ANNONS

Jag fick ett mail i morse….

/

Hej Linda

Ditt recept vann omröstningen! Gratulerar! 🙂

Du kommer få åka på en spännande matresa till norra Grekland. Flyget tar dig till Thessaloniki och därifrån kommer du och ditt sällskap åka vidare till Grevena. Där kommer ni få bo på ett vackert hotell strax utanför staden. Utsikten därifrån är fantastisk. Ni kommer få äta gott på restauranger nere i byn samt få hälsa på vår Fetaost-producent.
……………………..

Givetvis kommer du få besöka både fetaostproducenter, fårfarmar och pittoreska byar. Men vi vill såklart att du och ditt sällskap ska få njuta av lite storstadsliv också, om ni vill det.
…………………….

Återigen, stort grattis!

Mvh
Max Collin
Fontana Food AB


TACK Fontana!!! Och

tack till alla underbara läsare som röstade på mitt recept!! Ni kan inte ana hur glad jag är och hur mycket jag ser fram emot denna resa!! En riktigt bra start på denna dag!!

*lycklig lycklig*

82

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00