Varma, fyllda frallor


Innan John Blund går på sitt pass så måste jag tipsa om dessa supergoda frallor som du gräddar i små paket i ugnen! Jag brukar göra en liknande historia med en

baguette och omelettfyllning

, och jag tror även att Vickan

(Matplatsen)

 tipsade om detta för en tid sen! När man har mycket omkring sig med julstök och pyssel och kanske inte riktigt känner för att ställa sig vid spisen och dra igång middagsverket då passar dessa alldeles ypperligt gott! Fyll dom såklart med vad du vill, använd fantasin! Såhär gjorde jag iallafall…

till 2 frallor
Det här behöver du :
2 frallor
150 gran skinka
100 gram riven ost(gärna en lagrad präst, eller cheddar)
1 ägg
1 dl grädde
Några droppar D´Elidas chilisås
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :


Skär av locken på frallorna och gröp ur brödet så du får en fin liten ”håla”. Fyll hålan med strimlad skinka och riven ost. Vispa ihop ägg, grädde, chili och salt och peppar. Häll upp smeten i frallorna. Lägg på locket och paketera in i aluminiumfolié. Grädda i ugn ca 30-35 min i 200 grader.


Mums!! 😉