ANNONS

Tillbaka i rutan! Tomhänt….

/


Jag blir glad när ni saknar mig… 

Jag har bara jobbat lite… Nu är jag tillbaka i rutan, har dock inget recept att komma med då jag inte varit hemma och lagat mat eller bakat något! Jag har visserligen lagat mat på jobbet, men det är intet nytt på solens himmel då jag idag stekte på fläskkotletter som fick bräsera i buljong, kokte potatis på gammeldags vis och vispade ihop en gräddsås på skyn. Broccoli och kokta morötter och krösamos till de. De där kan ni ju vid det här laget! 😉

Min älskade man har varit hemma med barnen när jag har jobbat. Han är en duktig ”hemma-pappa” min Nicke. Även om det oftast är jag som är ”hemma-mamman” så är det kul att det ibland blir ”tvärtemot”… 😉 Det har busats och stojjats och barnen har fått gå på traktormuseum och åkt segelbåt, lagat muurikka-mat om kvällarna och grillat korv och bara haft de bra! Jag är stolt över min fina man som är en sån fin pappa! Det tål att upprepas för han sköter allting exemplariskt när jag inte är hemma.

Huset är rent och fint, barnen likaså. Alla är glada, nöjda och trötta när jag kommer hem sena kvällar och de är den ena roliga historien efter den andra som dom har hittat på. Handlat och lagat mat och styrt upp tvätt och disk, djur och blommor och hela faderullan! Jag är så himla stolt över min fina familj, vad skulle jag gjort utan dom?! Kanske en ren självklarhet för vissa men det är sånt jag uppskattar till tusen när jag inte är innanför huset väggar, jag som är en riktigt ”hemma-råtta” som saknar mitt hus bara jag åker och handlar en sväng… Älskar att va hemma! 😉

Imorgon är jag ledig, torsdag, fredag, lördag, söndag likaså… Men det är ändå en halv vecka kvar fylld av pyssel hit och dit. Jag måste in till stan imorgon igen, har ett par ärenden på Mittbrodts, ett ärende till fritids, ett till posten, ett till hemköp och sen ska här bakas tårtbotten för vi har en liten (stor) 11-åring på torsdag som ska firas med tårta, sång och paket! 😛

Samma dag som Max fyller 11år har vi en tid i Kalmar på sjukhuset då han ska få bli av med gipset från sin brutna armbåge. Äntligen!! Han och jag åker in på morgonen och hoppas att det går relativt fort och kvar hemma är Nicke och Joline som får montera tårta och fixa till födelsedags-mys tills vi kommer hem! Samma dag är det Viktoria-dagen här i Borgholm så trafiken lär inte bli rolig, jag överväger starkt att köra östra sidan hem! Det är helt otroligt mycket folk här på ön denna sommar, jag blir helt vimsigt i huvudet och ibland en smula (läs STOR SMULA irriterad) över att inte hitta en parkeringsplats på över 2 timmar när man har en tid att passa på jobbet… 🙁 Nåja… Det lider mot höst och jag ser fram emot skördefest och höstrrusk, det är de som håller mig uppe dessa sommardagar då allt är jobbigt! 😛

Ja de var en liten hälsning från mig innan John Blund knackar på dörren, vilket han redan gjort och gått sin väg igen… Hoppas ni mår väl allihopa och har det gott i sommarvärmen! Jag tänker på er… 

Jag hoppas vi ”ses” imorgon, har lite små idéer som jag hoppas jag hinner färdigställa och visa er! Stora kramar… Gonatt! /Eder Linda! (Läs ”En-sömnig-trött-och- ont-i-huvudet-som-satan-Linda”)

Min just nu högsta önskan är att få vakna upp, ledig imorgon med hela familjen i stora dubbelsängen, barnen som är sömniga, nybusiga, fnittriga, babbliga och en kramgo varm gubbe att dela täcke med… Det är nåt jag aldrig kan vänja mig av vid! Love min lilla familia!!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00