Nytt lördagsgodis – Puss & kram-plopp & Polly pops!!


Cloetta har skickat en massa godis till Kryddburken! Och eftersom det är lördag imorgon så kan jag ju tipsa om vilket lördagsgodis ni kan köpa, och då var vi ju såklart tvunga att provsmaka godiset redan ikväll ju, för att kunna tipsa rätt liksom, eller hur!? 😉

Puss & kram plopp fanns i en begränsad upplaga under förra sommaren och nu är dom här igen, lagom till alla hjärtans dag! På varje plopp står det ”Puss”, ”Kram”, ”Lycka” eller ”Kärlek”… Lite småsöta tycker jag allt! Och smaken är densamma!

Den andra nyheten är Polly pops! Dom är faktiskt bra mycket godare än vanliga sötsliskiga polly, fast de går egentligen inte att jämföra. Dessa är mer spröda, som en blandning av kinapuffar och yoghurtgodis med chokladöverdrag! Riktigt goda!! 😛


Ja, så nu vet ni de!! Fortsatt trevlig kväll! 😉