ANNONS

Jag grejar & fejjar och mår som en prinsessa!!

/

Nu mår jag som bäst när jag får stöka och greja i mitt kök igen!! Som en prinsessa dansar jag runt och skalar ägg och vispar grädde och hackar skinka!! Kanske kan ni gissa vad det är jag ska göra? 😉

Att få vara hemma och grejja och pyssla med det jag älskar är som balsam för själen efter gårdagen. Japp, jag vaknade upp som jag önskade i morse och hela familjen har mufflat länge och väl i dubbelsängen idag och skratten har bubblat om vartannat! SPA har jag också varit på! Här hemma förstås! 😉 Massage av storälsklingen och tånaglarna målade av Joline och allmänt ompysslad så nu är jag bortskämd ordentligt!

Det jag har gjort av bilden överst står nu i alla fall i kylen och jag har bara lite finlir kvar på toppen, om ni förstår! Jag lägger upp allt senare ikväll när det är klart!

Har handlat hem jordgubbar och blåbär! 60kr/liter för blåbär, hutlöst dyrt, men så är jag ingen blåbärsplockare heller så det är väl bara att bita ihop! (jordgubbarna fortfarande 30kr/liter??!) Lilla Maxen vill ha blåbär i tårtan så då får de bli så! Tårtan ska Nicke och Joline lägga ihop och garnera imorgon, och jag tror jag förberett de mesta iaf. Tårtbotten fixad och färska bär, bananer och vaniljkräm och grädde och strössel och ja allt sånt där finns hemma så det ska bli kul att se vad dom åstadkommer när vi är i Kalmar Max och jag! Håll nu tummarna att allt ser bra ut på röntgen så han slipper sitt gips, det är väl en fin födelsedags present i sig om det går vägen!

Nähä, so long på en stund, nu ska jag fortsätta grejja! 😛


7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00