Till alla er som tröttnat!

Av kommentarerna som finns att läsa här >> så kommer nu här ett svar till alla er som tröttnat!

Tyvärr så måste jag meddela att jag inte kommer att sluta laga mat på muurikkan, även om det inte blir enbart recept med muurikkan som verktyg så är det något som jag verkligen älskar och njuter av så ni får stå ut med det eller helt enkelt sluta läsa min blogg om ni känner att det blivit så tråkigt!

Jag hoppas också att ni förstår att ALLT som lagas på en muurikka kan lagas på en spis eller i en ugn, det är ju faktiskt bara ett verktyg att framställa en middag på, det är inte mer unikt än så!

Stämningen av en sprakande eld, känslan av att laga maten utomhus och den rustika smaken från en stekhäll får man på köpet. Jag skulle kunna lägga ut mina sk. ”muurikka-recept” utan bilder och då hade ni kunnat tolka matlagningen från en spis eller ugn, men tyvärr finner jag inte det roande då bilder och foton är det som präglar just Kryddburken! /Linda


Nästa recept med muurikkan ser ut såhär med strimlad biff i kinasås!

 

 1. catja skriver:

  Det var fan de mest korkade kommentarer jag läst. Herregud folk får väl tänka lite själv och ‘översätta’ det till spis, kastruller o.s.v. Sedan tycker jag nog att det värsta av allt är ALL TID och ENERGI du lägger ned på att skriva in recept, tillaga, fota och redigera det för att sedan ladda upp allt på nätet. Tror inte folk begriper eller tänker efter alla gånger hur mycket av din tid som går åt till detta. Att du dessutom gör det för, inte bara din egen skull utan, andras skull också.
  Tack för alla fina recept och inspirerande bilder!

  FOLK SOM GNÄLLER, SKÄRPNING!

 2. Hej!
  Hur kan man tröttna på din sida. Du är en stor inspirationskälla tycker jag. Sen tycker jag nog att du kan fortsätta din trevliga matlagning på din muurikka. Ser bara helt underbart ut. Sen, de som inte tycker det kan sluta läsa din sida. Men då missar de något mycket bra. Fortsätt med dina härliga recept!!!

 3. Emma skriver:

  Anna, du läser ju överhuvudtaget inte vad jag skriver. Ingen idé att argumentera med dej. Fortsätt din trångsynta bana.

 4. klara skriver:

  håller med emma. Anna ? du verkar ju bara……… finner inga ord.

 5. Anna skriver:

  men Emma; hon kan väl inte laga annan mat än det hon vill bara för att du ska bli nöjd? hon måste ju få tillaga det hon tycker om och just nu är det mycket murrikkamat. By the way finns det säkert en hel del för dig att välja bland i rubrikerna till höger, använd musknappen och klicka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..