TÄVLING! Vinn en Kaffepress – gör ditt godaste kaffe nånsin!


Gomorgon friends!
Tänkte att vi skulle börja fredagen med en utlottning av en helt ny produkt som jag nu har provat ett tag.

En välkänd kaffepress i USA som nu lanseras här i Sverige! Om jag säger enkelt, roligt och mycket godare än på vanligt vis så har jag nog sammanfattat hela apparaten!

Denna kaffepress från Aeropress är inte lik andra kaffepressar tack vare det lufttryck som pressar kaffet genom filtret. Filtret är dessutom ett microfilter som tar bort den beskhet man inte vill ha i smaken! *tummen upp* Genuin och himla kul pryl som ger himla gott kaffe!! Det blir verkligen stor skillnad på smaken! 😉


Kaffepressen är busenkel att använda. Man sätter i ett filter i ”silen”. Skruvar åt. Placerar pressen över ett glas eller en kopp. Måttar i kaffet, slår på varmt vattnet, rör om – och sen PRESSA! 😉
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vill du vinna en egen kaffepress??

Vi lottar ut 2 st kaffepressar och du har fram till och med
söndag kl. 24:00 på dig att lämna din kommentar om varför just DU ska vinna en!
  


Lufttrycket har nu pressat ner en lagom mängd espressokaffe, perfekt till morgonens första latte!


För en utförligare beskrivning ”live” kan du kolla in den här kortfilmen hur du enkelt brygger en god kopp Latte!


Lycka till i utlottningen nu allihopa! Jag presenterar vinnarna på måndag 25:e oktober!

STORT TACK!!
Tävlingen sponsras av
Kaffepress.se
Besök gärna deras sida för mer info och beställ dig egen kaffepress.

 1. Eftersom jag är en ”kaffemoster” av stora mått och dricker kaffe nästan dygnet runt så skulle det vara roligt att få testa denna press. Har själv perkulator och kaffepanna men de känns så onödigt stora när man är själv och sugen på en kopp.

 2. Jag har fortfarande ingen kaffebryggare hemma trots att jag druckit kaffe på jobbet i flera år, kan liksom inte förlika mig med att jag är så pass vuxen att jag kan äga en bryggare. Kaffepressen kan lösa dilemmat =)

 3. Jag skulle gärna vinna :)Inte för min egen skull för jag är inte vuxen nog för kaffe 🙂 MEN mina gäster skulle uppsakatta en god kopp kaffe när dom är på besök:)

 4. Den här kaffepressen skulle troligtvis passa mig bra då jag är en finsmakare när det gäller kaffe! Pressen skulle verkligen förgylla mitt dagliga kaffedrickande. =)

 5. Oj vilken praktisk sak, skulle passa finfint på jobbet där kaffet ur automaten är som rävgift…vilket gör att jag får hålla mig hela dagen tills jag kommer hem innan jag får en välsmakande kopp kaffe. Dessutom verkar det vara en enkel sak att förvara och minimalt med slabb.

 6. Våra söta dotter slog sönder kaffekannan för ett BRA tag sedan när hon så snällt skulle diska den. Vi har ännu inte fått tummen ur och köpt en ny så vi har lekt McGyver och fixat det genom att sätta dit en annan kanna som inte passar det minsta. Kan säga att vi skulle bli enormt lyckliga för ett gott kaffe istället för vårat ”hembyggda” 😉 Det ser riktigt roligt och gott ut!!

 7. Åh jag har i flera år försökt lära mig att dricka kaffe, helt utan resultat! Det lät verkligen som kaffet i denna kaffepress blev supergott! Om jag vann en sån här kanske jag äntligen skulle kunna ta steget ut i vuxenvärlden, dessutom skulle nog mina gäster bli bra mycket gladare när de slapp pulverkaffet jag brukar bjuda på! 😉

 8. Jag vill lära mig dricka kaffe! Vid 43 års ålder är det dags att bli vuxen, och detta låter som ett bra sätt att lära sig det genom utlovat gott kaffe! 🙂

 9. Om jag vinner 😉 denna kaffepress så ska min sambo få den eftersom han stöttar mig så otroligt nu när jag går arbetslös.

 10. Jeg flyttet fra storbyen til landet for et par år siden. Har aldri angret på den avgjørelsen. Det er allikevel et par ting jeg savner i hverdagen og en av dem er en god kopp med kaffelatte. Jeg har forsøkt å lage det hjemme med slike strøposer, men fysj, det er ikke det samme.

  Skulle jeg være så heldig å vinne og dere ikke sender til Norge, så bor jeg bare 15 minutter fra Sverige.

  Kari 🙂

 11. Jag tycker att jag borde vinna för att jag är i stort behov av en ny kaffemaker! 🙂 Jag kokar fortfarande kaffe i mammas&pappas gamla, blåa kaffekokare som har ca 20 år på nacken. Mina gäster tycker att kaffet smakar konstigt, men inte jag.. Har jag vuxit in i äckligt-kaffe-träsket tro?! ;O

  Trevlig helg! Kram

 12. Åh! Vilken perfekt julklapp till min sambo, var min första tanke! Tack för mycket inspiration, goda recept och fantastiska bilder!

 13. Självklart vill jag vinna. Dricker inte kaffe och kommer aldrig att göra det MEN har dock en svägerska som är tokig i kaffe och vad skulle inte bli en perfekt julklapp? :))

 14. Jag har en kaffegalen man som för närvarande är hemma med våra små turbobarn. Han behöver allt uppiggande som han kan få, och då vill jag att hanska ha det bästa =)
  Detta skulle bli en perfekt farsdagspresent!!

 15. Jag har precis druckit en mockakaffe(‘macchiato’) respektive en vanlig ‘amerikansk’ kaffe. Har inte råd att skaffa en riktig espressomaskin för att få en morgonlatte av klass. Denna kaffepress ser ut att kunna stilla mitt kaffesug. Både till morgonens latte och dagens espresso.

 16. Självklart vill jag testa lyckan! Har ännu inte lärt mig att dricka kaffe men det vore ju verkligen lyxigt att få bjuda sambon eller något trevligt besök på kaffe ur denna ursnygga kaffepress! Kanske skulle man själv kunna lära sig dricka kaffe också efter mycket om och men, skulle behöva lite koffein ibland 😉

 17. Wow, en ny kaffebryggare en sån har inte jag…

  Skulle var fint med en komplettering i kaffebryggar samlingen, kan ju inte vara utan en sån här liten raritet!!

  Idag innehåller samlingen:
  1 vanlig kaffe bryggare
  1 perkulator bryggare
  1 presso bryggare
  1 mocka bryggare
  1 donPedro bryggare
  1 espresso maskin
  1 sotpanna

  Ser tomt ut utan kaffepress.. 😉

  \mvh Henrik

 18. Jag skulle gärna vinna för jag älskar kaffe! Denna skulle passa perfekt i husvagnen då det bara är jag som dricker kaffe och en vanlig bryggare tar så stor plats. Verkligen något att rekommendera och visa för mina camping grannar!Den kommer dessutom att pryda sin plats!

 19. Denna skulle passa mig perfekt då det bara är jag som dricker kaffe i familjen ,tänk så smidigt att bara ha denna och kunna få en varm go kopp kaffe på morgonen

 20. Denna kaffepress skulle sitta fint hemma hos oss just nu!
  Sambon hade precis köpt en fin bryggare till vårt nya hus, och fumliga jag skulle naturligtvis packa upp den och tappar den i golvet:/ Hela bryggaren gick i bitar!

  Så kaffepressen skulle verkligen komma till våran räddning nu. Pulverkaffe är ingen höjdare…
  Och vilken perfekt present sen att ge min älskade sambo på Farsdag!

  Tack för en underbar blogg!

 21. Prövar lyckan även denna gång. Jag har lovat att jag ska lära mig dricka kaffe och vin innan jag fyller 30 – och det är inte så länge kvar nu… Tycker inte om perkulatorkaffe men kanske skulle kunna tycka mer om detta pressade kaffe – om inte annat skulle mina vänner få gott nypressat kaffe när dom kommer på besök. Jag håller tummarna! 🙂

 22. Oj, vad smidig den verkar vara!
  Hmm, ok då ska vi se här. Min första tanke var, att om jag vinner denna så ska jag bjuda min mor på en god kopp kaffe! Hon klagar aaaaalltid när hon dricker kaffe hos mig, hon köpte t.o.m en perkulator till mig, i hopp om att få bättre kaffe när hon kommer på besök, men jag tror fasen att hon fortfarande inte är riktigt nöjd..!
  Det var min första tanke det…efter en stund kom jag ju på att, om jag vinner den, så ska jag givetvis ge den till min lillasyster! Hon har haft en mycket jobbig sommar/höst. Först blev hennes 14-åriga katt akut sjuk, så han fick avlivas. Hon blev såå ledsen. Ett par veckor efter det så lämnade hennes sambo henne, efter 8 år tillsammans, och han har behandlat henne väldigt illa efteråt. Hon bor nu ensam, något hon aldrig gjort förut. Och hon har skött allting hur bra som helst, trots att hon var i botten ett tag och var totalt förkrossad. Och så är hon ju en liten kaffe-käring, OCH så fyller hon 25 nästa helg! 🙂

 23. Jag hade så gärna velat vinna kaffepressen, min sambo har önskat sig något att göra espresso med jätte länge. Hade blev precis av med jobbet pga arbetsbrist och han behöver lite uppmuntran och energi! 🙂

  tack för en otroligt inspirerande blogg!!

 24. Jag är inte frälst av kaffe än. Men blir gärna. Älskar lukten av kaffebönor men sen säger det stopp. När man bakar mycket som jag gör vill man gärna kunna bjuda på ett fint komplement. Kaffe vill de flesta ha. Men som ofrälst har jag dålig koll på bra kaffe. Skulle därför sitta så fint nu innan jul att kunna få bjuda på en fullständig fika-upplevelse istället för en halv.
  Kram

 25. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en kaffepress. Låter helt underbart att kunna börja morgonen med en latte istället för vanligt bryggkaffe.Detta låter som en dröm för mig!
  P.S Din sida är helt underbar. Följer den dagligen (minst)D.S

 26. Jag skulle gärna vinna denna Kaffepress då jag inte gillar kaffe från Perkulatorer, espressomaskienr osv för att det alltid har den där beska bismaken ! So far är det enda kaffet jag verkligen gillar snabbkaffe vilket inte alla besökare uppskattar ! 😀 Eftersom du skriver att den här pressen tar bort det beska och gör riktigt gott kaffe skulle jag verkligen vilja ha en sån 🙂

 27. Jag har precis börjat lära mig att dricka kaffe så smått och tycker faktiskt att det kan vara riktigt gott! Tyvärr så har jag ingen bryggare hemma och pulverkaffe är inte direkt bästa inkörsporten till kaffedrickandet, usch.. Så jag vill såklart vinna så jag kan lära mig dricka kaffe på riktigt! =)

 28. Jag dricker inte själv kaffe och har därför ingen kaffekokare. Jag har ofta familj och vänner hemma hos mig och det suckas och pustas allt för ofta över bristen på kaffe hemma hos mig. Det skulle vara så härligt att kunna bjuda dem på riktigt gott kaffe. Dessutom luktar ju kaffe så himla gott. Skulle gärna låta den doften fylla mitt hem 🙂

 29. Min mamma är galen i Kaffe, alltså älskar kaffe på högsta nivå och dricker kaffe varje dag! Min mamma har nyss betalat en resa till New York till oss barn (Fyra stycken) och ja, hon tar inte hand om sig själv, bara om oss, så jag vill gärna ge henne en present som hon har god användning för och som gör att hon kan njuta och bara leva livet istället för att ständigt oroa sig för ekonomin. Jag älskar min mamma, och en present vore superbra.

 30. WOW!!!
  med denna kaffepress kan jag slippa hitta fler argument till en espressomaskin 🙂 min man har hört alla vid det här laget…
  att den dessutom tar bort det där beska som är så svårt att komma ifrån och är portabel slår ALLT!

 31. ohhh denna skulle jag velat vinna eftersom min kaffe beroende karl alltid okuperar våran kaffekokare..INTE så kul. hans kaffe smakar rävp*ss.. så denna skulle jag haft HELT för mig själv.. underbart

 32. Älskar kaffe, doften av kaffe är hemma,
  att låta smakerna, blandas och stämma.
  En kaffepress passar vår familj så käckt,
  och vi kommer använda den perfekt!

 33. Hej!
  Jag vill vinna kaffepressen av den enkla anledningen att jag vill bjuda min älskade på laktosfri kaffelatte. Det skulle han uppskatta:)Dessutom så skulle jag själv njuta av en latte tillsammans med honom:)

 34. Har många gånger velat ha en espressobryggare för att kunna göra en riktigt god latte eller capuccino men varit för snål (ekonomisk :-)). Hoppas verkligen på vinst för det verkar ju väldigt smidigt och dessutom väldigt gott!

 35. Jag dricker egentligen inte kaffe, utan är en sån som ibland dricker en kopp för artighetens skull. Jag försöker förstå varför kaffeälskarna inte kan klara en dag utan en kopp och jag försöker förstå varför kaffehatarna avskyr det. Jag befinner mig någonstans mittemellan. Om det nu är som du säger, att kaffet blir mycket godare tack vare kaffepressen, hoppas jag att jag skulle kunna upptäcka det underbara i kaffe. Om jag ändå inte skulle upptäcka något magiskt, skulle jag ge kaffepressen till min mamma som tänker lite för mycket på sina barn och lite för lite på sig själv.

 36. Jag säger som Johan Sebastian Bach: ”Får jag inte mitt morgonkaffe känner jag mig som en torkad, gammal get”.
  Och det vill du väl ändå inte, Linda?

 37. En kaffepress skulle passa perfekt hemma hos oss eftersom det är otast bara jag som dricker kaffe och då skulle den passa bra till en mugg, och så behöver jag inte sätta på kaffebryggaren för så lite!! Kan ju inte vara utan kaffe på en hel dag!!.. =)

 38. Om kaffepressen tar bort det beska i smaken bara måste min mamma ha en sådan för hon dricker inte kaffe (!) Hon klarar helt enkelt inte av just det lite beska men hon älskar kaffelukten.

  Låt även henne få börja dagen med en kopp kaffe!

 39. Åh, den här kaffepressen skulle passa utmärkt till min kommande gemensamma flytt med pojkvän till egen lägenhet. Han är väl den som konsumerar mest kaffe av oss två, men någon kopp sådär på morgonkvisten får en att både kvickna till liv och, såhär i vintertider, bli varm! Håller tummen och hoppas på vinst!

 40. Själv dricker jag inte så mycket kaffe, men jag har en sambo som skulle bli väldigt glad om vi vann denna kaffepress. Han förtjärnar verkligen att få en förtidig julklapp 😉

 41. Åh vill ha en i present. Jag älskar gott kaffe och tycker det är så jobbigt att göra en bryggare varje gång jag ska ha en kopp… Men var ju inte så dyr så får väl önska mig en i julklapp om jag inte vinner!

 42. Som student skulle jag behöva en koffeinkick mitt i tentastudierna, enda kaffet som jag dricker är ifrån en riktigt bra kaffebar där de har fina dyra maskiner som kan ge mig ett gott kaffe som inte är beskt och illasmakande. Tyvärr räcker ju en studentekonomi knappast till någon dyr maskin eller alltför många koppar kaffe och när energi efter lunch börjar dala skulle en kaffepress sitta fint!

 43. Åh! Denna skulle passa perfekt hemma hos mej som är hemma med barnen på dagarna! Nätt och lagom för att greja sej en mugg kaffe i stället för att slå igång stora bryggaren. Föresten – vad vore livet utan kaffe?

 44. Vilken grej! Den vore kul att överraska sambon med när han kommer hem efter två veckor i skogen. Förmodligen smakar kaffet himelskt efter en sån upplevelse.

 45. Mina kompisar har expressomaskiner – jag en vanlig kaffebryggare Skulle vilja imponera med en kaffepress……..jag gillar ”keep it simple”…..men uppskattar ett gott kaffe. Tack för en mysig blogg!

 46. En kaffepress av denna sort i mitt hem,
  det skulle ge ett betyg på fem av fem!
  En nypressad kopp kaffe,
  som med denna lätt omvandlas till en latte!

 47. Sitter i skrivande stund på jobbet, kämpandes för att hinna med en deadline och ett antal övertidstimmar i ryggen. Istället för ‘kaffe’ från kontorets selecta-maskiner skulle en Aeropress-kaffe sitta fint. Om inte annat skulle den vare en ljusglimt i eländet 🙂

  Trevlig helg alla!

 48. Jag skulle gärna vilja vinna den eftersom jag och min sambo flyttar till hus i januari och kommer inte ha mkt pengar över niu början och den här presenten skulle jag ge honom för att visa min uppskattning för honom eftersom han har hjälpt mig jättemycket bla genom att betala det mesta när jag studerade och han ställer alltid upp för mig. Dessutom älskar han kaffe 🙂 så jag tror att han hade blivit väldigt glad ölver den här!

 49. En tävling i min smak 🙂 Försöker ta mig ur mitt beroende av snabbkaffe – inte riktigt kaffe enligt visa kännare kännare. Har inte lyckats hitta en bryggare som INTE gör beskt kaffe – kan detta vara räddningen och vägen bort från pulverberoende? Finns det något bättre (ja faktiskt en del men…)än en riktigt god kopp kaffe?!

 50. Kaffet på jobbet smakar surt,
  Med apparaten det är något lurt.
  Halsen den bränner och jag får ont i magen,
  Ja, det sitter i hela dagen.
  En egen press att ha på rummet,
  Kan välja temperatur själv; hett eller ljummet.
  Gott kaffe att njuta av på min fikastund,
  Arbetskamraterna skulle bli gröna av avund!

 51. Min man bara älskar kaffe och har tittat runt på alla möjliga maskiner men inte hittat just den än. Nu fyller han år på söndag 24/10 och det skulle vara toppen att få överaska honom med denna kaffepress.

 52. Jag älskar kaffe, jag vill vinna! 🙂 En student som har en gammal perkolator som håller på att ge upp och levererar alldeles för spett kaffe, som jag inte gillar.

 53. Åh, en sån skulle vara perfekt! Med två tentapluggande studenter, varav en kräsen kaffedrickare och en inbiten tedrickare i hushållet skulle ju en mackapär som gör toppenkaffe utan bryggare vara underbart! Bara fixa tevattnet och slå det i kaffepressen med, och vips är det klart! En räddare i nöden sena pluggnätter!

 54. Min man och jag inte kaffe dricker
  så när släkten vankas kaffe få
  de har tidigare smakat och som blixten sticker
  Om vi en kaffepress kan få
  då tror vi att de kanske stannar en stund eller två :=)

 55. Åh! Jag som aldrig har vunnit en tävling någonsin bara måste vinna denna gång! Min älskade sambo fyller 23 år om en månad och det enda han har sagt att han önskar sig är en kaffemaskin. Han är en riktig kaffeälskare som dricker måånga koppar per dag och har pratat om en kaffemaskin i jag vet inte hur många månader. Men som först sjukskriven och sedan nybliven student räcker inte pengarna till mer än ett kaffepaket, ungefär. 😉 Skulle jag vinna detta skulle jag bli så otroligt glad, men framförallt skulle jag bli världens bästa flickvän och få en väldigt väldigt glad pojkvän. Hoppas på tur!!

 56. Jag har en sambo som ÄLSKAR kaffe och han fyller år om några dagar, om jag skulle vinna så skulle jag ge honom den i födelsedagspresent 🙂

 57. Oh, vilken händig pryl! Den skulle jag vilja vinna! Det skulle passa mig utmärkt då jag på morgonen BORDE göra mig själv EN kopp kaffe itället för som idag, då jag brygger 4 i perkulatorn, åt mig själv. Jag dricker ju bara upp en av dessa 4. Bråttom, bråttom på morgonen med barnen och skolan, så den där skulle underlätta i vardagen.

  Tack för en superinspirerande blogg, har hjälpt mig med middagsmaten massor med gånger!

 58. Jag skulle vilja vinna denna för att på jobbet har vi, vad som måste vara det mest fruktansvärda automatkaffet människan skådat! Får magont bara jag tänker på det men för att hålla sig uppe dricker man det. Denna produkt skulle vara min räddning, pigg, alert och fri från magsmärtor!

 59. skulle vilja ha ett kaffe som inte ger den beskheten som vi alltid får hemma.. älskar kaffet på jobbet men hemma de går inte och att skaffa ännu en nu kaffebryggare då dör min sambo!

  Även om jag älskar mitt jobb så åker jag inte dit bara för att få mitt kaffe.. Vet inte vad min chef skulle säga heller! Tror inte hon hade varit så glad av att vi kom dit och drack kaffe varje dag när vi inte jobbar =)

 60. WOW… vilket enkelt sätt att kunna få en underbart go kopp kaffe….. Är ensam i familjen om att dricka kaffe och så enkelt att göra 1 kopp kaffe…bara till mej.. Tomten kommer tidigt i år

 61. Jag älskar tävlingar!
  Jag skulle vilja vinna kaffepressen så att jag skulle kunna överaska min kaffetokiga man. Jag är inte riktigt lika tokig i kaffe som han är så det skulle vara perfekt att ha en pres som kan göra en kopp istället för att behöva göra en hel perkulator full 🙂

  Jag har länkat till tävlingen från min blogg: http://slickepotten.net/?p=617

  Ha en skön helg!
  Kramar Slickepotten

 62. En lagom trött 2barns mamma som älskar kaffe – ALLTID…
  Vanlig slät kaffe, en stark espresso eller varför inte en caffé latté med hazelnuts syrup i =)

  Kaffe is life =)

 63. wow, det skulle ju passa oss perfekt.
  Vi har ¨druckit kaffe nu i alla fall de senaste 3-4 åren och kaffe intresset har hela tiden stegrat och vi är nu inne på att inhandla bl.a en ezpressomaskin.
  Skulle vara underbart att få testa denna lilla manick 😉

 64. Jag skulle vilja vinna den till min sambo. han älskar kaffe och om det här kaffet blir så gott som det står kanske jag tar en kopp med honom till frukosten om dagarna. det vet jag att han skulle gilla.

 65. Den här skulle jag vilja vinna och överaska min älskling med, jag är själv ingen kaffedrickare och sambon suckar jämt över att han aldrig lyckas brygga gott kaffe i bryggaren. Skulle passa fint som en 40 års present då det börjar närma sig med stormsteg. Hoppas på tur

 66. En sån vill jag vinna 😉 jag kan tänka mig att kaffet blir himmelskt gott!!
  Måste också passa på att tacka för en underbart bra sida, jag har blivit beroende, jag är inne och kikar minst en gång varje dag!!

 67. Just nu har vi en perkulator men knopparna flyger ju hej vilt o kaffet sprutar över skåpsluckor o alltid lyckas man få äcklig sump i kaffet. Så en kaffepress är precis vad vi behöver här hemma. =)

 68. Jag vill vinna en sån åt min kära man, som älskar kaffe! Vår kaffekokare gick dessvärre sönder för ca en månad sen så nu måste han dricka nescafe, som han egentligen inte tycker är gott. Jag är student och han arbetslös så vi har inte kunnat köpa en ny. Om jag vann skulle min man bli överlycklig och längta till frukosten varje dag.

 69. I jakten på det absolut bästa kaffet med lite eller stor ansträngning så verkar Aeropress vara den absolut bästa lösning med sin enkelhet, snabbhet och bästa bryggkvalitet på kaffet. Sånt gillar jag!

 70. Hej!
  Är en kaffedrinkare utan dess like.. På morgonen så hinner jag inte fixa ett gott kaffe (2 barn som kräver tid!!) så då blir det ofta snabbkaffe… Skulle verkligen njuta av ett gott, nymalet kaffe på morgonen!!

 71. Gått från kaffedrickare till kaffenjutare, avstår hellre helt än dricker dåligt kaffe (the är faktiskt både gott och nyttigt!). Areopress låter helt rätt för mig som älskar fort & lätt, starkt & hett!

 72. När jag valde espressobryggare föll valet på en Nespresso, väldigt smidigt och gott men jag har ingen möjlighet att testa kaffe av olika bönor och rostningar vilket blir tråkigare ju mer utbudet på specialbutiker växer!

 73. Åh vilken häftig pryl, gillar sånt :o) Är en kaffekvarn själv o älskar perkulator-kaffe o testar gärna nya smaker/sorter.. Krämigt eller inte.. Så jag hoppas jag får möjligheten att vinna denna ”kaffepryl”..

  Länkar din hääärliga matblogg, som är Sveriges bästa o ger mig mkt tips o inspiration. Sitter här MINST tre ggr/dag 🙂

  Länken: http://smultronduvan.blogg.se/2010/october/tavling-vinn-en-kaffepress-gor-ditt-godast.html

 74. Jag träffar dagligen på vänner, kollegor och familjemedlemmar som alla vill fika, ta en kaffe eller ”prova den där nya kaffesorten” – jag är t.o.m uppvuxen i Sveriges kaffestad Gävle och har så länge jag kan minnas känt doften av nyrostat kaffe från Gevalia fabriken – men trotts detta har jag ännu inte lärt mig att dricka kaffe.

  Min motivering varför just jag ska vinna är helt enkelt för att jag (äntligen) känner mig redo att lära mig dricka kaffe och för att kunna göra det så vill jag ha ett kaffe fritt från ”den där beskan” och som smakar så gott som kaffe kan göra – vilket denna apparat verkar kunna hjälpa mig med.

  /Joel

 75. Vi är en kaffe- och en tedrickare i familjen och det vore kul att överraska sambon med ett smidigt sätt att brygga EN kopp kaffe. Det har varit en lite tung höst och en glad överraskning helt apropå skulle pigga upp!

 76. Trots att doften av kaffe är härlig
  är jag inte förtjust, om jag ska vara ärlig
  Men att kunna bjuda besökare på en god kopp
  skulle få mina gästers humör på topp
  Med en press som tar bort det bäska
  kanske en kopp till och med mig skulle läska!
  Med en härlig ”bryggare” från aeropress
  kan jag bli ett riktigt kaffekokaress!

 77. Jag älskar verkligen kaffe men det är bara jag i familjen som dricker så för mig skulle det vara lyx att på morgonen börja med ett riktig god kopp innan man drar till jobbet. För där har vi rävgift…inte gott.

 78. Jag skulle behöva en nytändning i mitt kaffedrickande hemma hos mig. Dricker numera bara te och kaffe gör jag bara i nödfall om jag får besök och då blir det blaskigt bryggkaffe, som sagt behöver få lite inspiration.

  Ha en go helg!

 79. Kaffe kaffe och åter kaffe kan man nog av det? Jag är ute efter en ny kaffeupplevelse och tror att detta kan vara svaret. En kaffepress och jag känns som något alldeles perfekt tillsammans.

 80. Ojojoj. Tänk att kunna dricka ett gott kaffe på jobbet. Den ska helt klart få följa med mej till jobbet. Vi har så äckligt kaffe så du anar inte. Men några kaffe koppar måste jag ha under varje pass. Jag är tvungen att offra mej. Termos skulle kunna vara ett alternativ, men nej. Problemet är väl att jag inte kommer att få den ifred. Men vad gör väl det man ska dela med sig av livets goda.

 81. Jag dricker endast ”mitt” kaffe som jag gör i min pressobryggare för jag tycker det blir godast men den börjar ha några år på nacken nu så det skulle passa ypperligt med en ny,och då allrahelst denna.

  Hoppas på tur..brukar aldrig vinna..jo för några år sen vann jag dvd-pingvinresan…jippi…

 82. Ser helt kanon ut! Som den kaffeälskaren jag är hade den varit helt perfekt för mig. Eftersom man inte får ha kaffebryggare på rummet i lumpen och kaffet i markan kostar skjortan. Då är det bara att värma lite vatten på stormköket och ta med lite kaffe hemmifrån så är det löst!

 83. Eftersom jag ensam i familjen dricker kaffe, borde denna vara perfekt till mig! Att få sitta med en latte och en alldeles färsk mattidning att bläddra i och bara njuta… Vilken högtidstund…

 84. Åh! Vilken kanongrej! Jag vill absolut vara med och tävla om en sån!
  Jag har letat efter en smidig, enkel kaffemaskin eller liknande. I Holland finns det en smart grej men då måste man ha ett speciellt kaffe som bara finns där.
  Om jag vinner den kommer den att stå på min studio och jag kommer bjuda alla som kommer på hudvårdsrådgivning eller makeup-konsultation på kaffe från den – istället för att göra snabbkaffe eller brygga kaffe.

  Ha en fin dag!

 85. Vilken kanongrej! Jag fullkomligen ÄLSKAR kaffe. Gud så gott, den skulle passa mig alldeles perfekt. Nu blev jag kaffesugen, måste gå och sätta på en kanna……………….. (tänk om jag kunde använda en kaffepress istället, så enkelt)

 86. Med en 6-månaders son som håller mig vaken hela nätterna så behövs mycket kaffe på dagarna. Denna verkar perfekt för att snabbt koka en god kopp kaffe till mig.

 87. Den verkar ju helt strålande! Att få färskt och gott kaffe varje morgon skulle inte sitta fel, men jag skulle vilja unna min mor denna uppfinning eftersom hon dras med sin uråldriga bryggare (och dess beska smak) och ler med förtjusning varje gång vi går på cafe tillsammans och dricker ”riktigt” kaffe.
  Så jag skulle vilja att min söta mor vann denna för att få lite lyx i tillvaron. Det är hon värd många gånger om!!

  Mvh//Karina

 88. Hej kryddburken!

  Vill tävla åt min älskade mamma som är en stålkvinna som tar hand om 5 barn 4 hundar (varav en är min som måste passas under tiden jag väntar på att vovvens rabiespapper är klara för resa) och ett hem på köpet. Hon älskar kaffe och startar varje tidig morgon med en stor kopp. Det skulle vara så kul att ge henne denna present så att hon kan njuta av perfekt kaffe VARJE morgon och jag vet jag vet hur överraskad och glad hon skulle bli! Hon förtjänar verkligen det tycker jag 🙂

  Mvh,
  Maria

 89. Det vore skönt att slippa dra fram stora kaffebryggaren när man ska göra sig en god kopp kaffe. Jag är nämligen den enda i familjen som dricker kaffe så vår vanliga bryggare står i ett högskåp i köket.

 90. Oj, vad många kommentarer!
  Jag vill förstås också vara med o tävla 🙂
  Trött på att prova alla sorters snabbkaffe, som annars är enkelt när man ska göra kaffe till bara mig själv. Den här apparaten verkar vara spännande, och smart!

 91. Jag vill också vinna denna. Då jag är sjuk och inte arbetar p.g.a. jag har en sjukdom som kommer i skov och är ensam henna hela dagarna så vill jag kunna unna mig gott kaffe trots att det ”bara” är till mig själv.

 92. Latte finns det ett bättre sätt att börja dagen? Känns som det är pressen för mig som har pressen på mig att hinna med allt. Låter extra spännande eftersom det ska vara så gott!! Tycker ofta att kaffet skiftar i smak vilket gjort att jag börjat dricka te ofta att jag älskar doften av kaffe, kanske är detta ”räddning” för mitt kaffedrickande

 93. Detta vore en toppenpresent till mannen på Fars dag! Eftersom jag inte kan dricka kaffe längre, så har det blivit MYCKET pulverkaffe för hans del. Det vore roligt att kunna ge honom gott kaffe igen…

 94. Den virker jo kanon!Jeg drikker kaffe hver morgen og akkurat nå kjører jeg pulverkaffe, men ærlig talt, det smaker ikke godt:( Har lenge fundert på å kjøpe en espressomaskin, men har ikke plass på mitt lillt kjøk. En kaffepress hadde jo vært perfekt for meg:))

 95. Jag bör utomlands (i mellanöstern) där det inte går att få tag på kaffe som man är van att det smakar hemifrån och denna press skulle vara PERFEKT eftersom jag här vänner som kommer hit till jul. Skulle vara den ULTIMATA julklappen!

 96. Gillar Espressokaffe, men aldrigt kommit till att köpa en kaffepress.
  Vi bryggar på ”Tjuraviset” som Segloraprofeten kallade traditionellt beteende.
  I övrigt är det varken synd om mig eller någon storstilad prestation i rockärmen.

 97. Som den trötta studerande småbarnsmorsa som man är, så får man ha någonting i kroppen som gör att man orkar hela dagen, och det är här kaffet kommer in i bilden. Nymalet gott kaffe är det bästa att starta dagen med!

 98. Kaffepressaren skulle passa mig perfekt eftersom jag är är ensam kaffemoster här i huset. Det vore ju praktiskt att lätt kunna göra i ordning EN kopp och det ser ju så himmelskt GOTT ut!
  Tack på förhand från en som aldrig brukar vinna något men friskt vågat o.s.v.

 99. Med en alldeles ny liten bebis hemma har vi redan fått världens bästa present, men vad vore bättre för min kaffeälskande sambo än att få en kaffepress som kan underlätta sömnlösa nätter. DET vore min ultimata present till honom!

 100. Denna skulle jag vilja vinna till min älskling, för att kunna förgylla hans dagar. Tänk att kunna få börja varje dag med en puss och en kopp äkta kärlek. Han är min hjälte, mitt stöd, älskare, bästa vän, mina barns pappa och allt man behöver, den allra bästa i världen. Än har jag inte hittat det perfekta att ge honom för att visa vad han betyder för mig, men detta skulle verkligen kunna vara nåt. Han älskar kaffe och jag älskar honom…

 101. Åh, vilka härliga prylae det finns. Hede ingen aning om den här- så enkelt! Vi är några glada kaffeälskare på mitt jobb som skulle behöva den här, verkligen! Med 20 monuters rast och kaffe som är slut är det här en räddare för oss. Den skulle glädja många gånger om. Hoppas… hälsningar Synnöve

 102. Åh, vilka härliga prylar det finns! Hade ingen aning om den här- så enkelt! Vi är några glada kaffeälskare på mitt jobb som skulle behöva den här, verkligen! Med 20 minuters rast och kaffe som är slut är det här en räddare för oss. Det skulle glädja många gånger om. Hoppas…! Hälsningar Synnöve (det var så många stavfel i det förra)

 103. hej!
  jag skulle vilja vinna den till mina föräldrar som är kaffeälskare. de har haft ett tufft år med renovering och olyckor och misslyckad semester och nu skulle jag vilja överraska dem med denhär roliga apparaten. jag har länge funderat på att köpa dem en ordentlig bryggare men de tar sån plats, så denna hade varit helt perfekt!

 104. Åh vilken perfekt julklapp till mina föräldrar som älskar kaffe! Jag skulle vilja vinna den och kunna ge den till dom i julklapp, då den ser liten ut och går att gömma undan när man inte använder den!

 105. hej!
  jag skulle vilja vinna för detta är den bästa sak jag kan ge min pojkvän just nu! har är helt galen i att göra kaffe, han vill bi en barista och jag har letat efter något som en en kaffemaskin men de är svindyra !
  Han hade blivit överlycklig! TRo mig!

 106. Hej! En sån härlig liten kaffepryl skulle inte vara dumt att ha tidigt på morgonen när bara jag är vaken och resten av familjen snusar och snarkar vidare i sängvärmen.. Jag har ett jobb där jag börjar tiiidigt och har även lång väg till jobbet. Att göra en god kopp kaffe enkelt och lätt som jag sedan kan ta med mig på bussen kommer att förgylla hela dagen:). PS! Gillar din hemsida skarpt, har inte kommenterat förut men har prövat många recept. Förra helgen gjorde jag stora proffsiga bullar av Manitoba cream-mjölet. Hela tjocka släkten trodde att de var köpta på bageri! Hälsningar Carina i Uppsala

 107. Den skulle förgylla min grå, kalla vardag mycket. Dyster som i november och det enda som ger en kick är mitt kaffe. Min Bistro svek mig förra veckan och jag fick leta fram den gamla bryggaren som borde hamnat på skroten för fem år sen…

 108. Åhh en sån vill jag absolut ha!
  Gott kaffe är en bristvara, kaffebryggare är praktiskt kanske när man är många men blir sällan gott, kokte kaffe tills för inte så länge sen.
  Den här kaffepressen verkar som du skriver enkel, passar mig nu när jag snart får nytt kök och inte vill ha några som helst maskiner stå framme.
  Hoppas, hoppas!

 109. Självklart vill jag vara med och tävla om en sån fantastisk fiffig liten pryl! Vilken härlig liten kaffemaskin! Passar en kaffeälskare som jag!

 110. Att fixa kaffe med luft, herre Gud va tufft. Så enkel och liten, måste kunna rädda en när man känner sig sliten. Idag dricker jag bara nescafe pga platsbrist, vilket börjar kännas en aning trist. Så please ge mig denna grej, och jag blir världens lyckligste tjej!

 111. Åååh! Verkar ju enkelt och supergott. Vore en perfekt farsdag present! Min far ÄLSKAR kaffe, och dricker många koppar om dagen. Den här skulle han ju kunna ha med sig på jobbet, och när min mor och far är ute på sina bilsemestrar. Tänk att få lyxa till det med sånt här kaffe då! Jag håller tumme, stenhårt! Kram Madeleine

 112. 137 kommentarer! Oj, och här kommer en till 🙂

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den där för att jag och M har bestämt oss för att flytta isär. Jag äger en soffa och ett soffbord, och en himla massa bestick! Ingen snitsig expressomaskin, ingen kaffebryggare, nej inte ens en vattenkokare. Det får bli pulverkaffe i microvatten…nej tusan, jag har ju ingen micro *suck* Men med en sådan där snitsig sak, oh då hade i alla fall mornarna börjat bra 🙂

 113. Som den kaffeälskare jag är så kan jag inte motstå denna tävling,,skulle bli jätteglad för denna som du lottar ut.
  Perfekt när man vill göra sig en kopp gott kaffe.

 114. Oh! Den här vill jag verkligen ha! Min bror har gått och investerat i en megadyr espressomaskin, som verkligen gör gott kaffe, men han börjar bli väl less på att jag springer hos honom för jämnan och dricker upp hans fina kaffe. Med en sån här kan jag ju hålla mej på hemmaplan och få en smula familjefrid på köpet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..