Himla gott på Himla-Gott!!


Idag har jag lunchat med en go vän, på ett för mig nytt lunchställe. Restaurangen öppnades i våras i Borgholm vid namn

HimlaGott

. Det ligger precis vid torget med en härlig uteservering med tak och infravärme! Riktigt mysigt och just idag med värmande höstsol och utsikt över torghandeln kunde de inte bli bättre! Maten har kvalité med anor från mitt absoluta smultronställe som ni säkert hört mig tjata om tidigare. (

Guntorps Herrgård

).

Det är fint, snyggt serverat och bra service av pigga å glada tjejer! Och maten var grymt god! Vi beställde in varsin tallrik med grillade kycklingsspett med rödvinssås, vitlöksdipp & friterad klyftpotatis. Behöver jag säga att det var HIMLA GOTT! 😉

+ Plus i kanten :
+ Sköna, bekväma stolar med bra utrymmen mellan borden
+ Filtar att sitta på eller vira om sig
+ Infravärme
+ Snabb & trevlig service
+ Rent & fräscht helhetsintryck!

TREVLIG HELG PÅ ER!!
Nu ska vi ut till lägerelden och fredags-mysa!!