Smörgåstårta med sheriff-stjärnor!

Här kommer ett par bilder på Max smörgåstårta inför morgondagen! Han var med och hjälpte mig hela tiden när jag garnerade den och blev stormförtjust i just ost-stjärnorna, eller ”sheriff-stjärnorna” som en vän på facebook sa! 😉

Botten är en halvmåne av hönökaka och fyllningen enligt mina vanliga charktårtor med tre lager. Mjukost/riven ost, grädde/leverpastej, rökt skinka/mandariner samt ägg, gurka, sallad och oststjärnor! Nu ska här hoppas i säng omedelbums för imorgon blir det upp tidigt och sen iväg till Kalmar! Jag hoppas jag kommer hem med goda nyheter och då får ni även se den andra tårtan och lite bilder från dagen då Max fyller 11år!

Jag uppdaterar inlägget med receptet här imorgon… Annars kan ni bara söka på ”charktårta” i sökrutan intill så hittar ni desamma. Sov gott!

 1. Grattis till Max, hoppas det gick bra med armen idag.

 2. Linda skriver:

  Finaste smörgåstårtan ever! I Like :)))

 3. Hanna skriver:

  Så himla tjusig! Och verkligen fiffigt med oststjärnorna, jag har inga barn men anammar dem nog ändå. 🙂

 4. Hanna skriver:

  Vad du är duktig Linda!!!

 5. Mums så god ut kanske ska testa hönokaka nästa gång med mina fyllingar ,brukar ju gå hem då den är gjord på franska

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..