ANNONS

Kebabrulle va de här!!

/

Ikväll åt vi kebabrulle till fredagsmyset! Jag kan inte påstå att jag är stormförtjust i sån här kebab man köper fryst, men

efter ikväll är jag det

! Tycker det är knepigt att få tag på gott kebabkött, och hittar man nåt i frysdisken brukar det vara tillfälligt och så hittar man inte samma nästa gång man ska ha de. NU däremot har jag hittat något som är grymt likt ”köpe-kebab” så jag ska faktiskt köpa på mig några påsar och frysa ner. Denna sort hette Qibbla Kebabskav, har ni provat den? Gjorde ett par rullar av tortillabröd, sallad, tomat, gurka, fefferoni, rå lök och massa vit kebabsås. Gott som tusan!!! 😉

Vit kebabsås :
2½ dl gräddfil 
2 rivna vitlöksklyftor
1 msk olivolja
½ pressad citron
½ tsk vitvinsvinäger
3-5 droppar D´Elidas chilisås
½ tsk trocomare örtsalt
1 krm vitpeppar

GÖR SÅHÄR :
Rör ihop alla ingrdienserna till såsen. Smaka av! Om du tycker den är lite för tjock så tunna ut den med en liten skvätt mjölk.


Köpte en fryst påse med kebabkött på Hemköp. Jag brukar inte tycka om fryst kebabkött men detta måste jag säga var godare än de

förra

jag hittade som jag DÅ tyckte va de godaste hittills, fast DÅ. Hänger ni me? Detta var iallafall inte små fyrkantiga bitar utan längre och mer oregenbunden form, ungefär som de man köper på kebabställen! Precis lika goda va dom också, liiite, lite tjockare än de där som är tunt skivade men riktigt gott. Och inte överdoserade med spiskummin.

Qibbla Halal kebabskav hette de och var gjort av nötkött.  


Saftigt kebabkött.


Den vita kebabsåsen är ett måste!


Och massor av gul, rå lök!

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00