Nitlotter till tusen, och vardagen åter!


Djurparkens skörd av tröstvinster, eller ”nitlotter” kallar jag dom…  😉

Efter en lång semester med en väldigt varm sommar är nu livet åter på väg till det normala vardagslunket! Imorgon börjar jag jobba och barnen ska på fritids och på tisdag är det skolstart! Då har jag tagit ledigt för jag brukar alltid vara med första skoldagen. Jag tycker det är lite mysigt att träffa barnen igen, vissa har man ju träffat under sommarlovet ändå men det är alltid kul att se alla samlade och babbla med andra mammor & pappor om hur sommaren varit osv! Till Jolines klass börjar det dessutom 3st nya barn! Sen tror jag det är skönt för barnen (haha; än sålänge ja…) att ha mamma eller pappa med sig, för trots allt så är det liiite nervöst, å några små fjärilar i magen! 😉

Finns de nån där ute som varit så finurlig och sparat lite på sin semester eller är alla åter tillbaka på jobb & skola igen?

Denna helg fick bli en mysig avrundning på semester & sommarlov. Djurparken är gjord för det här året! Förrådet med nitlotter är påfyllt som vanligt och sista sommar-svängen till norra Öland med tillhörande pizza på Sandviks kvarn är också avprickat! Nu kommer matlistor, scheman, läxor, badtider, hämt & lämningstider till fritids att trängas ihop under veckodagarna igen och jag har faktiskt saknat det lite! 😉

 1. Therese skriver:

  jag har 20 dgr sparade, tanken va att vi skulle på utlandet i 1 vecka eftersom gubben fyllt 40, men det blidde ju en liten stuga istället så det blir nog att ta ut nån dag och tillbringa där istället..
  Här började skolan för dottern igår (hon börjar 9:an) och sonen börjar i morgon (andra året på gymnasiet) så livet har börjat återgå till det normala igen..
  Mvh

 2. Camilla skriver:

  Sandviks kvarn får mig bara att tänka på lufsa. Vi var där för några år sedan och åt bl a just det och tänk efter det är det en av barnens favoriträtter som efterfrågas ofta!

 3. Karin skriver:

  Men visst känns det ändå lite skönt när vardagen börjar sin trygga lunk igen efter att ha haft semester och sommarlov ett tag (det är lätt att säga nu när semestern är slut… 😉 ) Det gick oförskämt snabbt att komma in i jobbet igen och att åter börja matplanera sina kommande veckor 🙂 Ser fram emot många trevliga inlägg av dig jag kan läsa på rasten på jobbet!
  Kram Karin

 4. Annelie skriver:

  Jag sparar alltid på några semesterdagar.. *kan vara bra o ha*

  Visst äré härligt på sätt o vis att vardan kommer i sin lunk igen..??
  Även om jag som saagt var inte är nån älskare av hösten… joo, bara den är fin så går det väl an.
  Men mörkret,, nääee.. känner mig såå instängd. :o((

  Ha en goer fortsättning på denna vecka kära du.. // Kramen <3 Annelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..