ANNONS

Hade lika väl kunnat låta bli att skriva…

/

Foto: Rebecca Blackwell / AP vid Läkare utan gränsers sjukhus

Kryddburken är en matblogg, javisst! Å självklart hade jag kunnat låta bli att skriva det jag nu ska skriva, men det gör jag inte! Jag kan inte, därför jag går inte oberörd från det som händer. Kryddburken är inte bara ett domännamn i cybervärlden som spottar ut recept för att inspirera… JAG, Linda, Maria, Elisabeth Nilsson (född Larsson) finns ju här bakom skärmen och jag har också känslor och fungerar precis som alla andra mänskliga varelser. Men när inte JAG fungerar så fungerar inte heller Kryddburken! Och att tvinga mig att skriva och låtsas vara positiv och inspirerat skriva om recept det går inte… JAG kan iallafall inte de!

Jag är ingen maskin som levererar recept och lockande bilder på löpande band bara för att jag driver Kryddburken, jag är precis som alla andra och just nu har jag ingen lust! Jag kan inte bortse från allt tråkigt som händer runtomkring oss…  Jag har ingen inspiration. Jag är inte heller riktigt glad… Istället för ni ska undra varför jag inte uppdaterar så delger jag er mina tankar om varför det står still just nu…

Tankar och energi går oavkortat åt till de dom bör och inte till trevliga recept här på kryddburken.

Ingen har undgått den fruktansvärda slakt av människor för exakt en vecka sen på Utöya i Norge där terrordådet av Anders Behring Breivik krävde 68?, 77?? unga människors liv…

Samtidigt matas vi med helt ofattbara bilder på undernärda barn från svältkatastrofen i Afrika… En nära vän fick ett tragiskt dödsbesked i veckan och tiden liksom stannar upp…

För att påminna oss om tillförsikt och eftertanke?!
Att ta vara på det vi har, inte ta något för givet. Leva här och nu och älska dina närmaste som om det vore sista dan i ditt liv…

Har du tänkt efter?? 

I eftermiddag/kväll har jobbat lite extra, jag har en ledig helg framför mig och ser såklart framåt och bidrar med det jag kan för att hjälpa och stötta! Gör det DU också! Jag är snart tillbaka…

Svältkatastrofen i Afrika (Radiohjälpen)
Du kan rädda människors liv genom att sms:a 50, 100 eller 200 kr till nr 72 999
eller betala till plusgiro 90 1950-6 eller bankgiro 901-9506.

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00