ANNONS

Cruising borgholm 2011

/

Så var den årliga crusingen i borgholm slut för i år, men jösses va mycket bilar och framförallt så har väl publikantal aldrig varit  större! Hur mycket folk som helst, verkligen en succé i år!! 😛 Vi träffades ju ett gäng här hemma innan vi begav oss ner mot stan. Grillade och åt gott och njöt av stämmningen och vackert väder, hur underbart som helst! Crusingen i borgholm är ju såklart väldigt speciell eftersom vi bor här på ön och man känner de mesta av folket och umgås på ett helt annat sätt än om man åker iväg, en toppenhelg har vi haft och man är allt lite sliten nu ska erkännas.Joline skulle ju på kalas i kalmar på Leos lekland kl 12 idag så de blev en sväng dit och medans hon kalasade så hälsade vi på en jobbarkompis till Nicke. Resten av dagen har gått i sakta mak, bara vilat och tagit de lugnt. Vi gjorde en repris på gårdagskvällens grilltallrik av de som blev över och jodå, de smakade fint idag me!

Nu får ni en liten bildkavalkad från vår helg. Recept på chili & ostfrallorna är på gång, liksom potatissalladen. Resten av marinad, såser, vitlökssmör mm finns ju redan upplagt! Hoppas ni alla haft en mysig helg!


Karré i mariad och goda kryddor…


Ytterfile marinerat och packat i påsar. EN påse blev över av allt kött! 😉


Majskolvarna förkokades och fick en chili & paprikamarinad innan grillen.


Färsk grön och röd chili finhackade jag och bakade in i frallor.


Med massor av god ost på! 😉


Bordet börjar dukas ut och grillen är tänd.


Kött och kryddkorvar och majskolvar.
Potatissalladen kommer recept på snart…


Framåt 19-tiden åkte vi neråt stan… Alla bilder från crusingen är av lite sämre kvalité, tagna med iPhonen, men håll tillgodo! 😉


Långa köer, storgatan ner mot torget!


Här står självaste ”Raggar-Olsson” från TV-serien ”Böda Camping” 😛


Ännu en cadillac -60, fast här utan cab!


Vacker solnedgång vid hamnplan…


Nu börjar det fyllas på med bilar nere vid hamnen!


Eftersom det går väldigt sakta att köra ”rundan runt” och många bilar som fått stanna för att de blivit för varma eller börjat koka så väljer de flesta att parkera vid hamnen och mingla runt lite istället! 😛


Peppe och Joline!


Och våran cadillac -60!


The end…

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00