Tårtvinnaren utsedd!! Årets finaste midsommartårta 2011


Årets finaste midsommartårta har röstats fram av er läsare!! Med en hårfin kamp mellan bidrag nr 14 och 16 kammade hon hem äran – Grattis Lina Hoff! De gjorde du bra! Maila mig (kryddburken@telia.com) din adress så kommer en liten överraskning på posten! GRATTIS!!! 😛

Nr 16 – en storfavorit den också!


Och även nr 1 låg bra till!

Ni var en del som efterfrågare recept på vissa tårtor i röstningstråden! Hojta till en gång till så kan tårtmakaren själv få besvara med recept och beskrivning!

Tack för alla fantastiska bidrag, vi kör väl igen nästa midsommar… 😉

 1. Lina skriver:

  Åh så roligt! Kom precis hem från Kolmården och kunde inte fått ett bättre slut på en underbar dag än så här!
  Tack alla som har röstat på min tårta! Det var så roligt att läsa era kommentarer. De gav verkligen självförtroendet och egot en rejäl puff uppåt! 🙂 Speciellt med tanke på att det var så väldigt många andra superfina tårtor jag tävlade emot.

  Jag har gjort ett inlägg på min blogg om den här tårtan där det står vad den innehåller och lite enkelt hur jag pysslade ihop midsommarstången där på midsommaraftons förmiddag. Om någon vill ha mer utförlig beskrivning får ni hojta till så ordnar jag det.

  Tack Linda för en jätterolig tävling, tack alla fantastiska medtävlare för inspiration och tack igen alla som har röstat!

  Kram från en mycket glad Lina

 2. Carro skriver:

  Oj, vilka fina!

 3. Linda skriver:

  Hej! Det är jag som har tillverkat tårta nr 16. Jag kommer inom kort posta receptet på min blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..