ANNONS

Tårta på Tårta, på Tårta, på Tårta!!!

/

Gomorron! Vill börja med att tacka för alla fina gratulationer, mail och facebook-hälsningar på min födelsedag igår! Tusen tack, jag fyllde ju inte jämnt men man skulle nästan kunna tro de! 😉 Har fortfarande inte hunnit läsa ikapp allt ännu.

Morgonen började med en väldigt tidig födelsedagspuss av min stora älskling, han kliver ju upp i ottan före mig o barnen! När jag sen väckt dom små hade vi en liten mysig frukoststund med tända ljus och lite presenter som dom fixat och slagit in själva!!


Att vakna som en sol med såhär fina presenter var inte så svårt!


Framme på jobbet lite senare gjorde jag en smörgåstårta och firade med jobbarkompisarna som även hade med sig gräddtårta! Blev riktigt bortskämd på jobbet med massa härliga blommor, blomgrupper, presentkort på Önska-butiken, ljuslykta, pengar, fat mm. Visst är det kul att fylla år ändå! 😉


Det blev mycket tårta kan jag säga! 😉 Egentligen skulle jag jobba till 22:00 men fick smita hem tidigare för att fira lite med familjen också!


Oj va mycket fina blommor i härliga höstfärger!!


Blombud från pappa i norr!


Älskar dessa röda och gula nyanser av höst!!


Fyller man år på hösten så blir det många härliga ljuslyktor genom åren!


Potatisgryta o underlägg, precis vad jag behövde!


Visst blir man lite smålycklig när man ser dom här färgglada dessertskålarna? 😉


Den här söta ljuslyktan med katter fick jag av Joline! Nånting jag tror jag ska fortsätta samla på, det fanns en hel del

i denna serie

 från Goebel.


Nicke hade köpt hem en fin prinsesstårta som vi mumsade på framför TV:n. Det blev väldigt mycket tårta på tårta, på tårta denna dag. Men det är väl så de ska va när man fyller år!

Kolla in tårtbitarna på bilden högst upp. Visst är dom läckra, helt i skumgummi! 😉

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00