ANNONS
Integritet på Tailsweep

Disco fredag!!

/

Den stora fredagkvällen närmar sig och det blir en lite annorlunda fredag ikväll eftersom Joline har disco för hela klassen i gympasalen på skolan! 18:00 kör vi igång! Då brakar det loss, och det ska dansas o shejkas och busas o stojas! Det var ju i september hon fyllde år och kalaset blev mer o mer uppskjutet eftersom vi inte kunde bestämma oss HUR kalaset skulle vara. Att ta in 17 st 8-åringar hemma, vintertid känns ju inte sååå praktiskt. Det hade ju varit skillnad om hon fyllt på våren eller sommaren, sååå mycket lättare allt hade varit då!

Ett år hade vi kalaset hemma tidigt i september, det gick superbra, kanonväder också! Utomhuslekar med spöktema & guldjakt, tårtkalas runt lägerelden och alla barnen fick varsitt vitt lakan och en ”otäck” mask istället för godis o fiskdamm! Det var både roligt och uppskattat, men efter höstens sjukdomsperioder med både förkylning o vattkoppor fick vi nu skjuta på kalaset tills idag!! 😛Ett lucia-disco är utlyst till klassen och man får alltså komma klädd i jul/tomte/lucia-tema! Det blir popcorn och läsk  med mysbelysning och passande discomusik för våra 8-åringar!

Därefter lite charader med tema och godisstrutar! Himla mysigt ska de bli! Nu får jag visst sätta fart, har en del ärenden, ett utvecklingssamtal och div göromål innan vi öppnar gympasalen! Återkommer lite senare…

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00