉


Förutom våfflor och tårta önskade Joline pasta carbonara till kvällen då gästerna kom!


Det här paketet fick hon öppna på morgonen med massor av smyckes-pyssel med bl a. halsband, remmar och berlocker från sparkling design! Så nu kan hon pyssla ihop egna halsband och armband, hur fint som helst!

Visst är det väl typsikt när man spritsar och grädden tar slut precis innan man är klar! 😉

Tårtan är av helt vanliga sockerkaks-bottnar. Två lager fyllning, ett med aprikoser och det andra med hallon. Ett tunt lager grädde (färgad med hushållsfärg) som täcke och därefter spritsad grädde med röda sockerkulor!

4år – Pannkakstårta

5 år – Fjärilstårta

6 år – Godistårta

7år – Hästtårta

8 år – Spindeltårta

Just de… När hon fyllde 1år, då fick hon en alldeles egen tårta
som hon fick göra lite som hon ville med… hihi! 😉

  1. Tess skriver:

    Kul med olika tårtor 🙂 Här har vi bara haft två födelsedagar än så länge, men första året gjorde vi som ni. Att Connor fick en egen tårta att göra vad han ville med. Nu i år fick han en Hello Kitty-tårta. Han är så glad i den katten 🙂

  2. marita skriver:

    ALL din mat ser underbar ut.

  3. Nej men åh, vilket härligt inlägg, och vilken inspiration! Stort grattis till tjejan, tur hon har som får så fina tårtor varje år =D

  4. Stort grattis! Du är himla duktig och tar fantastiska foton.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..