ANNONS

Snabb kycklingbaguette till lunch, picknick, strand och ryggsäck!

/


Det är jättekul att så många uppskattar recepten med LCHF, jag kommer dock inte alls vara så strikt som många andra kör det. Här ses inte frukt som något förbud och visst kommer det bli färskpotatis till midsommar! Men ett minskat intag av kolhydrater och socker är ändå självklart. Det gäller att hitta sin egen väg, och hitta balansen man själv trivs med! Alla recept här vare sig det är vanliga eller LCHF är enkla att ”göra om” till de som passar just dig!

Med grillad kyckling, (som du gjort i förväg el. köpt färdig) sallad, tomat, rödlök, gurka och creme fraichedressing har du en helt outstandning lunch, brunch, mellis, kvällsmacka, what ever!! Vira runt plastfolie och packa ner i picknick-väskan eller ryggsäcken med några kylklampar! Godare finns inte att packa upp när solen skiner och man sätter sig ner i gräset och ska njuta… 😛

Dressing med vitlök, citron och chili :
1 burk creme fraiche (2,5dl 34%)
2 msk majonäs
1 tsk D´Elidas chilisås
½ pressad citron
1 riven vitlöksklyfta
Salt & peppar

Hel grillad kyckling i ugn >>


Här har vi den LCHF vänliga biten, dressingen inte att förglömma dock! 😉


Utan dressing…


Och med! Denna creme fraichedressingen med chili, vitlök och citron är bara sååå god…

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00