ANNONS

Sommarsylt, den allra bästa…

/

Har ni kokat nån sylt ännu i sommar? Nu när vädret tillåter lite mer kokande grytor så passar jag på! En himla god sylt är den som är gjord på blandade bär. Vi har en vit vinbärsbuske som jag plockade av igår, och nån liter jordgubbar, hallon och blåbär fick också åka med! Det blir en supergod blandsylt, perfekt till just pannkakor & tårtor! 😉

ca 1½ liter sylt
Det här behöver du :

3 liter blandade bär (jordgubbar, hallon, blåbär, vinbär)
1 kg syltsocker

GÖR SÅHÄR :
Koka upp bären med syltsockret och låt småputtra ca 10 min. Dra av kastrullen från plattan. Skumma av och låt svalna innan du häller upp sylten på rengjorda glasburkar.

* Etiketterna är gjorda tunn kartong jag klippt ut, markerat kanterna med en svart krita, text med svart tusch och ett natursnöre!


Jolines fina etikett! 🙂

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00