ANNONS

Blogg-länk-kärlek!

/

Ni är många därute som driver egna bloggar, privata som matbloggar, som bakbloggar och allt-möjligt-bloggar!

Jag har koll på ganska många av er men självklart inte alla, så både för min och er skull då ni säkert kan hitta många bra tips på andra läsvärda sidor så tänkte jag att ni som vill kan länka och presentera kort vad det är för typ av blogg ni har!

Vad säger ni om det?  😉


I eftermiddag är vi bortbjudna på middag så jag hinner inte uppdatera med något nytt recept just nu, så jag slänger in ett snabbt tips till alla sötsugna därute på dessa vrålgoda, stora och saftiga blåbärsmuffins…. 😉

10 st stora
Det här behöver du :
4 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

125 gram smält smör eller margarin
2 dl filmjölk
1 stort ägg

150 gram frysta blåbär
2 tsk potatismjöl
1 msk strösocker

GÖR SÅHÄR :
Ta fram två skålar. Blanda de ”torra” ingredienserna i den ena och de ”blöta” ingredienserna i den andra. Vänd sedan ihop båda skålarna med bara en sked. Inte vispa, bara röra ihop lite slarvigt. Fyll muffinsformarna till lite mer än hälften, men inte mer. Blanda ut potatismjölet med strösockret och vänd runt blåbären i detta. Klicka i 2 tsk blåbär i varje muffins i mitten. Grädda i 175 grader ca 30 min tills de fått fin färg. Använd gärna dubbla formar. Muffinsplåt är ett plus!

81
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00