Isbollar, festligt och färgglatt!


Har ni sett dessa??

Isbollarna! Stora runda isbollar som du fyller med härliga frukter, bär, örter mm och styckfryser. Himla festliga att ha till drinken, eller bara ett smaksatt bubbelvatten! Snygga är dom också! Jag har hållt på frysa bollar i en vecka nu snart, har bara en boll än så länge men ska absolut köpa på mig fler. Isbollarna har jag förvarat i en burk med tätslutande lock i väntan på att fler tillverkas! 😉 På

Ninasmat.se

kan ni köpa dessa i 4-pack för 99:-! Otroligt roligt även för barnen att pyssla med!


En stor isboll i ett glas cola håller sig en bra stund!


Här har vi fryst in bollar med citronskivor, citronmeliss, apelsinjuice mm…


Fyll bollen med frukt, bär & färska örter. Fyll på med vatten i hålet, förslut och stoppa in i frysen!