Utlottning av 3 nummer av tidningen Isabellas


Tävlingsdax igen som utlovat!


Denna gång gäller det en prenumeration

(3 nummer)

 av tidningen Isabellas, en vinnare dras redan på fredag morgon så häng på nu!Du har säkert uppmärksammat denna nya tidning som det pratats om både på bloggar runtom och på facebook. Själv blev jag positivt överraskad över att kunna läsa en tidning som innehöll både mat, inredning, lite trädgård och trevliga reportage. Isabellas tidning har varit känd i danmark en längre tid och finns till mångas glädje nu även på svenska! Mitt eget omdöme om tidningen är hitills bara positivt. Jag förundras över de otroligt vackra bilderna som ger så mycket inspiration. Det är bilder helt i min smak, starka färger, detaljrikt och MÅNGA bilder framförallt! Recepten är klart tidsenliga och ger tips efter årstid och högtid. Det känns på nåt vis som det är en tidning för ”vanligt folk”, ingen lyx och flärd och svindyr glamour utan mer för ”Svensson” som här får tips på piff i vardagen! Jag gillar den skarpt måste jag säga, inga krusiduller och inte heller för mycket annonser.

Finns väl inget tråkigare än helsideannonser på var och varann sida som de ofta är i de dyrare lyxnummerna!

Jag tycker ni ska prova lyckan om ni inte redan skaffat prenumeration. Första numret fick jag äran att prova och även om jag mest läser mattidningar så köpte jag faktiskt nästkommande nummer, så det borde väl vara ett gott betyg! 😉 Kanske nån av er som redan bläddrat i något nummer, vad tyckte ni?

Här kan du bläddra i första numret och få en bra överblick över tidningens innehåll >>

Vad du ska göra för att vinna prenumerationen är att tipsa om ett intressant reportage eller mattema du skulle vilja läsa om här på Kryddburken! Låter väl inte så dumt? 😛

Till och med torsdag 19:e maj, kl 24:00 kan du lämna ditt bidrag till tävlingen.
Vinnaren presenteras på fredag morgon! Skynda, skynda!
(Och glöm inte uppge en giltig epostadress)

Foto : Isabellas, (eget collage).