ANNONS
Integritet på Tailsweep

FÖRE och EFTER-bilder! Från Flickrum till Tjejrum

/

Som ni vet så har jag hållt på med Jolines rum ett par dagar. Att få planera å fixa, å pynta och tänka färg och form och göra fint och överraska är bara så kul ju!! Näääästan lika kul som att laga mat! 😉

Joline har länge velat ”uppdatera” eller pimpa sitt rum lite mer ungdomligt. Hon har haft samma stil med färger, gardiner mm sen hon fick eget rum. Hennes önskan på sistone har varit ett inte så prinsess-likt & rosa rum! Och de har varit många bud om vilken ”ny” stil hon vill ha. All ifrån djungel & djur till skog och troll men denna stil hon önskar nu har hon hållt fast vid längst. Och det nya färgvalet föll på svart, silver & lila & mer tjejigt! Efter hennes födelsedag och en liten tripp till både Ullared & IKEA så är nu rummet näääästan färdigt! Ni får iallafall lite bilder så ni får en vink om hur det ser ut. Självklart ska ni få en FÖRE-bild också :
De gamla rosa ”flickrummet”. DÅ skulle allt va rosa, prinsessa, gulligt & sött! Så är det inte idag! 😉


Jag bytte ut gardinerna och köpte nya lampskärmar i silver. Monterat ihop en himla massa förvaringslådor och rensat upp en del på skrivbordet.


En ny stol till skrivbordet. Stolen RICHARD från IKEA för 129:- blev väldigt populär!


En fin vas med gladiolus & gröna kvisar.

(plastblommor)


Här stod förut en stor brudkista där allehanda krims-krams, väskor, plock o skräp samlades! Nu är det rent på golvet, en krok för skolväskorna och allt blev såå mycket bättre ju! För att inte tala om det mysiga ljuset från de lila gardinerna!


Svart & Lila är himla snyggt tycker även mamman… 😉


Vinkel från rummet ut mot hallen.


Stängd dörr med självporträttet hon gjorde på förskolan. Byrån som TV:n o dvd:n står på ska jag måla svart. På sidan hänger en snygg svart låda i trä som hon fick i födelsedagspresent! På lådan står det ”LÄXOR” med vita bokstäver.


Dom söta små tavlorna hon hade ovanför sängen ville hon ta ner. Istället hängde jag upp en svart sidenklänning med tyll. Effekten gör sig inte riktigt rättvis på den här bilden. Överkastet från IKEA. 299kr med kuddfodral. Svart filt och ett mjukisdjur istället för sextioelva… 😉

Under sängen finns två förvaringslådor. Den ena fylld med alla barbiedockor, hästar, bilar o vagnar å gud vet allt vilka tillbehör dom har! 😉 Och den andra är fylld med SPEL!


Mer förvaring! Dvd-filmer, pyssel, plock & pennor mm… I dom runda korgarna hittar man smycken, hårband och hårklämmor. Till höger om hyllorna & klockan kommer snart en magnettavla + en spegel med svart ram! Hyllplanen ska även målas svarta dom också! SEN är allt klart! 😉

35
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00