ANNONS

Spagetti & Korv, pimpad version!

/

Ibland står det still när det gäller middagsmat! Makaroner & korv känns ju inte allt för lockande… Hur som helst så hade jag bestämt pasta av något slag! Barillas fullkornsspagetti är ju bara sååå god! Och nånting till… I kylskåpet hittade jag ett paket korv så de blev pasta o korv då… *muttrar* 

Men för att göra det lite roligare blandade jag den kokta spagettin med lättstekt zucchini, majs, lite stänk av citron, vitlök & persilja! Allt detta fick plast i stekpannan med korven. Och så lite krispig ruccola till. De blev himla gott och det såg lite roligare ut också! 😉

Har du nåt fiffigt och bra tips på hur man kan PIMPA upp vardagsmaten? Det behövs egentligen inte så mycket för att det ska göra stor skillnad! 😉

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00